Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Multi pupici pt toate tutunicile. Mult succes in tot ce faceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

[ pentru Kora si Madlen
pentru toate celelalte fete inimoase

sima

Mergi la inceput

break
ti-am raspuns la cap. anterior, cu intarziere
eu zic sa-l suni. Nu cred ca este tarziu la 10.30-11, pentru ca si eu am ajuns in Buc tarziu si analizele le-am facut pe la 10. curaj, iti doresc o interventie usoara.

sima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdany spune:

neata' fetelor!
intru si eu sa fac galerie pt.Kora si Madlen Bunul DD sa va rasplateasca cu
eu cam rar pe aici, nu am avut noutati, dar va citesc mesajele.
acum am ceva noutati, sambata am facut laparo si histero, desi eram programata luni. ce sa va spun totul a decurs normal.sambata pe la ora 13.00 am intrat in sala de operatie, iar seara pe la ora 19.00 am plecat acasa.rezultatul nu este prea bun, dar mai am o sansa FIV, deoarece tromplele (dupa cum s-a exprimat sotul meu) sunt gaurite si sanse de a ramne pe cale naturala nu am. uterul este ok (imi era frica deoarece am avut sinechie partiala), ovarele sunt ok. asa ca o sa calc pe urmele dragelor noastre Kora, Madlen.
momentan ma refac dupa interventii. maine merg la spital sa-mi scoata firele si sa vorbesc cu T. sa vedem ce avem de facut analize, etc.
mai sunt multe de spus, dar cred ca ma opresc aici.
tutunici
si SUCCES celor care urmeza la faca laparo
rezultate cat mai bune
daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

lucialu, asa e, intru mai rar, dar sa stii ca nu-mi scapa nimic! Despre mine, ce sa zic, fac vesnicele, interminabilele monitorizari, ca s-a plictisit si Tutu de mine, a zis ca nu ma mai primeste daca nu vin gravida... Cum vrea DD, asa sa fie! Astept cu nerabdare rezultatul tau de luni!

Va pupic pe toate, fetele mele dragi, si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!!
Kora, Madlen: Azi e o zi foarte importanta pentru voi!!!!
De Marusea mai stiti ceva?? Sper ca e bine....
Pup toate Tutunicile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata!

Intru si eu fuguta cu speranta ca citesc ceva despre fetele noastre purtatoare de embrionasi....dar cred ca se odihnesc la ora asta, ca sa tina de cald bebelusilor!

Tin pumnii tuturor fetelor in focurile monitorizarilor, laparoscopiei sau orice altceva legat de visul nostru frumos!

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

"Intelept este acela care traieste in fiecare zi ca si cum in fiecare zi si in fiecare ceas ar putea sa moara." (Quevedo)

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

'Neata fetelor!
Pentru mine e dimineata rau, eu abia pe la pranz ma "trezesc"

Am intrat sa continuam galeria pt. Kora si Madlen si sa auzim de cat mai curand!

Lucialu, te-am "inverzit" ca zizesi ca verde insemana viata si din ce vad eu aici si tu o sa dai viata cat de curand! Nu cumva ai zis si ca esti racusor? Si eu la fel! , dar sint optimista ca pe ascendent sint capricorn si cum am mai mult de 30 de ani, sper sa ma fac mai a dracului!

Eu nu prea am noutati, in afara "caldurilor" de la Diphe, mai e cineva in calduri?

Pup toate fetele si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Si un gand bun pentru Marusea! si sanatate multa!

iyoana

Mergi la inceput

ma ajuta si pe mine cineva cu PM cu retetele Zenobiei pentru endometrioza - ca zau ca nu le gasesc. Poate ca nu ma pricep eu sa caut, scuze.

simona

Mergi la inceput