Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33
Raspunsuri - Pagina 26
claucia spune:
Amely felicitari si sa va traiasca puiul!!!
este o scumpete de baiat, cu trasaturi frumoase si bine conturate, tu arati foarte bine si amandoi plus tati faceti o echipa super. Bravo!
ce bine arata si spitalul cu bebe la mamica si ingrijit asa. Bravo, te asteptam sa ne spui cand ai timp si te lasa bebe cum a fost.
Mii de felicitari sunteti niste parinti fericiti!
Clau
28+ Alessia Maria
bb mic
ladyxe spune:
honeys, eu am fost programata duminica cand era de garda si in aceea zi mi-a facut analizele si dupa aceea am intrat la operatie,mi-a duc aminte chiar ca in timp ce eram pe masa de operatie inca treaza a cerut sa i se dea analizele, dupa cum ti-a zis si fetele incearca sa ei totusi leg cu el, fa-i o intrebare, bafta multa.
multumesc Kora,, azi e o zi mare pt tine, dar cred ca pana la urma o sa dai de baut, ,
cu fata cu parul de foc, si eu m-am intalnit la dr M era impreuna cu viitorul sot,
ma bucur pt tine Madalina, felicitari sarcina usoara
multumesc vreret, paranoia scrie pe mine, eu nu am greturi nimic doar as manca ca o nesatula, orice,
ADA72 spune:
Va rog muult sa ma ajutati cu o informatie: cum ma pot revansa fata de dl. doctor. M-a preluat intr-o situatie critica si am avut o sarcina oprita in evolutie, m-a chiuretat de urgenta, insa n-am apucat sa-i multumesc cum se cuvine. Va las adresa mea: adakarageorge@yahoo.com.
Pupici
alexia28 spune:
Kora, Madlen, multa bafta, sa dea DD sa veniti astazi cu valori mari la beta Hcg
Va doresc tuturor o saptamana frumoasa
Bluel spune:
Ce de vesti bune si poze frumoase gasesc eu azi aici!
Felicia, multumim pentru poze, super intalneala si „chinezariile”, acum aproape ca v-as recunoaste si pe strada pe toate: Boo, Ralu, Marina...pe Ioana am cunoscut-o in realitate
Marina, ai un ingeras de fetita, am mai vazut-o si in celelalte poze, sa creasca mare si sa va bucurati de ea! Multumim si tie pentru pozele cu celalalt ingeras, Felicitari mamei, cred ca Amely!
Break, sper ca esti bine la ora asta!
Kora, Madlen, ce fac embrionasii?
Eu acum sint in stand-by, pe 13 mi se termina efectul ultimului Dipherelin si apoi trebuie sa mai vorbesc cu T sa vedem ce mai facem. Dar pana atunci m-am gandit ca nu mi-ar strica o mica vacanta, ca daca o sa urmeze vreo interventie o sa fie mai greu cu plecatul, asa ca duminca decolez ....spre soare....
Nu o sa am acces la internet acolo, dar recuperez eu....
Va pup pe toate!
mmc_nd spune:
Kora, DOAMNE AJUTA pentru testul de azi!
Madlen, tu cand faci testul?
Marinar, multumim de poze, Amely are o scumpete de bebic!
alfa_anca spune:
Buna fetele!
Vreau si eu sa felicit proaspata mamica AMELY, sa iti traisca flacaul si sa creasca mare si frumos si sa va bucurati de el. Multumim Marina pentru poze, sunt superbe si bebe e un scump si mamica o frumusica.
Feli iti multumesc si aici pentru pozele de la intalnire, sunt f frumoase. Mi-a parut bine sa va revad/cunosc pe toate.
Kora si Madlen ma gandesc la voi si va tin pumnii sa aveti super rezultate azi la BHCG.
Cat despre mine, vreau sa va spun ca dupa ultimele informatii de dr T as avea in burtica un baietel pe care, pt moment, zicem noi ca il va chema Matei Nicolae, dar inca mai discutam. Joi merg la Iosup si de abia astept sa vad cum este bebe Matei si sa imi confirme si el ca va fi baietel.
va pup pe toate si va doresc o zi minunata.
Anca 14+ Matei Nicolae
kitty_nic spune:
Amely FELICITARI, SA VA TRAIASCA DAVID SI SA VA BUCURATI DE EL (SI EL DE VOI)! SA VA DEA DD O VIATA LINISITITA SI PLINA DE IMPLINIRI! Sunteti superbi! Iar pentru tine, proaspata si fericita mamica, multe
Marina multumim mult pentru poze!
Multi pupici pentru toate fetele!
Mami Cristina si Daria Ioana
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
lucialu spune:
Amely ai un BB-el clasa I -a sa spun asa.Atat de dulce are fetisoara,un pic bosumflat si serios(normal ca facea nanic).Si are draga si plete la spate.Imi place fruntea,nasucul,gurita,tote o pralina de copil si te-ai orientat fff bine cu decorul cu ursuletiI se potriveste.Recuperare grabnica mamicii
Marina multumim mult pentru surpriza
Alfa -Anca felicitari pentru vesti si imi place si numele pregatit.
Iyoana dar chiar deloc nu mai intri?Musai sa venim cu vesti bune ca scoti nasucul?
Zeno tu vad ca idem ca Iyoana.Si incognito...hmmmmm
Kora, Madlen Doamne ajuta sa se prinda bine de tot,sa veniti cu teste ultrapozitive!
Blueldistractie placuta sau odihna multa, ce-ti doresti tu iubita.Ai grija de tine!
Pup fetele si o saptamana plina de vesti bune!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
maria08 spune:
Buna fetelor!
Si eu intru mai rar, dar va citesc zilnic, nu-mi scapa nimic....
Felicia: Multumesc ca te-ai gandit si la mine!!!
Amely: Sa va traiasca minunea!!!! E asa de scump!!! La fel ca mami!!!
Marinar: Ce surpriza frumoasa!!si pentru Ema!
Kora: Sunt cu pumnii stransiiiiii!!!! Doamne Ajuta!!
Madlen: Tu cand faci test?? Si pentru tine tin pumnii!!!!
Pup toate fetele!!!