Aradence minunate! (70)
Raspunsuri - Pagina 13

cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Se pare ca intilnirea e pe 6. Sper ca miine sa ne mutam asa ca pt citeva zile nu o sa am net.Sa ma anuntati si pe mine. Aveti nr meu de mobil?
Alinush, cum a iesit?
Eu acu mai impachetez...
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Melania 14 spune:
Ada acum am recitit postarea.Pai voi aveti ce sarbatori , nu gluma in luna mai:sotul,tu,Vlad plus restul familiei.Atunci fara suparare, ramane pe 6 intalnirea , (poate ca nici pe 13 nu o sa puteti veni),de la ora 12 pana la 18-19.
Lista actualizata :
Diana+3
Miha+3/4?
Clau+2
Alina+3
Gabi+3
Cristina(Maria)+2
Ildi+2
Alina33?
Niko+2
Cristina+3 mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

Claudelu spune:
Am re!
Carmen, e super pe 6 mai Chiar vorbeam acum cu Clau si mi-a zis ca abia asteapta sa va cunoasca si asa "face to face" nu doar din povestile mele si ca intradevar ii va prinde super bine iesirea asta....deci noi ABIA ASTEPTAMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!
Noi ptr Raul mai mult ca sigur vom fi nevoiti sa inchiriem o camera, ptr ca copilu nu rezista fara somnu de amiaza, dar nu-i nici o problema, daca e nevoie o luam...camera
Asa, in alta ordine de idei.
1.Diana azi mi s-a spus ca chiria se calculeaza si in functie de venit A mie nu mi-a trebuit nici contractu si nici copie de pe certificatu lu Raul...nu mi-a cerut
2. Azi am primit o instiintare de plata pe numele meu, adica FLOAREA CLAUDIA si e intocmita de ...FLOAREA CLAUDIU...am zis ca mor de ras, adica sotulache imi trimite instiintare ptr plata chirie ... si acum radem de faza asta
Gata, ma duc la TV ca mai e putin si se termina Dansezi ptr tine.

Somleac spune:
Buna, noi azi plecam la Minis si stam pana marti. Acu impachetez.
Carmen nu inteleg ce inseamna la mine 3/4? Eu vin si cu sotu si cu Daria si Alex deci vom fi 4 plus Matia, dar el banuiesc ca nu se pune.
Cristina spor la mutat. Te asteapta zile grele.
Flavia imi pare rau ca nu vei putea veni la intalnire
Cristina ( Maria Rubi ) distractie maxima la botez, sa fie totul bine si mara cuminte.
Alina M distractie placuta.
Alina 33 eu nu te cunosc, pune poze sa-l vad si pe Dragos al tau.
Anca fa un efort si vino la intalnire. Gandeste-te ca intalnirea asta e facuta ca sa ne intalnim noi, sa povestim, sa se cunoasca sotii si noi pe ei. Pentru cunoasterea mediului si alte activitati ai timp alta data si cu alta ocazie. Aici va fi o adunatura foarte mare de copii de varste diferite, cu nevoi diferite, pe care va fi foarte greu sa-i cooptezi in jocuri cum crezi tu. N-ai vazut ce-a fost la mine? Nici nu mai stiam care al cui copil e.Si au si lipsit o gramada de fete. Din acest punct de vedere locul este super. Nu risti ca daca ai intors o clipa capul sa-ti gasesti copilul in Mures, in Balta sau mai cine stie pe unde. E adevarat ca diferenta face frumusetea, dar la o faza de asta trebuie sa lasam fiecare de la noi ca altfel nu ne vom putea aduna veci.
Va pup si va doresc distractie maxima zilele astea.
PS Daria a fost ieri la concurs in Ungaria si a luat locul 3.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

Somleac spune:
Ioana mersi de poze. Ce-mi place aia in care Alesio ii da papa lui Nicolas. Sunt niste scumpi copii tai.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

adablackcat spune:
aaaa...nici vorba sa va faceti planurile in functie de noi. Daca reusim sa venim va anuntam, dar ma indoiesc...Desi mi-ar fi placut la nebunie!
Miha, felicitari Dariei pentru performanta!
Alina M, cum te distrezi cu musafirii?
Flavia, am fost ca o la nunta, dar inca nu am primit pozele. Si eu nu mi-am dus aparatul sa-mi fac singura!
Care ce faceti zilele astea? Ca noi am planificat doar o seara cu fetele pentru seara asta, si dup-aia...nik. Poate ceva gratare si ceva plaja...nu se stie pe unde, poate in curte.
poze
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

adablackcat spune:
Iar s-a imbolnavit Vlad de la Iulia. A facut si el temperatura azi noapte si tuseste. Nu-i curge nasul, dar gatul e incarcat. Ii dau si lui siropul pe care l-am facut dupa reteta Alinei M. E voie, nu? Ca e natural.
poze
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Melania 14 spune:
Ada insanataosire copilasilor .Cred ca am sa fac si eu siropul...pt mine
.
Miha felicitari Dariei , Bravo Daria ! Miha+3/4inseamna : Tu+3 copii/1 bucata sot , pt ca spuneau unele fete ca poate sotii nu vor veni, pricipit ?
Clauuuuu unde anume stai , sa vin azi pana in 12 dupa bulbi Ai uitata de nr de telefon?????????????
Cristina(Maria) distractie la botez si Mara sa primeasca botezul cuminte !
Flavia imi pare rau ca vei lipsi poate totusi reusiti sa veniti sa ne vedeti.Cand mergeti la finii vostri?
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

pufymic spune:
Salutare!
Flavia inca n-am plecat....acum fac bagajele!
Miha felicitari Dariei pentru premiu!!!!
Cristina distractie placuta la botez si Mara sa fie cumintica!
Ada vrem poze, nu povesti!
Va pe toate....fug la bagaje!
Week-end placut sa aveti!
Eu