Aradence minunate! (70)
Raspunsuri - Pagina 10
ancapolgar spune:
Poze cu sandalutele.http://good-times.webshots.com/album/558828889FDJLZa
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Hildegard spune:
Buna,
Carmen, bafta la inspectie azi!
Sincer si mie mi-ar fi placut undeva in aer liber fara sa inchiriezi nimic dar cum Sefan e argint viu n-aveam nici o snasa sa vin numai eu cu el fara sot, si sotul din pacate e plecat. Asa ca ne pare rau ca nu putem veni.
Azi e zi frumoasa
...Stefan trage un pui de somn. Ma bucur c al-a trecut definitiv pe lapte de vaca de curtici de 3,5 dar ii mai dau si amestecat cu humana 3. Nu se cosntipa, e ok.
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 5 luni)
Hildegard spune:
Anca, sunt faine sandalele
.
Eu i-am luat la Steff acum 2 sapt niste pantofi de la leonardo din centru gen sandale...nu stiu ce sunt
si el e cam grasut si nu stiu cu ce sa-i largesc in latime. Deci, in lungime sunt buni. Am dat pe ei 1 milion...ce ma fac?
Sa-i vand? Sa-i largesc? Cu ce?
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 5 luni)
Hildegard spune:
Hai ca-s figura...l-am incaltat acum si nu-l strang doar se incalta mai greu...dar pielea se lasa.
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 5 luni)
ancapolgar spune:
quote:
Originally posted by Hildegard
Anca, sunt faine sandalele.
Eu i-am luat la Steff acum 2 sapt niste pantofi de la leonardo din centru gen sandale...nu stiu ce suntsi el e cam grasut si nu stiu cu ce sa-i largesc in latime. Deci, in lungime sunt buni. Am dat pe ei 1 milion...ce ma fac?
Sa-i vand? Sa-i largesc? Cu ce?
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 5 luni)
Draga,draga!
Ce nr are Stefan la picior? Eu cu Leonardo m-am cam lamurit,mi-am luat si eu pantofi,nu i-am purtat de 5 ori si mi s-a rupt tocul in 2,pe strada.Acum le-am pus alte tocuri.Mey,poate suntem noi claustrofobi,mai tineri si mai nelinistiti.Sincer,de banii aia mergem in Ungaria la pescarie.Daca e vreme buna mergem acolo de 1 Mai.Copilasii maricei pot fi antrenati in tot felul de jocuri,zic eu,invatati sa cunoasca si sa respecte natura (eu zic ca e un aspect pe care nu putem sa il lasam doar in grija gradinitei si a scolii).Eu va inteleg perfect si pe voi,dar de,nu putem fi toti la fel,la urma urmei,diversitatea e cea care asigura stabilitatea unui sistem.

Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
pufymic spune:
Salutare!
Diana tin pumnii sa scapati de varicela!
Poze noi nu mai aveti?![]()
Carmen bafta azi la inspectie!
Alinush si tie bafta la organizat surpriza fara sa afle Calin!
Adelina nu sta cu straini?Ca ai putea sa mi-o aduci mie daca vrei pentru cateva ore...
M-am apucat si eu de exercitii pentru abdomen(ca am o burtaaaaaaaaaaa
.....bey da' fiu-meu e tot calare pe mine.....zice: "mama tu faci esecitii
ca nenea ala cu tzatza goala?"
....vad ca si el a inceput cu perlele(de cateva zile chiar)....ca si Raul al lui Clau....
Eu
alina33 spune:
Salutare mamicutelor, n-am mai dat demult p'aci, da o pup pe Anto!!!!!!!
Zilele trecute am avut ceva vreme si tot cautam unde ati vorbit sa mergeti si nu gaseam.....si mergea forumu' ca porcu, scuzati expresia da m-a exasperat.Azi am vorbit cu gabitzica si mi-a facut un rezumat.Eu as veni duminica viitoare daca asa hotariti ca simbata nu cred ca-l scot pe al meu de la lucru :) De fapt nici nu stie inca da o fi ok.
Deabia astept sa va vad prichindeii ca n-am vazut nici unul LIVE :)
Va pup si incerc sa mai intru!
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
alina33 spune:
Alina, ref la siropul de tuse, chimenul se pune seminte sau praf?
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
DianaR spune:
Clau, vazusem mesajul dar nu stiam sa-ti spun nimic. Intre timp a fost sotul si am aflat exact ce trebuie (mi-a fost lene sa scriu sa ai rabdare ca merge Vasile dar mai dureaza
). Deci trebuie copie dupa buletine si dupa certif de nastere ale pruncilor, contractul in original, adev de venit (netul) ale membrilor familiei pe ultimele 12 luni, cuponul de la postas cu alocatia copiilor. El a fost azi, actele erau in regula dar adev lui era cu venitul brut (edit ca scrisesem net, cine le mai pricepe...). Asa ca mai merge miercuri, ca luni si marti e inchis. Cam 4 la parter pe stg.
Anca, ok iti respect opinia, iar in privinta canalizarii energiei copiilor spre diverse activitati la 3 ani, vorbim mai tarziu, mai peste 2 ani si ceva. Sau poate nu am eu talent ptr a-mi tine copilul in frau...
Ioana, o sa pun poze cu Vladut dar trebuie sa-mi gasesc timp... Greu...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Claudelu spune:
Alina33, ma bucur mult sa te "revad" 
Ce mai face Dragos?? 
Pai majoritatea suntem ptr data de 6 mai, adica duminica viitoare!
Anca, cum zice Diana, mai vorbim, nu peste mult timp. Sau poate nu sunt nici eu capabila sa-mi tin in frau nazdravanu, s-ar putea si asta, ca stii cum e orice meserie se invata furand sau prinzand-o din zbor, iar eu nu ma consider o mamica model. 
Diana, mersi mult de tot! Deci trebuie si certificatu pruncului
Numa de asta mi-era groaza ca certificatu lu Raul e la soacra mea la birou si ea azi e libera
Mersi mult de informatie, merg oricum pana acolo, poate reusesc sa depun actele si fara.
Ioana, Raul e numai o perla si o prostioara
Daca-l intrebi ce face, indiferent de activitatea lui in momentul respectiv iti raspunde sec "postioale", adica prostioare 
Anto, ai primit rezultatul de la RMN??? 
Mai azi MUSAI sa iesiti la plimbare. Afara e o vreme excelenta, numai buna de impins carucioru ![]()