Aradence minunate! (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Si eu fac bagaje acum(urasc tare mult treaba asta) ca mergem la moneasa in scurt timp. Va pup si va urez weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Gabi, distractie la moneasa

Stefan azi e turbat...e imposibil. De la maselele care mai trebuie sa ne iasa, ultimele 4. E agitat, la amiaza a ras numai supa de pui, chiftele cu sos raman pe diseara.
I-am dat 4 ml de panadol si acum doarme. El e asa cam de cateva zile bune.Cine stie cate zile o sa mai fie asa?
Febra n-are.
Acum 1 sapt cand am fost la dr. Korodi l-a vazut in gat si a zis ca e ok. Pediatrul tot vedea rosu-n gat....dar s-a uitat superficial atunci fara sursa de lumina. El nu a facut febra, nimic altceva.Atunci la recomandarea pediatrului i-am dat augmentin...si cred ca l-am luat degeaba
E bine cu un consult de asta de orl cand ai dubii. pediatrii imediat daca vad rosu baga antibiotic.Dr. Korodi a zis ca nu dam antibiotic la copil numai daca face febraaaaa. Voi ce parere aveti?

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Se pare ca Vlad prezinta toate simptomele pentru iesirea caninilor. Are diaree, putina febra, nu prea mananca. Si e foarteeeeeeeee agitat. Abia l-am culcat acum. Noroc cu calgelul.

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari Daria!

Ada, vezi ca iti trimit PM!

Ioana, drum bun! Am vazut pozele noi! Ce fain e Nicolas si ce frumos sta in fundulet! E mare, ce mai... Si Nicolas vad ca e pasionat de crema de fundulet, si Vladut se da cu ea pe unde apuca...

Gabi si voua drum bun si distractie placuta!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ada cum mai e Vladut??
Ai grija sa nu fie cumva altceva decat aparitia caninilor

Gabi si Ioana, drum bun!

Gabi, sa aveti parte de vreme excelenta si sa va simtiti bine

Am vorbit azi cu Alina, mi-a povestit cum au reusit sa-l surprinda pe Calin si mi-a mai spus sa va spun ca au plecat la Oradea si revin abia marti seara!

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Inapoi pe prima pagina
Ce vreme, e innorat si toata lumea casca de somn. Sotul doarme, Steff la fel, io bantui pe aci sa vad ce ati mai scris si vad nimic.

Steff e agitat nu gluma....i-am dat 5 ml d epanadol si numaia tunci se potoleste si se linisteate. Cat o sa ne chinuie maslelele oare?

Vrem sa mergem azi in parcul copiilor dar cu vremea asta nu cred ca o sa reusim.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Sal'tare!

Chiar ca e liniste pe aici.
Clau, bineinteles ca nu sunt doar dintii, e si racit si tuseste destul de tare.
Azi s-a mai potolit putzin dar azi noapte a tinut-o tot intr-o febra. I-am dat si panadol si i-am pus la 5 dimineata si un supozitor. Acum doarme.

poze

Mergi la inceput

Carmen, ii tin ziua lui Vlad sambata si incerc sa ajung si eu duminica la intalneala. E ok daca te anunt mai tarziu, nu acum? Cum v-ati hotarat sa faceti cu mancarea? Mie mi-ar conveni sa aduc carnea si micii, pentru ca ii am in depozit. Haideti...ca timpul este scurt.

Mey...io asa am tinut minte, ca duminica e!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ada, imi pare rau ca-s bolnaviori copilasii tai Multa sanatate
Fetelor eu urmaresc starea vremea zi de zi si de ieri am observat ca pe 6 mai se anunta ploaie Sper sa nu fie adevarat

Azi toate planurile ne-au fost date peste cap din cauza vremii superbe de afara

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Ce zi urata. Clau, m-am uitat si eu la prognoza ta. Asta e. Ce-o fi o fi.

poze

Mergi la inceput