Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Amely FELICITATR,SA VA TRAIASCA SA FITI SANATOSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Amely, bravooooooo!
Sa va traiasca puiul, sa fie sanatos si fericit si sa va faca cei mai mandri parinti din lume!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

FELICITARI, AMELY, SA VA TRAIASCA BAIETELUL, SA FIE SANATOS SI VOINIC, SA VA BUCURATI DE EL!

Despre mine - imi pare rau ca scriu asa rar, dar problemele avute anterior cu sarcinile nu ne lasa sa ne bucuram la maxim; bebele nostru era bine vineri cand am fost la dr. avea 3 cm si o inimioara mare si puternica; starile de grata si rau de la stomac nu-mi dau pace nicicum, dar ma linisteste ideea ca e de la bebe .

pentru toate fetele
Ellis 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Felicitari Amely sa va bucurati de baietelul vostru !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Vai cata bucurie este,acum urmeaza sa vina Kora si Madlen cu vesti bune si nu numai ele, toate tutunicile.
Mmc_nd mersi pt PM. Nu stiu cand voi mai ajunge la T, pt k am renuntat la monitorizari(ovulez natural), dar voi mai insista.
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Amely, felicitari si sa-ti traiasca puiutul!
Feli, multumim de pozici! Ce frumos le-ai procesat!
Marina, Emma e cea mai dulce fetita si sa stii ca seamana cu tine. Teo, sper ca s-a luat si la mine. Alfa_anca, da' buna mai fuse ciocolata...Feli, vezi ce faci cu burtica...Boo si Ralu, imi pare bine ca v-am cunoscut! Sunteti niste frumoase! Kitty_nic, ce burtica mare avem! Flori, asa-i ca o sa invingem urata de endo? Sim_stoian, pupa-l pe BB mic din partea mea! Ioana, ai fost o gazda desavarsita! Mai venim daca ne mai primesti!
M-am simtit excelent ieri la intalnire! Toate sunteti niste dragute si niste frumoase, ce sa mai vorbim de suflet! Va pe toate!
Eu am fost azi la homeopat. Poate, poate... In rest sunt foarte ocupata pentru ca imi schimb locul de munca si e alergatura multa, interviuri, analize, formalitati etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Felicia multumim pentru poze, le-am copiat deja in calculator, sunt superbe!
Am avut parte intr-adevar de o seara suberba in compania voastra si mai ales invitatul de onoare EMMA IOANA a facut atmosfera si mai fericita! Multumim Marinar ca ai venit cu comoara mica de Emma, a fost o reala placere s-o tin in brate, e un copil tare cuminte si dulce foc. Noi fetele de la Endo ne-am mai lungit putin cu conversatiile pina pe la 12 noaptea si am mai fi stat de vorba daca nu ar fi sunat sotii lor dupa ele. A fost o seara superba!!!
Nicole31 cu cea mai mare placere!
Am vorbit azi cu Amely si era o mamica tare fericita, mi-a spus ca deja David a supt la san la putin timp dupa ce s-a nascut. A asistat la operatie pentru ca i-au facut rahie in spate si a putut auzi tot ce se intampla. E internata pina luni la Euroclinic si abia astept s-o vad fericita si implinita!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Amely, felicitari, sa va traiasca puiutul

Gabitoni, vad ca ti-au raspuns fetele, eu am prestat ceva mai tarziu, 18 zile si a fost cam aiurea,

Lamuriti-ma si pe mine,daca este vina AC, ca eu am o stare asa ciudata, nu ma ridic bine de la masa si as manca iara. Deja l-am inebunit pe sot ca il iau si pe el sa manance cu mine.

Veret am vazut ca si tu ei microginon, ceva simptome, sau eu sunt paranoia.

Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Am citit azi dimineata intr-un ziar ca FATA CU PARUL DE FOC - MADALINA MANOLE a reusit in urma fertilizarii in vitro sa devina graviduta.Scriu asta pentru ca eu stiam ca ea a inceput tratamentul aproximativ odata cu mine la dr. Matei la Sabyc ( dar cu alt dr.,probabil prof. RON EL de la Sabyc) insa pana acum nu am scris pe forum din motive lesne de inteles....FeLlicitari MADALINA MANOLE,sarcina usoara si pt ca in curand te vei casatori cu viitorul tatic al multasteptatului tau bebe iti doresc casa de piatra,daca citesti cumva acest forum....

Eu sunt bine si astept ziua de luni pentru a face testul,orice va fi vom merge inainte cu DD!
Va doresc o zi minunata tuturor!

P.S. ladyexe eu am luat inainte de FIV 2 luni consecutiv mycroginon,in primele zile mi-a fost cam greata si am avut stari foarte nasoale,dar dupa cateva zile organismul s-a obisnuit si totul a reintrat in normal....Mult succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

KoraPop, Doamne-ajuta! Sa gandesti pozitiv! Si..."Carpe Diem!"...atat... e suficienta ziua de AZI... bucura-te de ea! Pentru ziua de MAINE, lasa totul in grija lui Doamne-Doamne!

O felicit si eu pe Madalina Manole! Sarcina usoara si bb sanatos!

Amely, sa-ti traiasca David Cristian, sa fie sanatos, norocos si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput