Aradence minunate! (70)
Raspunsuri - Pagina 8

Hildegard spune:
Buna,
Asa cum am promis ca va arat cum trebuie sa arate Knedlele cu varza calita si carne de vitel AICI
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 5 luni)

ILDI25 spune:
Veronica arata tare bine ce-ai gatit tu acolo, dar e preaaa mult de lucru cu ele .Aluatul e ca pentru gomboti. Mami tin minte c-a facut asa ceva cand eram mai mica ,noi le ziceam "nudli" si le mancam cu mac si zahar ,sau nuca sau doar cu pesmet. Dar acum nu mai face nici ea ,c-a imbatranit si s-a saturat de-atata gatit.
Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

alinamoro spune:
Buna ziua!
Am avut pe cineva in vizita...ghici...pe Ada...a venit sa-mi aduca balansoarul pentru prietena mea care a nascut.
M-a cautat si Miha cu Daria si Matia pe la geamuri.
Veronica, arata bine intr-adevar mancarea, dar cred ca-i mult de lucru cu ea.
Am culcat-o pe Adelina, merg sa-i fac papa si cand se scoala sa putem iesi afara, ce super e vremea.

pufymic spune:
Salutare!
si noi ne pregatim sa iesim afara ca e tare frumos....si ieri am iesit cu toate ca a fost mai noros...
Am avut o noapte tare nashpa.....
Eu

alinamoro spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Salutare!
si noi ne pregatim sa iesim afara ca e tare frumos....si ieri am iesit cu toate ca a fost mai noros...
Am avut o noapte tare nashpa.....
Eu
E super afara!

S-a trezit des Nicolas azi noapte?

Hildegard spune:
Mie nu mi se pare greu...pai atunci toate-s grele, nu? Nu facem in fiecare zi asa ceva...eu in 30 minute le-am pus pe foc toate.
Intr-adevar azi e frumos afara...acum am venit
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 5 luni)

alinamoro spune:
Vad ca s-a innorat...oare vine ploaia?
Veronica, daca iti place totul e usor si rapid de facut, chestia e ca mie nu-mi prea place la bucatarie, dar n-am ce face...trebuie sa si mancam.

DianaR spune:
Ioi, ca greu merge forumul... Pana deschid paginile imi piere tot cheful... Si asa nu prea am chef sa scriu...
Cu intalneala... Eu abia astept asa ca sa n-o mai lalaim...In 5-6 oricand pot iar in 12-13 doar duminica.
Ei Carmen, musai sa fac adeziune scrisa si de fata cu toata lumea sa ajung pe listuta?
Merg s-o schimb pe fiica-mea ca iara i-o explodat kk din pampers...Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete

ancapolgar spune:
Diana,imi aduc aminte cum era si la noi cand exploda kk din pampers . Ovi a zis ca daca pateste asta cu Alex si eu nu sunt acasa,il baga direct in vana,imbracat.
Am trecut la vanita mai mare pt baita,vai ce fericit a fost Alex,mai ales ca l-am lasat putin sa se joace!
Azi am facut mici cumparaturi si pt Alex,2 tricouri,o bluzita si o pereche de sandalute de piele (24 ron).
Am reusit sa imi fac timp sa intru si eu sa vad hainutele de comandat,mi-au placut multe,astept sa le vad la voi,sa imi dau seama cum sunt marimile si pe urma ma inscriu si eu la comanda urmatoare.
La intalnire venim si noi,3 sau 2,cum o fi.
Anca , mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

anto spune:
Buna fetelor ,nu am nici un chef de nimic sunt un pic si suparata dar poate mi se trage si de la vreme .De doo zile se chinuie sa ploua si nu-si mai da drumul .E atmosfera incarcata ca naiba .
Azi mi-am facut RMN la hipofiza (mi-a tot iesit prolactina marita) ,maine primesc rezultatul ,mi-e groaza sa n-am ceva pitici pe creier
Tineti-mi pumnisorii!