Aradence minunate! (70)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am intrat si eu pe fuga. Abia astept sa ma arunc in pat ca-s rupta.
Am inceput sa-i dau suc de mar lui Matia. Il dau din canita si se descurca. E disperat se arunca dupa canita, e mortal. Azi a ras 75 ml.

Cu mancarea pentru intalnire imi spun parerea. Mie una imi displace total treaba cu fiecare ce isi aduce, isi face aia si mananca. Hai la mine mai merge ca suntem 4 mancai, dar unde sunt 2 ce fac? Isi cumpara o tabla de mici si daca ar manca si altceva isi mai pun si gratare si atunci ar fi prea mult. Sau ce isi invelesc 2 mici in punga si vin cu ei la gratar? Fiecare dintre noi poate face o estimare pentru propria familie. Se aduna la comun si se cumpara.Parerea mea
Si mie imi plac micii de la Selgros.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ildi am vazut pozele de la ziua lui David. Sunt frumoase. Si iti spun La multi ani pentru puiul tau.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ok. Sa-mi spun si eu parerea. Ildi, sunt 30 lei pe ora ptr toti , nu de familie persoana. Deci cu banii astia sigur nu-ti cumperi gratar.

De ce nu merge mancarea la comun? Poate unii sunt mancai si manca 10 mici de persoana, iar mie nu-mi plac si nu manc mai mult de unu, nu suna cinstit, nu? Eu zic sa aduca fiecare cam ce crede si cam cat crede ca mananca, se fac pe gratarul care e chiar urias si apoi se papa la comun...

Si oricum, deja discutiile despre intalnire ma scarbesc. Eu am fost si sunt convinsa c-o sa va placa odata ce vedeti locatia. E la marginea orasului deci nu te simti deloc in oras, e verdeata si umbra dar ai si cat de cat conditii de stat la masa, ceea ce mie mi se pare ideal mai ales cand esti cu prunci dupa tine.

Daca mai vad discutii ca ce-o fi si ce-o pati si de ce atatia bani si mancarea aia si ailalta eu ma retrag de la intalneala. Sincer regret profund ca am avut ideea ca intalneala sa se tina acolo, daca taceam filozof ramaneam. Si cu asta basta!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Timeea la concursul Pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Diana chiar n-am vrut sa supar pe nimeni ,am inteles perfect pretul ,nu mi se pare mult /familie , nu sunt absurda .
Si faptul c-ai fost tu cu ideea ,nu inseamna ca tu esti de vina ca cuiva nu-i place locul .De fapt nu am zis ca nu-mi place ci doar credeam ca e undeva mai inafara.

Imi pare sincer rau, nu-mi place sa creez discutii, nu vreau ca tu care ai fost cu ideea sa nu participi la intalnire din vina mea.

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ildi, de ce mi se pare justificata taxa? Ptr ca totusi acolo sunt niste bani bagati ca sa-ti creeze anumite conditii si un oarecare confort. Macar ptr faptul ca ocupi un spatiu pe care altfel ei il pot folosi in alte scopuri (in definitiv nu-s ei obligati sa-ti ofere locul pe gratis doar ptr ca tu bei o bere de la ei si stai 6 ceasuri si-ti mai faci si gratare) si tot se justifica. E o propietate privata pe care ei practic ti-o inchiroaza, la un pret super ok zic eu.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Timeea la concursul Pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Vad ca lucrurile se precipita pe aici, asa cand sunt multi cu multe pareri.
Eu nu mai zic nimic, astept sa hotarati si ma supun majoritatii.
Vreau doar sa zic ceva...dupa tot ce s-a scris azi mi-am dat seama ca nu merge mancarea la comun, vor fi discutii si nemultumiri, asa ca fiecare cu "pachetul" lui si nu mai tinem cont cat mananca unul si altul.

Anca, noi am fost la iarba verde langa crisul Negru la Tinca, un loc superb.

Carmen, am vazut si pozele voastre (nu ai anuntat!), mortala e Mel "gatita"!

Gabi, eu n-am muncit, am mancat doar!

Ildi, ce super a fost tortul! Mama ta l-a facut pana la urma? David e tare simpatic cum da "atacul" la tort.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Deci fiecare cu mancarea lui? no bun, cred ca totusi e mai bine asa, sa nu apara fel si fel de discutii ca ala mananca mai mult decat celelalt sau ca nu am impartit bine banii, etc.
Am cateva intrebari:
1. trebuie sa ne aducem si farfurii, cutite, furculite, etc sau ne dau aia?
2. cat e o bere??

Carmen si Alina, frumoase poze, frumosi copilasi!

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

neatza!
o sa vedeti ce repede uitati de discutii cand ajungeti acolo si va intalniti toti.eu nu pot sa vin de ieri iau antibiotic ,am infectie urinara cu un rahat de microb ,morala au inceput contractiile dureroase,pisu des,etc
am vazut pozele lui carmen ,mel e totala!asa fain ii sta in rosu ca-i brunetica.defapt era un roshu-visiniu.am vazut in poze si pe timeea vladutz albert,si pe diana cea f slaba,dar vad ca-i face concurenta serioasa carmen.
am vazut si familia morostes care tare sunt frumosi,adelina a crescut bine de tot.
si sa nu-l uit pe mancaciosul de david cu ochii lui frumosi foc!e tare dragalash.ildi iti sta bine tunsa si cu suvite blonde.
eu am trecut in trimestrul II si sunt tare bucuroasa ,daca as scapa si de infectia asta idioata ar fi beton!

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Neata!
Pe mine prea putin ma intereseaza ce mancam , ma bucur ca ne intalnim !Vad ca parerile despre cum ii mai bine sa facem cu mancarea sunt impartite. Eu zic sa ne cuplam cei care am prefera la gramada , si sa luam de la Ada , sau de la Selgros, sau de unde vreti voi , si cei care vor sa aduca individual , sa aduca , si asa toata lumea ii impacata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Cristina M intalnirea ii duminica 6 mai!

Mergi la inceput