Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33
Raspunsuri - Pagina 23
machus spune:
Gabitoni,
Ma bucur pentru tine ca totul este OK. Spor la treaba!
(vad ca nu ai PM-ul activat)
Eu am prestat la 9 zile dupa.
Break
Frumoase poze! Frumoase "subiecte"! Ce paciente are dl Dr !!!!
sim_stoian spune:
Mama, ce liniste e pe aici.
Am tras cu coada ochiului la odiseea de mai si am vazut ca Amely era programata azi la cezariana. Stiti ceva de ea?
Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
felicia_ spune:
Sim, tocami am primit mesaj de la ea, vi-l transmit si voua, sunt sigura ca nu se va supara:
"Astazi la 11,15 a venit pe lume David Cristian, 3080g, 51cm, 38 de sapt, cezariana, scor Apgr 10. Ne simtim cei mai fericiti si norocosi parinti!"
Felicitari, Diana! Sa fiti sanatosi si fericiti in continuare!
alexia28 spune:
Felicitari Amely sa va traiasca baietelul, sa fiti sanatosi si fericiti Doamne, nu-mi vine sa cred, parca acum ne anuntai ca ai ramas graviduta Felicitari inca o data!
marinar spune:
Amely sa va traiasca voinicul, sa fie sanatos!!! iar tu...sa te refaci repede ca sa te poti bucura la maxim de noual statut- acela de MAMICA.
pupici de la emmi pt david
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
mmc_nd spune:
Amely, FELICITARI, sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii! Ieri la intalnire chiar am vorbit despre tine!!!
miruna79 spune:
Amely felicitari sa va traiasca copilasul si voi sa fiti sanatosi si fericiti.
Pup toate fetele
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
gabitoni spune:
machus, multumesc de raspuns.. Nu stiu ce are PM...
si eu sunt foarte multumita de cea iesit.. Acum trebuie doar sa ii dau bataie....
sa traiasca baiatul lui Amely, sa fie sanatos si voinic, DD AJUTA!!!
LA MULTI ANI!!!
Madutz spune:
Amely - ce frumos!! Felicitari, sa fiti fericiti si sanatosi!!
Machus, mulrumesc - eu voi fi luni!Azi am fost la analize! Breakfast, bafta maine!!
KoraPop spune:
Amely multe FELICITARI pt printul tau,sa creasca mare,frumos si sanatos!
gabitoni multa bafta la prestat,eu am facut in a 10-a zi de la laparo
Fetelor va pe toate si va doresc un weekend minunat!
Eu mai am putin pana luni cand voi face testul,ma simt ceva mai bine dupa ce aseara am avut mai multe reprize de ceea ce nu inseamna neaparat sarcina....orice va fi noi am hotarat ca vom merge inainte cu DD....
Kora
CARPE DIEM!