Aradence minunate! (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, si Dragos era mai mititel(la inaltime) si purta marimi si mai mici decat era pentru varsta lui. Nu stiu ce sa zic...sa iei rochitele pentru 3 ani si bluzitele cu pantalon pentru 2 ani...? Mai gandeste-te.
Wow, cat am scris azi! Sa nu va imaginati ca am stat toata ziua in fata calculatorului, am calcat o gramada de haine si tot am dat refresh aici.
Acum merg sa fac mancare, nu v-am zis...mai fac o tura de friptuta cu praz si ciuperci ca mi-au ramas ciuperci si un fir de praz si mai ales ca a avut asa trecerea mancarea ieri.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Alina, io fac galuste din cartofi(lunguiete ca forma), pe ceha le zice knedle, cu varza si carne de vitel.
si io am de calcat cu carul, dar in fiecare zi cate un pic ca altfel nu pot pentru ca am o gramada de treaba. E greu sa fiu numa io si sotul fara nici un altfel de ajutor. sotul e la servici normal si vine pe la ora 18 acasa.
Eu cred ca o sa mai stau acasa inca un an acasa dar normal fara cei 8 mil. N-am cu cine lasa pe steff si o bona asa de pe strada mi-e teama sa-mi iau. Poate, poate va fi, ar fi bine sa am o bona 6 ore/zi...dar deocamdata n-am nici o sansa.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Carmen, hai ca nu eram linistita si am sunat la ei, am vorbit cu un domn si mi-a zis ca cele de 3 ani sunt o idee mai mici(exact asa s-a exprimat)decat 98 cat corespunde marimea la 3 ani, sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.
No, vezi cum hotarasti tu acum.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

I-am zis ca vreau sa pun comanda si ce valoare am si a zis ca nu-mi mai ia cei 25%.

Veronica, pune repede reteta aici sa o facem si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alinaaaaaaaaaaaaaa si pt ca m-ai suportat .
Inca nu mi-am reveni .I-am dat fustitele luate de la Teba,pt 3 ani, si-i sunt bune in talie si lungi, evident.Deci am o fata sumo-mostenire genetica , de la cine oare .
Deci Alinush, marimea pt 3 ani la toate .Ai observat ca la 720 cul albastra e 720'si la 750 cul rosu e 750'?daca da , atunci e ok.Nu mai revin asupra celor hotarate

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Knedle (n-am scris niciodata niciunde reteta asta)

Se pun la fiert in coaja 1 kg de cartofi cu sare. Dupa ce s-au fiert se curata de coaja si se sfarma cu scula de piure. Deci, tre sa-i facem piure, apoi lasam la racit nitel ca nu putem lucra cu mana in ei fierbinti. Cand sunt calduti se adauga 2 oua, sare si faina(nu stiu cat sa spun, ce cantitate) si se framanta cu mana. Aluatul trebuie sa fie moale si sa nu se mai lipeasca de maini.
Se fac suluri si se taie cat vreti de lungi(nu stiu sa va explic).

Io fac azi...sper sa nu intervina ceva....si va pun poza, ok?

In prealabil se pune o oala cu apa cu sare sa fiarba si se trantesc bucatile de galuste in apa sa fiarba pana se ridica la suprafata si inca 2 minute dupa. Cand le-ati adunat pe toate fierte intr-un recipient de plastic turnati peste ele ulei de masline sau ulei simplu si amestecati....asta ca ele sa nu se lipeasca tare intre ele.

Se servesc cu varza cu carne, cu nuca si zahar, cu mac si zahar, cu smantana,branza si zahar....si cu ce vreti voi

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Carmennnnnn, la [720'] e verde, nu albastru, nici nu este decat verde si portocaliu. Asa vroiai,nu?
Da, la [750'] e rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Mey da' ati avut iarasi limbarita se vede treaba...!

Tare as fi vrut si eu sa comand niste hainute pentru pitici....dar nu sutn prea lamurita cu marimile.....lui Nicolas hainele de 6-9 luni ii sunt fixe....de 12 prea mari....Alesio poarta haine de 3-4 ani....

Obsrevai iarasi un iz de agitatie in zona....sper sa nu o luam de la inceput....

Clau nu m-am suparat ca ati zis ca e cazul sa mai iesim....si sincer nu duresc nimanui sa treaca prea curand prin ce trece Ovi acum....
Nasol cu picatul tau....bine ca nu ti-ai rupt ceva!
Pentru arsuri e f bun Panthenol spray.....si oximedul e ok...
si sa-ti treaca repede!

Si noi am stat azi afara o gramada....mai iesim si diseara daca mai apucam...

Azi am incercat si eu reteta aia de carne de pui cu orez, smantana si lapte la cuptor..... a iesit delicioasa!
Si tot azi am avut chef sa fac....paine....si a iesit o bunatate!Si fara amelioratori cum o fac astia din comert.....

Fetele cu bebici mic cum stati cu diversificarea?Eu am observat ca de cand ii dau mancarea pasata mai mare(adik si cu bucatele) o papa muuuult mai bine.....baiul e ca acum am prea mult lapte...!

Flavia cum stati cu dintii? ca la noi inca nimic....

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina da , ai dreptate:750'-rosu si 720'-verde.M-am incurcat cu 725(asta e albastru).si-l vreau.Doamne fereste , parca-s biata.In concluzie:
725 , 720', 740, 750', 793, 389

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Clau,am tras si eu o cazatura ca a ta,mai de mult,dar pe parchet,ma bagasem la baie si a sunat tel fix,iar eu am iesit sa raspund,eram uda pe picioare si am alunecat. De atunci am zis ca nu mai ies niciodata din baie sa raspund la tel.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput