Aradence minunate! (70)
Raspunsuri - Pagina 15
Melania 14 spune:
Ioi Clau eu nu mai apuc nici sa te sun nici sa trec pe la tine
.Maine sigur .
Ada nu stiu cum vom face cu carnea , ma gandeam sa mearga una sau doua dintre noi sa cumpere si apoi sa impartim.Habar nu am cata carne ar trebui luata.Daca reusiti sa venti sunteti bine veniti, nu conteaza cati vom fi,tot 30Ron/ e ora.
Daca tot a venit vorba de carne ce luam:carne de mici,pulpe sau aripi de pui si ceafa de porc? prefera cineva peste?Stiti voi o sursa de unde sa le luam mai ieftine?Mai trebuie luat carbune pt gratare, sucul si berea fara alcool , daca prefera cineva.
Apropo, la accuweather v-ati uitat?mie mi se par mai imprecisi de la o vreme incoace.
Veronica asa urat face Stef de la dinti?Cu Mel habar nu am avut ca-i cresc dintii.
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
Claudelu spune:
Carmen, off off azi chiar am stat in casa toata draga de zi
Suna-ma maine si vedem cum facem 
da pe accuweather m-am uitat...au intradevar zile cand nu le prea nimeresc dar in proportie de 90% au dreptate....acum sper sa n-aiba 
Cu carnea eu zic sa asteptam pana se reintorc si celelalte fete acasa si stabilim atunci. Si eu zic tot asa, sa luam totul la comun si ne calculam atunci cati bani trebuie sa dam 
X-ray spune:
fetelor va doresc "gratareala " placuta sau orice faceti de 1 mai,sa aveti o zi placuta alaturi de cai dragi!eu raman pe acasa.
alina
27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
alina33 spune:
Salut, vremea.ido.ro/Arad.htm si asa arata si pe accuweather.
Trebuie sa ne gindim daca mai mergem duminica fiindca atitia prunci intr-o incapere, nedormiti, nu stiu cum o fi......
Diana am picat jos :) eu nici la 61 nu reusesc sa ajung.....
La Dragos ii place la gradi acum ca are vreo 3 prieteni de la grupa mare si nu mai comenteaza. Da 3 luni ne-a scos peri albi(5 minute dimineata a plins si batut cu picioarele in usa ca il lasam acolo.....)
Nu prea am vreme sa pun poze cu Dragos da sper sa ne intilnim si sa ne cunoastem, cu fetele pe care nu le stiu.
Ieri am fost la sora-mea la curte sa fie mai bine pt copii da nu prea a tinut vremea cu noi.Azi e liber la gradi si stau acasa cu Dragos... o sa dau o fuga pe mal la locul de joaca. Am facut si eu reteta cu orez si carne la cuptor...a iesit super orezul! Carnea n-a fost aspectoasa ca a fost acoperita de orez si nu s-a rumenit.Ar tebuie sa fie pe jumate de vas carnea si pe jumate orezul.Altfel, carnea in vas de iena iese super frageda si cu crusta.
Va pup si va doresc 1 Mai placut!
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
DianaR spune:
Cu vremea eu zic sa mai asteptam. Nu sunt ei prea exacti nici de pe-o zi pe alta, darmite la o saptamana distanta! Daca tot asa se mentine prognoza amanam cu o saptamana.
Eu nu sunt pentru carnea la comun. Asa de obicei se cam exagereaza si se ia prea multa... Eu am propus sa ne cuplam cate 2-3 si sa luam asa. Dar ma voi supune majoritatii.
Alina33, la multi ani lui Dragos pentru ieri! Sa-ti traiasca multi ani fericiti!
3 luni spui? Vai de capul meu... La prima incercare de cresa am cedat dupa o saptamana...
Am inscris-o pe Timeea la concursul Pampers. Daca va place o puteti vota aici. Multumim!!!!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
alina33 spune:
Diana si eu sunt de acord sa ne cuplam cite 2-3 in leg cu carnea.Ca ne putem vb mai usor si cantitatile vor fi rezonabile.
Multumesc de urare, e totala Timeea, am votat-o.
Parca e mai grasuta decit a fost Vladut, nu? Maninca mai bine sau depune mai bine?
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
Hildegard spune:
Buna,
Sper ca ziua de maine sa fie insorita dar nu cred asta dupa cum arata prognoza meteo, sa iesiti si sa va simtiti foarte bine
.
Sotul meul emrge la lucru asa ca si daca as fi vrut n-am fi putut merge.
Stefan e bine, a fost super linistit ieri
, noaptea doarme bine. Se pare ca au luat pauza durera de masele.
Azi e frumos afara si iesim...
pup
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 5 luni)
ILDI25 spune:
Neata'
Vreau sa va intreb ceva despre siropul ala de tuse ce tot l-ati facut voi ; nuca se pune cu tot cu coaja aia tare?
David de aseara e ragusit si tuseste tare rau ,nu are febra ,e vioi ,are pofta de mancare chiar nu se vede nimic in neregula ,doar ca tuseste ,n-am dormit mai nimic toata noaptea saracutul nu putea sa doarma ca tot ii venea sa tuseasca .
Vreau sa merg cu el mai incolo la dr. daca gasesc pe cineva ,daca nu ce ziceti sa-i dau ceva Nurofen ,panadol ,eferalgan ,dar problema cea mare e ca joi a luat vaccinul ,pot sa-i dau asa ceva sau doar antibioticul e interzis cateva zile dupa vaccin?
Noi ieri ne-am chefuit cand am timp pun si niste poze cu tortul si sarbatoritul, acum sunt tare suparata 
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
ancapolgar spune:

Dragos si David!
Sa cresteti mari si sanatosi,ca frumosi sunteti!
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."