Aradence minunate! (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Da Alina pt 3 ani.Mai bine mai mari decat mai mici.Deci:
725-albastru
720-verde
740
750-rosu
793
389-galben
inseamna ca le cumparam cu preturile scrise acolo?nu prea am priceput si nici sa citesc nu am chef
numai acum am putut intra, de abia a adormit Mel.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

parca am un deja vu... virus reloaded?

Hope not.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

me too
Gabi e fain compleul cu verde?ce calitate e in material?hai ca tu ai spalat de la Craciun macar sarafanul
Alinaaaaaaaa esti pe receptie ?ai facut calculul?al meu e 176 RON

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, am priceput. Da, le cumparam cu preturile afisate ca avem comanda peste 5 milioane.

Gabi, .

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen, cred ca am zis targ de paste...iepurasul i l-a adus din partea bunicii.Nu i l-am dat inca, deci nici nu l-am spalat sa stiu cum arata. Brizbrizurile de care va ziceam nu imi plac si culoarea care e orbitor de roz pentru simturile mele olfactile o a il studiez mai bine sa va spun si claitatea, dar acum trebuie sa ma pregatesc de plecat la gradi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Brizbrizurile de care va ziceam nu imi plac si culoarea care e orbitor de roz pentru simturile mele olfactile

cred ca am avut un filing de nu am comandat nimic roz sau complet roz.mergi la gradi? e serbare?
Alina daca tu esti multumita de ele si mai comanzi inseamna ca e ok.Am uitat sa-ti spun ca imi place costumasul lui Dragos.

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Carmen, mie mi-au placut si sunt tare finutz lucrate, multe seamana cu hainutele americane care mie-mi plac foarte mult(am cateva super fain de la o prietena).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

io tot am o dilema? hainele de la Iana care sunt pt 3 ani sunt mari de Mel, adica largi si putin lunigi.La 3 ani masura e 98 si ea are 89cm.Mi-e groaza ca vor fi mari.Ce sa fac????nimeni nu are copilas minion ca si al meu????
Ildi totul ne sta la dispozitie pt 30Ron/ora cu exceptia terenului de fotbal.

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Carmen, inca n-am trimis comanda, merg sa o culc pe Adelina intai.Astept sa te mai gandesti,nici eu n-as vrea sa-i fie mari,mai ales ca sunt de vara si sigur doar anul asta le va purta.
Ce masura ai la hainele lui Mel care le poarta acum?
Hai ca revin dupa ce o culc pe piticoata...

Mergi la inceput

Alina mai are tricouri 18-24M care mai intra pe ea .Asa mai fixe ca si lungime si mai stramte.Mi-e teama ca talia va fi larga.

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput