Aradence minunate! (70)
Raspunsuri - Pagina 4
alinamoro spune:
Veronica, doar nu te-ai suparat?![]()
Cu mare placere comand la toata lumea, daca vreti mai pun o comanda
, dar asta nu poate depasi 10 milioane ca nu o mai pot plati la posta ci doar cu fila CEC, nu am zis cu rea intentie.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
Claudelu spune:
Hildegard, dar de ce te aprinzi asa repede?? noi de ceva vreme ne tot pregatim sa comandam, i-am trimis ALinei comanda si am ajuns la 10 mil. Daca n-aveam asa multe iti dai seama ca puteai sa te bagi si tu.
Alina, multam fain 
Ildi, ce precauta esti
Abia astept sa ne vedem, sa-l vad pe David 
ALINA.AAAAA, sunt acasa pe la 19.00! E tarziu pentru tine?
Hildegard spune:
Ce vreme azi de kk, nu putem sta afara cat vrem noi...ca ba picura ba nu...
steff asa a halit de s-a spart...de fapt asa e el mancacios. Ghici ce face acum? a luta furtunul d ela aspirator si aspira tot prin casa....si jucariile, si scaunele, dulapurile
E asa haios.
Apropo, und epot gasi un aspirator de jucarie dar sa nu fie mic si roz ci asa mai maricel.
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 5 luni)
Claudelu spune:
de ce nu vrei roz? eu alta culoare n-am vazut. SI Raul are unu roz, super fain, care chiar aspira. L-am cumparat din KIK Center cu 450.000 lei (acum aproape 2 ani)
Hildegard spune:
No fie si roz atunci dar nu mic mic ca de asta am vazut aici la noi in vlaicu in comlexul de langa posta ......si e mic mic si costa 30 ron
nu stiu cum ii spune la complexul asta? sper ca nu kik center.![]()
Eu stau la fortuna lanag piata, asta sa stit unde stau
daca aveti chef sa-mi faceti vizite n-aveti decat va astept cu tot dragul si cu cate o prajiii buna sau ce vreti voi. ok?
Am intrebat vanzatorul daca nu are alta culoare si mi-a raspuns ca astea se fabrica numai pentru fete....ca ce, baietii nu aspira!
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 5 luni)
Claudelu spune:
Uite asta e aspiratorul lu Raul. Nu e nici mic, dar nici mare, acum depinde de pretentiile fiecaruia
EDIT: chiar KIK ii zice.
Hildegard spune:
merg sa-l culc pe stefan
daca vreti sa palavragim iaca id meu de mess yahoo szamcsekv
de-ale gurii