Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33
Raspunsuri - Pagina 30
Madutz spune:
Buna fetelor!
Laparoscopiata si eu de ieri dimineata: diagnostic - toate la locul lor si functiomale in parametri normali! Cel putin asa a fost mesajul pe care l-a primit sotul meu de la T si Bogdan, la iesirea din operatie!
Mie mi-a fost teribil de frica, in special de anestezia generala (aveam pulsul 117 pe masa) si de recuperarea de dupa, dar toate s-au derulat cu bine! Echipa din sala a fost de milioane, toti fara exceptie au reusit sa creeze o atmosfera tare relaxanta! Medicii anestezisti (au fost 2, foarte tineri, barbati amandoi), cand mi-au vazut pulsul mi-au zis: "sa n-aveti emotii ca noi am mai facut operatia asta si aseara si ne-a iesit " Mi s-a rupt filmul razand impreuna cu ei si pentru asta le multumesc inca o data aici!
Asadar pe la 7 am intrat in operatie, in jur de 9 m-am trezit la terapie intensiva, la 12 m-au mutat in salon si la 14 am plecat acasa! Singura cu care am reusit eu sa vorbesc dupa operatie a fost Ioana Condulescu, rezidenta lui T, care a venit in salon la cererea mea, mi-a zis: "Doamna, e totul bine la dvs. in burta, asa ca spor la treaba! Daca vreti puteti pleca acasa acum si va asteptam saptamana viitoare la fire!"
Azi l-am sunat pe T care mi-a zis ca scriem planul de bataie cand vin la fire si a incheiat, suparat "sa-si faca domne' sotul spermograma!" Nu i-am mai zis ca a mai facut-o de doua ori saracul si a iesit bine - o sa detaliez cu el subiectul saptamana viitoare.
Asa ca fetelor care va pregatiti de laparo sa stati linistite, este o interventie relativ usoara! Daca aveti intrebari, nu ezitati!
Break, nu dispera, toate se rezolva pana la urma - iti tin pumnii sa fie bine! Nici nu stii cum e mai bine: sa ai un diagnostic care sa-ti ofere o explicatie, sau sa te agiti asa, intr-o bezna totala, sperand intr-o minune?
Va multumesc tuturor inca o data pentru sustinere si informatii!
Cu drag,
Madalina
mmc_nd spune:
KoraPop, Madlen, suntem alaturi de voi! Cuvintele sunt de prisos!
break_fast, imi pare rau de diagnostic, dar fii linistita ca esti pe maini bune.
nuchi, eu in locul tau as merge in ziua 9. Este mai bine sa mergi mai devreme decat sa ratezi ovulatia (mie mi s-a intamplat ca ovulez in ziua 8-9).
Madutz, bravoooo, ne luam de mana, si mie tot asa mi-a iesit la laparo. Te rog mult sa-mi spui ce plan de bataie faci cu dr. T - eu imi tot fac vant sa ajung la el, dar se pare ca tu vei vorbi cu el inaintea mea. Sunt curioasa ce sugereaza!
fetelor optimiste!
sim_stoian spune:
Salut!
Kora, Madlen
Aseara m-am simtit cam ciudat, simteam o greutate in burtica si am adormit cu gandul la nostru, asa ca l-am visat toata noaptea. Mai ciudat e ca m-am trezit, m-am dus la baie si cand am adormit iar mi-am continuat visul .
Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
lucialu spune:
Va pupez tutunici!
Kora, Madlen
Breakfast sper din suflet sa ti se rezolve problemele.Multa sanatate in primul rand, restul se rezolva de la sine,daca sanatatea e buna.
Madutz excelent rezultat!Le doresc tuturor fetelor de pe forum si nu numai sa aibe parte numai de vesti ca ale tale si sa se recupereze asa de repede ca tine dupa laparo!!!
O zi extra!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
ysa26 spune:
Kora, Madlen sper din suflet k la FIV 2 sa fie un rezultat II.
Iyoana
Break_fast imi pare rau pt rezultat, dar trebuie sa ramai optimista, speranta moare ultima.Noduli acestia sunt vizibili si la eco? Si totusi trebuie sa se poata ameliora situatia. Sa ne ti la curent cu tot. Numai bine iti doresc!!!!
Madutz ma bucur pt rezultatul tau. Da-i drumul la treaba.
Fetelor cine deschide urmatorul capitol?
Cate o pt fiecare....
ysa26 spune:
Mamidevladut succes maine la laparo!!! Tin pumnii sa fie totul bine in cele din urma.Asteptam vesti de la tine cat de curand.
Ce fel de analize sunt cele care se fac inainte de laparo? Stiti cumva?
alexia28 spune:
Mamidevladut m-am gandit la tine dimineata, acum deja ai scapat, te asteptam cu vestile cele mai bune. Tin pumnii
Kora, Madlen o sa reusim toate pana la urma!
Amely bine ai revenit acasa cu David mamica frumoasa si printisorul
Break_fast9 nu prea am inteles pana la urma ce ti-a facut...sau nu ti-a mai facut nimic? Oricum o sa discuti cu dr cand mergi la fire
MAdutz felicitari pt asa rezultat, bafta multa in continuare
KoraPop spune:
Multumesc fetelor...nu va nominalizez sa nu uit pe cineva....ce se mai intampla pe aici,nici o graviduta noua la orizont?Haideti fetelor ca a sosit primavara cand se prind -ii cel mai bine si dragostea pluteste in aer cu fiecare raza de soare!
Sunt alaturi de voi toate!
Kora
CARPE DIEM!
scumpete spune:
BUNA TUTUNICILOR,
care dintre voi are 24 saptamani?as vrea sa stiu daca pe langa BIO MARIN PLUS,dr T, mai da ceva? eu ajung la el pe 15iunie si nu as vrea sa pierd ceva..
va ,ulyumesc!