Aradence minunate! (70)
Raspunsuri - Pagina 7

X-ray spune:
X-ray spune:
 clau vin dupa 19 la tine.da-mi un pm cand ajungi acasa.iti dau tie si bulbii lui carmen.
ada mai vi dupa bulbi ?
?
alina  27+ cu bb Elisa
27+ cu bb Elisa
asa crestem noi

alinamoro spune:
alinamoro spune:
 No, am trimis comanda , sper ca n-am gresit ceva masuri sau coduri.
, sper ca n-am gresit ceva masuri sau coduri.
Ioana, eu i-am comandat Adelinei pentru 12 luni.
Cu diversificarea nici rau, nici bine, sunt zile cand papa bine si sunt zile cand ma stresez ca nu vrea, oricum nu cred ca va ajunje niciodata la cantitatea cat trebuie sa pape la varsta ei.
Dragos bea macar lapte cand nu-i trebuia mancare, dar ea nici lapte nu vrea ziua, o pacalesc cumva o masa ziua si apoi noaptea.
Veronica, am notat reteta.
 Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
 (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos  (11.04.2002)      poze 1, poze 2
(11.04.2002)      poze 1, poze 2 

Melania 14 spune:
Melania 14 spune:
 Ioana de ce nu mai ai lapte?
Alina ma bucur ca ai reusit pana la urma.La ce suma s-a ridicat comanda?de curiozitate.
Veronica ceva de genul face o prietene de-a mea si prajeste chestiile alea.Or fi bune ele, dar prea multa munca , mai bine fierb paste 
Flaviaaaaaaaaaaaaa?
Deci cine vine la intalnire si hotarati-va in ce data , primul sau al doilea weekwnd dupa 1 mai?mergem duminica ca sa vina si Anca?
Gabi&familia
Alina&familia
Cristina&familia
Clau&familia
Miha$familia
Ildy &familia
restul, nu am nimic concret de la voi. mami Carmen si
 mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)
 Melania Ioana(14.01.2005)
 POZE 
  ASA DA-ASA NU !
 ASA DA-ASA NU !

pufymic spune:
pufymic spune:
 Carmen ziceam ca am prea mult lapte.....acum seara stateau sa-mi plesneasca sanii!
Noi nu cred ca mergem la intalnire...va zic sigur sambata(sau luni) dupa ce vb cu Ovi(ca acum nu e acasa). si noapte somnoroasa!
 si noapte somnoroasa!
Eu

flavia ramona spune:
flavia ramona spune:
 Carmen, prezenta.

Mama da ce ati scris, sa nu se plictiseasca omu'.
La intalnire vrem si noi dar sunt 2 probleme:
1. In data de 12 mai am intalnirea de 10 ani asa ca voi fi rupta duminica, iar sambata nu voi putea pt ca o sa am treburi.
2. Al meu sot are fotbal asa intr-o saptamana sambata acasa, iar in urmatoarea duminica in deplasare, asadar in data de 5 mai sambata acasa, iar in 13 mai -duminica- in deplasare.
Dupa cum vedeti e complicat asa ca astept sa va hotarati voi si apoi ne consultam si va spun.
Clau, imi pare rau de pataniile tale. Ai mare grija, nu e de joaca cu cazaturile astea.
Ildi, Alinush, Ioana vad ca v-ati colorat frumos.
Clau, am incercat cu margarina azi si nu am avut succes.
Alina, cu fructe am incercat deja si mananca cateva lingurite si apoi isi inclesteaza gura sau urla de parca'l tai cu cutitul  .
.
Am mai incercat cu cereale, sa fac consitenta mai groasa, mai moale, sa pun doar cateva legume, am incercat cu supa de rosii, orez, cu paine, lapte, etc. Nu mai stiu ce sa incerc.
Azi de exemplu i-am facut doar piure de cartofi cu margarina si nu i-a vrut nicicum. Insa supica de pui cu taietei a mancat ceva, dar nu mare lucru.
Dimineata mananca bine fructe cu cereale, branza sau biscuite. La fel si iaurtul dupamasa si cerealele seara.
Cred ca fac o pauza cateva zile si apoi mai vad.
Ioana, nici la noi nu se vad in zare nici urma de dintisori. Ne luam de manutza.
Cu laptele si eu sunt cam ca tine, acuma seara am prestat la muls ca nu am mai putut.
Gabi, la lansare la Nissan Qashquai am fost. A fost fain ca nu a tinut mult prezentarea si apoi a fost bufet suedez si placinte de-alea bune (ca s-a tinut la Astoria) si noi am plecat ultimii, ca doar am fost toata trupa. Bogdi s-a comportat exemplar.
Raportez si eu 59 kg, da nu stiu cum ca zilele astea am cam mancat.
Nu mai stiu cui am mai vrut sa scriu.

Somleac spune:
Somleac spune:
 Salut,
Alina M , ma bucur ca ai reusit sa pui comanda.Si iti multumesc. Ce bine ca la astia vine mai repede. Macar mai imi indulceste asteptarea de la Quele.
Clau ai grija la cele 3 ceasuri rele.  sa nu te mai doara spatele si arsura. Sotului meu i-a trecut foarte bine o arsura urata cu crema de fundulet de la bubchen. Poate ai la indemana sa incerci. daca nu pot fugi maine pana la tine la lucru sa-ti duc, daca vrei.
 sa nu te mai doara spatele si arsura. Sotului meu i-a trecut foarte bine o arsura urata cu crema de fundulet de la bubchen. Poate ai la indemana sa incerci. daca nu pot fugi maine pana la tine la lucru sa-ti duc, daca vrei.
Carmen scrie-ne si pe noi pe lista. Venim oricand. Cu conditia sa se stabileasca din timp  cand.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
 POZE
POZE

flavia ramona spune:
flavia ramona spune:
Miha, de cand tot vreau sa-ti zic de body ala ce mi l-ai dat la Bogdi cand am fost la tine. Cred ca nu o mai fi bun de Matia pe cand ti-l dau eu.

alinamoro spune:
alinamoro spune:
 Flavia, cred ca mai bine faci pauza cateva zile la pireul de legume, mai ales ca ai mult lapte si il poti pune mai des la san pe Bogdi.
Mey ma dati-mi si mie lapte. 
Miha, nu mai stiu exact, dar mi-a venit cam intr-o saptamana comanda data trecuta.
Abia astept si eu sa vina, o sa am ce sorta pe ele  ,am 29 bucati.
,am 29 bucati.
Mi-am facut un doc. in word unde am pus link-ul, marimea,pretul, codul si poza(mica) la fiecare si bineinteles a cui este, asa imi este usor ca sa stiu ce a comandat fiecare.
Carmen, fac imediat totalul si iti comunic.
Ada, ti-am trimis pe mess reteta de sirop de tuse, probabil nu-ti merge netul iar, ti-o scriu si aici:
Ceai pentru tuse
Se caramelizeaza 5 linguri de zahar (nu se arde prea tare) si cand e caramelizat de adauga 1 lingura chimion si se lasa un pic la prajit in zahar, apoi se stinge cu 300 ml apa. Se mai adauga 1 foaie dafin, 2 nuci crapate in doua (cu coaja), o ceapa cu coaja taiata in patru si se fierb 7 minute.
Se administreaza la copii 3x2 lingurite /zi si la adulti 3x2 lunguri/zi.
 Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
 (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos  (11.04.2002)      poze 1, poze 2
(11.04.2002)      poze 1, poze 2 

ILDI25 spune:
ILDI25 spune:
quote:
Carmen ti-am spus e ok pt noi ori we 5-6 ori 12-13 ,cum hotataste majoritatea.Eu m-am organizat din timp ,stiind c-o vom pune de-o intalnire in weekendurile urmatoare si cum Gabi a zis ca we asta pleaca la Moneasa am stabilit sa-l sarbatorim pe David duminica 29 aprilie acasa cu tort ,lumanari poze....,acuma 3 zile mai repede sau mai tarziu tot acolo era, iar pe 1 mai ca tot e liber i-l mai sarbatorim odata dar atunci in curte cu gratar ,mici...,fara torturi si alte cele.Sti ce n-am inteles eu 30lei/ora e inchirierea localului sau a gratarului si tacamurilor... ?
Pai de ce nu suntem si noi pe lista , nu sunteti curiosi de noi?

Ildi si
 David  (2  mai 2006 )
   David  (2  mai 2006 ) poze
poze 

niko_26 spune:
niko_26 spune:
 Ceau fetele!
Si noi 3, Nico, Cipri si Maia mergem la intalnire daca-i duminica.Pentru noi ii ok care duminica vreti voi.