Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33
Raspunsuri - Pagina 25
VERET spune:
ladyxe,da intradevar iau microginon mai 5-6 pilule si termin prima folie,simgura pb.este o usoara stare de greata dar nu stiu pe seama la ce s-o pun la microginon sau la vit.C efervescenta care nu-mi prea place .Pofta de mancare nu pot sa spun ca am de la ele deoarece de 3 sapt tim regim disociat si am inceput sa mananc mai putin
Sper sa nu-mi provoace pofta de mancare deoarece mai am de luat inca o folie pana la FIV
va doresc o zi minunata
kora tin pumni stransi
VERET
sim_stoian spune:
Amely, felicitari! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de David Cristian.
Kora, sper sa fie totul bine maine.
Ioanatugs, i-a placut si sotului meu acolo si s-a uitat pe site la meniu. A zis ca trebuie sa incerce si el ceva specialitati acolo. E mai pofticios decat mine.
Noi am fost la o nunta asta-noapte, am mai pus cateva poze in albumul cu burtica.
Pup toate tutunicile . Sa aveti o zi frumoasa.
Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Iyoana spune:
Amely FELICITARI! Sa-ti triasca baiatul, sa fie sanatos si fericit toata viata alaturi de parintii lui!
Kora si Madlen, tin pumnii pana maine, cand ne veti da cea mai buna veste!
Lucialu, Lilianafi, Ysa si toate fetele
iyoana
Zenobia spune:
Amely, FELICITARI!!!! SA ITI TRAIASCA BAIETELUL SI SA AVETI O VIATA FRUMOASA, PLINA DE IMPLINIRI!!!
Kora, Madlen, pentru voi sa fie bine! Am eu asa o presimtire ca o sa fie!!!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
honeys spune:
Buna fetelor.
Va citesc din umbra de obicei, dar acum am si eu nevoie de o informatie. Am vazut ca Madutz are maine programare pt laparo -MULTA BAFTA - si va rog pe toate, inclusiv pe ea, sa-mi spuneti si mie daca proramarea pt laparo este in ziua de luni, cand se fac analizele la spital: duminica, sambata, vinerea???? Poate este o regula si nu l-as deranja pe dr T pentru atata lucru.
Sa dea Dumnezeu sa vina barza la fiecare si multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Va pup.
Zenobia spune:
Honeys, eu m-am operat tot lunea si m-a chemat la anlize sambata, dar asta pentru ca era el de garda. Nu stiu daca tot timpul e la fel. Cel mai bine e sa il suni, chiar si el prefera asa, pentru a sti daca ii mai vine pacienta la operatie sau nu. Bafta multa!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
marinar spune:
fete am o mare surpriza pentru voi. priviti si admirati!!!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Madutz spune:
Honeys - multumesc pentru urari!
Pe mine T m-a chemat vineri la analize, dar, asa cum spune si Zenobia, cel mai bine este sa-l suni si sa-l intrebi! Sau sa-i trimiti un mesaj (cu mine a mai comunicat si asa)! Multa bafta si tie!
Ce fain ti-e flacaul, Amely! Sa fie sanatos!
Acum pe National Geografic este un reportaj despre sarcina multipla - foarte interesant!
honeys spune:
Am inteles.
Multumesc Zenovia. Multumesc si sper sa revii cu detalii Madutz si inca o data sa ai parte de un diagnostic .."usor".
Va pup.
alexia28 spune:
Marina ce surpriza frumoasasa-l vedem pe micutul David si pe frumoasa mamica Diana. Diana sa-ti traiasca printul, ce frumusete de baiat si pe mamica fericita, multi multi pupici si sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii! Pupicei si pentru printesica Emma