Aradence minunate! (70)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Io imi bag picioarele cu hainele astea. Vroiam si io si de fapt sunt alte preturi. Pai cum vine asta?Mai bine merg in oras si cumpar de la noi.

Am fost la Teba sap. trecuta si....pe frast...ei de 1 an n-au mai bagat marfa, efectiv n-ai ce sa alegi acolo. Sunt numai haine mici mic in rest gooollll. Pai sa desfinteze magazinul atunci, pentru ce-l mai tin deschis?

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Mey m-am luat si eu cu hainutele si am uitat sa va dau buna ziua ,dar o fac acum O zi buna va doresc la toate ,ca de frumoasa nu cred ca va mai fi ca in curand va ploua

Alina am observat ca te-ai albastrit ,no m-am colorat si eu

Carmen ti-am spus e ok pt noi ori we 5-6 ori 12-13 ,cum hotataste majoritatea.Eu m-am organizat din timp ,stiind c-o vom pune de-o intalnire in weekendurile urmatoare si cum Gabi a zis ca we asta pleaca la Moneasa am stabilit sa-l sarbatorim pe David duminica 29 aprilie acasa cu tort ,lumanari poze....,acuma 3 zile mai repede sau mai tarziu tot acolo era, iar pe 1 mai ca tot e liber i-l mai sarbatorim odata dar atunci in curte cu gratar ,mici...,fara torturi si alte cele.Sti ce n-am inteles eu 30lei/ora e inchirierea localului sau a gratarului si tacamurilor... ?

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Veronica daca tot vrei sa comanzi ,pune si tu comanda impreuna cu restul si toate depasiti 500lei ,atunci e ok ,iar transportul e suportat de ei.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Veronica, e mai simplu sa mergi in oras, dar ce preturi sunt la hainutele de calitate...

Ildi, eu fac comanda pentru toate fetele care mi-au zis, dar nu stiu daca mai pot pune ceva(ultima care am adaugat-o e Carmen) ca daca depasesc 10 milioane nu mai pot plati la posta ci trebuie fila CEC si nu ma complic, trebuie sa-mi fac totalul sa vad suma.
N-are nimic ca va sarbatoriti mai repede, asa faceam si noi cu Dragos, doar anul acesta am sarbatorit dupa data lui de nastere, in rest tot inainte.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor veti mai comanda pe viitor asa-i?atunci ma bag si eu,sunt f dragutze hainele.sa ne impartasiti parerea voastra dupa ce le primiti.
clau cand ajungi acasa in jurul carei ore?sa-ti aduc bulbii.

alina 27+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Io imi bag picioarele cu hainele astea. Vroiam si io si de fapt sunt alte preturi. Pai cum vine asta?Mai bine merg in oras si cumpar de la noi.

Am fost la Teba sap. trecuta si....pe frast...ei de 1 an n-au mai bagat marfa, efectiv n-ai ce sa alegi acolo. Sunt numai haine mici mic in rest gooollll. Pai sa desfinteze magazinul atunci, pentru ce-l mai tin deschis?

de-ale gurii

Si eu m-am lamurit cu Teba,pai o bluzita care sa nu aiba un defect chiar major (pete prea mari sau rupturi nasoale) e cam 8 ron,pret la care gasesc in alte magazine,bluzite mai faine.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

Alina n-am stiut ca deja ai ajuns la suma de 1000lei ,de aia am sfatuit-o pe Veronica sa se cupleze cu voi

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ILDI25

Alina n-am stiut ca deja ai ajuns la suma de 1000lei ,de aia am sfatuit-o pe Veronica sa se cupleze cu voi

poze

Nici o problema Ildi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Carmen, ramane pentru 3 ani la Mel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

nici o frica ca nu cer la nimeni sa'mi comande.
Merg in oras si'mi cumpar haine de calitate extra si le si vad si gata....

de-ale gurii

Mergi la inceput