Aradence minunate! (70)
Raspunsuri - Pagina 21
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Claudeluasa-i ca-s nostima si amabila??
ce mai astepti??
Foarte!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
gabitzica spune:
Diana, ce temerari ati fost! Vladut nu s-a plans de picioare?
Ai mei sunt relativ bine. Ioana mai e mucoasa, Tudor la fel, plus ca face si caca moale, dar nu are decat un scaun pe zi. Cipri a fost si el febril aseara, dar nu asa rau incat sa stea acasa azi.
Sper sa tina vremea cu noi duminica.
alinamoro spune:
Am uitat sa va zic ca de aprox. o saptamana Adelina nu mai e ragusita deloc.
Gabi, ce le-ai dat copiilor, homeopate?
L-am tratat si eu pe Calin saptamana trecuta cu Oscillo si formula 76 ca a fost putin racit, in 2 zile i-a trecut.![]()
Eu am fost tare retinuta la inceput, dar acum tare incantata sunt de acest tratamnet, ma refer la raceala ca la altceva n-am incercat.![]()
N-am chef sa ies afara ca mi-a venit CM si tare indispusa sunt.
M-a apucat cheful de citit(carti) acum
.
Claudelu spune:
Gabi ma bucur ca sunteti mai bine! 
ALina, bravo ca ati scapat de raguseala
Chiar nu vreti sa ne organizam putin? Nici macar asa putin, putin?? ![]()

Eu azi probabil ca nu mai intru, am drumuri-drumulete ![]()
Melania 14 spune:
Ioi iata-ma si pe mine.Ieri nu am avut calculator si alaltaieri nu am avut loc la el de Ovi
.
Deci,eu sunt pentru adus carnea pe grupe
sau individualsi nu la comun.Cred ca pui, ceafa,mici,peste si frigarui vor fi, dar nu serveste toata lumea din toate.Loc va fi suficient de facut gratar simultan pt ca e mare.Asa ca , spuneti sunteti de acord asa?
Bere si alte bauturi alcoolice trebuie sa luam de la ei iar sucurile le putem duce noi.Trebuie si carbuni pt gratar , are fiecare acasa cate o punga sau cumparam?
Sa duceti jucarii gen:biciclete, carucioare,pentru nisip(care e pamant), chestii pt afara.Mai trebuie si ceva dulce pt copii.
Lista e ok.
Alina ma bucur ca e bine Adelina.
Flavia eu am inceput la 8-9 luni sa-i dau mancare gatita ca si pt noi dar nu am lasat-o niciodata sa se prajeasca sau sa fie sarata.De ex: morcovi, fasole verde,usturoi si carne , toate mixate; mazare,morcovi,ceapa si carne;dovlecel umplut cu orez si carne de pui
va trimit PM cu locatia.Ii mai dadeam peste pe care-l gateam asa:fierbeam legume si verdeturi in apa,ca sa-i dea gust bun,si puneam fileul de cod la sfarsit can erau fierte si stingeam focul.Fiind file se facea numai in apa aceea fierbine, de cateva ori am pus si paste mici si a mancat-o ca si supa.Supe nu a vrut decat dupa 1 an sa manance dar daca nu erau de carne i le-am dat tot gatite ca si pt noi dar asa cum ti-am spus neprajita ceapa si nesarat.
Ioana am primit pozele, sunt mortali copilasii tai.Mi se pare mie sau Alesio a mai crescut?mi se pare mai slabut.
Clau cred ca-mi aducu bulbii la intalnire ![]()
va trimit PM cu locatia
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
Melania 14 spune:
Am trimis PM, spuneti-mi daca am omis pe cineva.
mami Carmen si
POZE
ASA DA-ASA NU !
alinamoro spune:
Eu sunt de acord sa aducem fiecare carnea, dar acolo nu tot la comun o punem sau ne facem fiecare separat ce ne-am adus? Lamuriti-ma va rog! ![]()
Carmen, chiar vroiam sa intreb de biciclete si alte jucarii, ai spus tu intre timp.![]()
Claudelu spune:
Mie-mi convine si pe grupulete, dar cum ne cuplam? care cu care?
Am primit PM-ul 
Sper sa nu uit bulbii ![]()
Claudelu spune:
Le aducem separat dar mancam la comun.
Acum ar fi culmea sa ne uitam unu in gura altuia sa vedem ce mananca vecinu 

Da si eu sunt de parere ca e mai bine sa aducem fiecarea carnea, numai ca asa riscam sa aducem prea mult. De fapt nu-i bai ca-i mai mult, mai putin sa nu fie ![]()
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Melania 14
Am trimis PM, spuneti-mi daca am omis pe cineva.mami Carmen si
POZE
ASA DA-ASA NU !
Pe mine, pe mine!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
Timeea la concursul Pampers