Aradence minunate! (70)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Diana ,
Alina gratarul e foarte mare si se poate face multa carne deodata, deci nu stam unii dupa altii, facem deodata.
Eu spuneam sa aducem pe grupuri sau fiecare pt ca se incumeta careva sa mearga la cumparaturi pt toti?mai e o chestie, mie-mi place carnea de mici d ela Selgros si uite asa fiecare poate ca are cate un "piticel pe creier" .
poze noi de aici

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, tot n-am inteles...deci facem mai multi o data ca e mare gratarul, dar fiecare mancam ce ne aducem? Pai atunci mai bine cumparam fiecare ce vrea(nu in grupulete) si mergem cu carnea pregatita de acasa (spalata, batuta, condimentata...).
Eu asa cred ca-i cel mai bine, parerea mea, daca tot cumparam separat atunci nu mai are rost sa facem la comun si poate unora nu le place ce carne am luat eu sau mie nu-mi place micii lui X...
Nu stiu daca am inteles eu si daca ati inteles voi ce am vrut sa zic.
Si mie imi plac micii din Selgros!

Revin mai tarziu ca mergem in Sanicolau sa-i facem papuci la Dragos.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Am pus poze noi AICI.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Apai nu va suparati pe mine dar treaba cu facutu separat mi se pare o mare tampenie. pe bune!

No facem cum vreti, io acum plec, ne auzim maine!

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Clau, eu asa am inteles...eu prima data am zis sa cumparam de la Ada pentru toata lumea, dar daca se vrea separat e ok, pentru mine nu-i o problema, poate e chiar mai simplu.
Deci, daca nu-i la comun atunci mai bine separat fiecare, nu in grupulete(ne-ar mai trebui o saptamana sa ne gandim cum sa ne grupam), asta e parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Meyyyyyyyyyy,facem cum vreti, din partea mea putem lua la comun numai ca eu nu merg sa o cumpar.
Ce zic celelalte fete?voi aveti idee cat ar trebui sa cumparam pt toti la comun?
No astept pareri si sa hotaram odata.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Buna ziua

Va multumesc din suflet pentru urarile de ziua lui David .Astea 2 zile au fost atat de emotionante pentru mine ,mi-am adus aminte ca anul trecut pe data de 3 mai mi-am strans pt prima oara puiutul in brate .Sunt asa de emotionata incat simt ca plutesc de fericire.

Asa si sa revin totusi cu picioarele pe pamant

Flavia chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau cu papica lu' Bogdi,copilu' meu e mancacios ,n-am fost pusa in asemenea postura ,tre; sa fie tare greu ,mai ales ca si mancarurile sunt putine .Incearca cu bulion cum ti-au zis fetele ,poate ii place. Cu sarea eu zic sa mai astepti ,dar sa sti ca le place mai mult mancarea cu sare si David pe la vreo 1o-11 luni a inceput sa se sature de mancarea de bebelus pireuri ..., dar totusi nu m-am lasat asa pe la vreo 11 luni i-am mai pus cateodata chiar cand nu vroia sa manance deloc dar cred ca asa mai rar n-are nimic. de la noi sa aibe pofta de mancare (legume)
Cu somnul ne inscriem si noi pe lista celor ce dorm foarteee prost ,cu toate ca David era asa bun de somn ,dar mai nou e jale ,adoarme pe la 8;30-9 si de la 2-4 e chef de chef ,nu plange doar sta cu ochii deschisi ,cand se plicti se ridica in picioare ,se tranteste peste mine (el doarme cu mine)si tot asa pana nu oboseste ,iar la 7 parca ar fi ceas ,e drepti.

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Gabi sanatate la tot familionul ,bine ca v-a trecut cat de cat.

Alinaam vizionat pozele de la picnicul de 1 mai ,Bubulina noastra e tot mai smecheruta.

Clau intr-adevar David e deja baiat mare

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Alina,super-faine pozele!Unde ati fost?Noi am fost pe valea Muresului,a batut vantul de numa',gratarul a iesit f bun,am papat si ne-am intors.Alex a fost rupt,a dormit 3 ore.Ne-am fi dus in Ungaria,dar Alex nu are pasaport inca.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Aduc eu carbuni. Nu cred ca e cazul sa vina toata lumea cu carbuni.Am un sac inceput care cred ca ajunge.
Vad ca nu ajungem la un numitor comun cu mancarea. Astept sa decideti, eu ma supun majoritatii.
Daca se decide la comun hai sa imi dau cu parerea in legutura cu necesarul/adult, copiii nu ii pun la socotealaca parca vad ca o sa ciuguleasca doar . Deci, 4 mici si 300 g carne/caciula. mai dati-va cu parearea. eu personal daca mananc un mic e mult , al meu sot la fel iar carne mai mult de 2 buc iar nu pot manca. Nu merge nimeni la Lidl in Ungaria? Sunt ceva carnati albi care ies tare buni pe gratar.

Mergi la inceput