Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33
Raspunsuri - Pagina 6
ralu_t spune:
draga Bluel, sunt si io in caduri, dar nu tocmai alea care l-ar incanta pe sotul
la a cate injectie esti tu? poate mai facem schimb de informatii...eu abia o fac pe a doua sambata viitoare, si cred ca a inceput deja nenorocirea
ysa26 spune:
Sdany imi pare rau pt rezultatul de la laparo, dar cel putin acum sti ce drum sa apuci: FIV. Iti doresc mult succes si sa auzim numai de bine!
ysa26 spune:
quote:
Originally posted by sdany
acum am ceva noutati, sambata am facut laparo si histero, desi eram programata luni.
daniela
Te-a sunat T si ti-a spus k vei face laparo sambata sau vineri cand te-ai dus la analize te-a reprogramat?
lucialu spune:
Intru sa va salut si sa va pup,tin pumnii la fetele noastre care au facut ET-Kora si Madlen
Sdany nimic nu e pierdut.Sanatosi sa fiti, acum ai grija sa te recuerezi total dupa interventie!
Nicole sigur este cum vre Dumnezeu, dar stii ca El este Tatal nostru si ne asculta rugile
Bluel eu sunt cu ascendent in rac,normala eram balantaSe pare ca imi creste carapacea tot mai tare.Si sa stii ca sotul doar la coaja e tare,la miez e bun ca painea calda, chit ca e capricornCaldurile vor trece, alea care nu-s bune.O sa vezi.Eu initial am realizat tarziu ca nu mai le aveam.Tin-te bine, e doar un cutremur mai lung, dr nu devastator.
Ysa imi doresc din tot sufletul sa fie o surpriza placuta.Am facut bhg-ul, pe seara va spun ce vesti am primit,dupa ce trag o fuga si la medic sa vedem care-i cauza.
Pup toate fetele!O zi buna!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
merdan spune:
lucialu tin pumnii sa vii cu veste !
Uite fac galerie si pentru tine:
P.S. Si eu balanta cu ascendent in rac
sdany spune:
multumesc "mandruzelor" pt. incurajari
ysa eu l-am sunat cam cu vreo 10 zile inainte sa-i confirm interventia pe 23 apr. sa-l interb daca facem si histeroscopia, deoarece stiam ca nu venise aparatul , T. m-a chemat vineri pt. analize. vineri cand am ajuns la spital nu stiu din ce motive interne (ale spitalului) nu mi-au facut internarea si atunci T. m-a chemat sambata pt. analize si pt. inerventii.
lucialu de refacut, putin cam dificil, desi am fost acasa de sambata. interventiile nu sunt chiar usoare. eu sunt f. ambitioasa defel si ma refac destul de repede sunt "buna de carne" cum se spune si nu prea stau in pat pt. ca ma dor toate oasele. sa va dau un exemplu desi sunt off topic (scuze) in 15 dec.2004 am avut o interventie pt. varice 8 taieturi pe un picior si in ziua de craciun deja dansam. bine eram si mai tinerica.
si sanatate
sdany spune:
si eu sunt balanta cu ascendent in leu, iar sotul este capricorn cu ascendent in varsator.