Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

ADA72 ACTIVEAZA PM-UL SA-TI TRIMIT NR.CONT PT FUNDATIA DR.TUTUNARU

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

kora iti doresc din tot sufletul sa devina realitate acest vis...un zambet de copil sterge orice deznadejde.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

veret tu cand incepi protocolul?In ce stadiu esti acum?Sper sa ai noroc si sa spargi gheata reusitelor prin FIV la dr. T Iti tin pumnii!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!!
Marinar, sa-ti traiasca grasuna!!!

Amely sa-ti traiasca si tie bebelinu!! si sa va bucurati de el!!

Abia astept si eu si imi vad bebelina, desi mi-e o frica!!!

Am si eu cateva intrebari pt. fetele gravidute sau care au nascut -
- urmeaza sa merg la tutu vineri, stiti cumva daca imi va mai face vreun control "jos"??? adica nu doar pe burta??

- ma doare foarte tare osul de "jos"-sau mai bine zis intre picioare - cand ma intorc de pe o parte pe alta, sau in alte situatii -este normal??? mai are cineva problema asta??
Va pupic!!!

kristin 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Kora NU AM CUVINTE,IMI PARE NESPUS DE RAU
EU ACUM IAU ANTICONCEPTIONALE SI VITAMINE,CAM PE 12-16 IUNIE VA AVEA LOC PUNCTIA,NU POT SA-TI DAU PREA MULTE AMANUNTE ,JOI DIMINEATA MA INTALNESC CU DR.MATEI SI STABILIM AMANUNTE
PUPICI PT TOATE FETELE SI BEBEI LOR

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Break_fast9, duminica m-am gandit si m-am pentru tine, stiind ca faci laparo, dar nu imi place ce aud acum....tu stiai de nr. de fibroame si ca sint vascularizate? Si daca nu se pot indeparta prin laparo de ce a recurs doctorul la metoda asta? Si eu am mai multe fibroame, habar nu am ca sint sau nu vascularizate, T mi-a dat Diphereline din prima si apoi mai vedem ce si cum....Dar nu as vrea sa fac intai laparo ca sa ajung apoi tot la cutit
Ai facut pana la urma si laparo si histero sau cum?

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

Bluel.........pai dr mi-a recomandat laparo...si eu ma miram de ce nu am facut prima data diphereline...el zicea ca este unul care ar strivi ceva cavitate dar cica acu a descoperit ca sunt 6-7 si nu mai inteleg nimic...el cred trebuia sa stie ca inainte sa-mi dea diphereline///o sa-mi dea acu si zicea ca daca nu se retrag face iar laparo....oricum incerc vineri sa vb mai clar ca acu mi-e super ceatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor...nu am cuvinte! va multumesc din tot sufletul pentru urarile frumoase. Mi-au dat lacrimile. Multumim si tie, Marinusa pt. poze, spre rusinea mea n-am apucat inca sa descarc, asa ca sunt binevenite. Va scriu repede ca mi-a frica sa nu se trezeasca. Noi am ajuns aseara acasa cu David, incercam sa ne acomodam unul cu altul, papam la san cumintei si dormim bine, mai si plangem dar...de, trebuie sa trecem si prin asta. Nasterea mi s-a parut (desi n-am termen de comparatie decat din auzite) cea mai minunata experienta a mea de pana acum, fara exagerare.

Va pupam cu drag si inca o data, SUNTETI MINUNATE! Sa va dea DD la fiecare cate un bebeu frumos ca voi, va sunt alaturi si va tin pumnii!

Dia & bb David

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

Camera bebe

37+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

Joi in a 10-a zi ar trebui sa ajung la prima monitorizare din luna asta, dar nu pot decat ori miercuri Z9 ori vineri Z11.Am CM la 27 zile. E vreo problema daca incep din a 11-a zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

break_fast imi pare rau de diagnosticul tau,poate nu va ma fi nevoie de laparo 2

Mergi la inceput