Aradence minunate! (70)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nu mai am nici un mesaj privat nici in inbox nici in outbox? Fac astia de pe forum curat sau ce se intampla? mai e cineva in situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Da Gabi au facut curat. Au vrut sa stearga mesajele care sunt mai vechi de 3 luni si cica din greseala le-au sters pe toate. Si eu am pierdut multe numere de telefon si adrese

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salut nici io nu mai am nici un mesaj :(.

Mai fetelor duminica arata ca va fi ploaie si furtuna (cnn, accuweather,vremea.ido.ro), ce facem?

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ati primit hainutele de pe site?cum sunt?a venit tot ce ati comandat?

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

alina.a, n-am primit hainutele inca, eu am vorbit cu ei saptamana trecuta si ziceau ca ma aunuta cand le pun la posta. Mi-a zis ca au tinut hainutele mai mult la vama si acum dureaza putin pana le aranjeaza, sorteaza...

alina33, chiar asta ma gandeam si eu,... duminica va ploua si ce vom face, amanam intalnirea?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=arad" target="_blank">asta e prognoza dupa care ma iau eu de obicei. deci nu o sa ploua si o sa fie foarte cald.
Acum vin de la metro, eu mi-am facut cumparaturile pentru gratar asa ca spar sa tina vremea cu noi.
Fug ca am treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Nici eu nu mai am mesaje!
Si in ziarul adevarul spune ca maine o sa fie precipitatii si duminica si luni ploaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

No ca m-ati enervat si pe mine .Mai avem putin si ne virusam si noi.
Deci, fiecare-si face cumparaturile proprii, pt ca eu vreau pui si Ildi nu,eu vreau mici si Diana nu,eu vreau si peste si ....cine mai vrea ii dau si lui si nu-mi trebuie ceafa de porc .Ovi e un carnivor nativ asa ca 3 mici si 2 bucati de carne nu stiu daca-i ajung .Dupa atata carne sa nu uitati de sucuri, bere fara alcool(cine prefera),restul se cumpara si habar nu am cat costa si de ceva dulce.
Alina am anuntat pozele , inca destul de mare si lat .Mi-era si mie pe buze intrebarea cu hainutele.
Alina.a dar de ce nu poti veni si tu?ti-aduci ceva pe ce sa te intinzi si gata.
Anca nu te-ai razgandit?
Niko si Maria(Cristina)ati primit PM-ul?
Gabi iti mai trimit un PM.[/

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ildi ce jucarie e asta ? va trebui sa iau si eu o jucarie unui baietel de 1 an si eram curioasa.

Am uitat,farfurii ,pahare si tacamuri sunt ar trebui totusi sa luam pt copii pahare pt ca sunt de sticla si sa nu se sparga.
Ma gandesc ca fiecare-si duce carnea intr-un castron si ceva ustensile pentru manevrarea carnii pe gratar.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Bey, le-a zis cineva la astia ca sunt neseriosi ca ne-au sters mesajele din inbox???? Pai daca am avut acolo nr.de telefon, date importante?

Stefan a inceput de azi sa fie agitat, nu doarme cum trebuie...si tot vrea sa tine inainte d eculcare bibe in gura. Nu stiu, o fi de la gingii, masele. Cateva zile a fost pace acum iara incepe...

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput