Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Amely, sa-ti traiasca frumusetea de baietel! E un scump! Mai rar bebelus asa frumos din primele zile de viata!
Kora si Madlen, nu am cuvinte...Dar poate se va intampla o minune.
alfa_anca, sa-ti traiasca flacaul Matei si sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete ma bucur ca v-a placut surpriza.

pupici de la emmi

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Kora, Madlen, eu inca mai sper pentru voi doua! Si daca nu pentru acum, atunci pentru urmatoarea incercare, care cu siguranta va fi reusita! Fara prea multe cuvinte...decat multa putere sa va dea Dumnezeu si sa nu cadeti in deznadeje, este foarte important! Suntem alaturi de voi!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Va rugasem sa-mi dati si mie un sfat, ca uneia dintre Tutunarese(mai noua ce-i drept). Se pare ca nu are nimeni timpul aferent. Intre timp m-am edificat, asa ca va multumesc frumos dar nu va mai osteniti.
S-au poate "clubul" s-a inchis si n-am priceput eu?

Va urez numai bine si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ada72 eu abia acum am vazut mesajul tau ( din pacate nu am avut cum sa citesc zi de zi tot ce s-a scris aici...)si pot sa iti spun ca daca vrei sa te revansezi fata de dl. dr. ii poti cere numarulo contului fundatiei dansului si poti dona acolo niste bani,mai ales ca astfel vei stii ca ai ajutat si tu cu ceva alte d-ne aflate poate in impas de a obtine sarcina....Nu trebuie sa te superi pe tutunici,aici oricine e bine primit....
Toate cele bune iti doresc,refacere grabnica si implinirea marelui vis!

Tutunici dragi va multumesc mult,dar se pare ca nu a fost sa fie de data asta,m-am interesat si rezultatul meu e negativ insa nu inteleg de ce d-na Matei m-a pus sa continui tratamentul si sa refac testul peste doua zile....in fine cu DD voi merge inainte si va urma probabil in toamna FIV nr. 2
Astept vesti bune de la voi!
Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Multumesc frumos si pt urari si pt informatie. Cam asta aveam de gand sa fac. Cat priveste marele vis se pare ca la mine se amana cu un an, sunt suspecta de mola si astept rezultatul biopsiei.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

[orange]KoraPop[/orange, imi pare rau de rezultat , dar tu esti fata optimista si sigur ti se va implini visul la FIV 2.

Pup toate tutunicile si prietenele de tutunici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070507" target="_blank">acum ma descurc mai bine

kora pup u

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

Pup fetele!
Duminica am avut si eu laparo...din pacate am vreo 6-7 noduli fibromatosi vascularizati si dr. nu a reusit sa faca nimic cu ei...
Imi spunea asa pe fuga ca o sa fac tratament cu diphereline si apoi vedem.
Sunt putin suparata...credeam ca o sa scap..si in cateva luni pot spera si eu la II liniute...dar sperantele cred ca scad...
In schimb va doresc voua sa profitati de sanse si sa va dea DD...putere si ...bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

marinar am vazut filmuletul cu Emma, e o minune de copil,frumoasa foc si la sfarsit cand rade topeste orice suflet!Sa ii dea DD sanatate si mult noroc in viata!
Intr-o buna zi am sa am si eu o astfel de bomboana de copilas, am zis si am hotarat!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput