Aradence minunate! (70)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ildi cu supermare intarziere LA MULTI ANI ! lui David, sa cresti mare,cuminte,sanatos si voios si sa aduci numai bucurii parintilor tai !Vrem poze.Ai primit PM-ul?
Alina am vazut pozele voastre asta-mi place,nu mai era mult si vedea si Dragos ce adidasi are Ade

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Carmen,asa mama,asa fiica,doua frumuseti!Ce carliontata e Mel!la amandoua!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Sunt 18 mici pe caserola, si e la kg pretul. nu pot scrie ca-s cu vlad in brate. revin

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, am vazut pozele. Exploratoarea mica e o scumpa iar tu o adevarata doamna ca nu te-am vazut la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen acum am remarcat ca aveti si voi poze noi asa ca le-am vizionat. Mel e o adevarata domnisoara, ce fain s-a rujat. Toate pozele sunt de la petrecerea de la Grand center? A fost sau nu fratele cu vaticvela la chef? cum stat la capitolul scutec?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Multumim de aprecieri .
Da Gabi pozele sunt de la petrecere.Am facut mai multe dar nu se vad bine pt ca nu e asa de multa lumina pe acolo .A fost si fratele cu varicela.Cat despre scutec stam bine la pipi, cat despre kk il face in chiloti.Nu pot sa-mi dau seama ce se intampla, cred ca nu-si da seama decat prea tarziu.Are si scaune mai moi si e o besinoasa mica si se poate sa nu face diferenta intre ele ...habar nu am .Saracuta tot ne repeta ca nu e fetita mare si ca e rusine sa faca kk in chiloti,nici guma topitoare nu primeste din cauza asa.Cateodata mi-e si mila de ea .
E frumos la Grand CEnter,merita vizitat,e si mai scump si probabil mai multi fitosi (persoanele de la ultima petrecere se exclud)

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Eu sunt cam in urma: cand e intalnirea, sambata sau duminica, si cum ne organizam cu mancarea? Deci noi venim sigur indiferent in ce zi este, numai sa stim si noi cand
N-am pus inca poze de la botez, cat de curand, promit

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

chestia cu carbunii e chiar tare.
Ce ma distreaza oarecum pe mine e ca nu inteleg pentru ce percep aia taxa aia de 30 lei/ora ,pentru simplul fapt ca ne dau niste farfurii si ca stam la mesele lor.Hai las-o-ncolo gratarul fara carbuni .Pai daca mergeam undeva la iarba verde de banii astia isi cumpara fiecare gratarsi-l avea si alta data.Si credeam ca e chiar undeva mai deparde de orasul asta poluat ,la iarba verde cu adevarat , cu aer curat. Asa puteam merge si pe strand unde e tot un fel de "iarba verde" si cumparam mici de la ceva terasa si nu ne mai strofocam cu cumparatul si facutul lor.
Sper ca nu am suparat pe nimeni spunandu-mi parerea ,dar de mult imi pun intrebarea cu aceea taxa .Oare pt ce-o fi ?.Sper sa nu fiu gresit inteleasa ,dar chiar nu-i vad sensul.

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Revin la discutia despre intalnire

Parerea mea e ca fiecare sa spuna cam ce consuma daca vrea mici sau carne de porc sau pui (noi nu consumam) . Si-atunci sa calculam in mare ,vad ca ADA ne-a raspuns ca sunt 18 mici intr-o caserola,asta in cazul in care luam de la ea ,daca vreti de la Selgros e ok si asa.

Eu consider ca 4 mici si 2 bucati de carne e suficient pt o persoana.

Asta e parerea mea ,daca nu e buna ,ma supun majoritatii.

poze

Mergi la inceput

Am pus AICIcateva poze de la ziua lui David . Cum a vazut tortul cum s-a infipt in el ,asa ca mai toate pozele ma includ si pe mine, n-am putut sa-l lasam singur c-ar fi fost in stare sa imprastie tortul pe toata masa. La anu' va fi mai mare si i-l vom poza doar singur.

poze

Mergi la inceput