Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33
Raspunsuri - Pagina 22
alexia28 spune:
Feli multumim pt pozici, sunt foarte frumoase, si colajele
imi pare asa de rau ca nu am ajuns sa va vad....
ysa26 spune:
Multumim Felicia pt poze,dar frumoase mai sunteti...V-ati chefuit ce sa mai... Mi-ar fi placut sa fiu si eu prezenta, pt k va simt foarte aproape de sufletul meu.
Marina ai o frumusete de fata, nu ma mai satur uitandu-ma la ea.
L-am sunat pe T sa vad dak e vreun loc liber pt laparo mai devreme decat 27 iunie si mi-a zis k deja a inceput sa faca programari pt luna septembrie.Asta e, am incercat, nu-mi ramane decat sa astept.
Mamidevladutmersi oricum pt gestul tau si k te-ai gandit la mine.
sim_stoian spune:
Feli, multumim de poze. Chiar m-am bucurat ca am avut ocazia sa va cunosc.
Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Alexela spune:
Fetele, stie cineva la ce ora il pot gasi pe Tutu maine dimineata la Elias? A mai chemat pe careva dintre voi la monitorizare? Eu nu stiu la ce ora sa merg, ca unbeori ma chema sambata la 7.30, alteori la 8.30. Ma poate ajuta careva?!??!? Mersic!
Va pupik!
Alexela
gabitoni spune:
buna!
astazi m-am intalnit cu T ( afost tare bine dispus si vorbarez, chiar zambaret)
mi-a scos firele si l-am intrebat ce am: mi-a spus ca este in regula, ca trompa a desfundat-o, l-am intrebat daca am endo si mi-a raspuns ca nu..
daupa ce am luat foaia, am citit ca totusi as avea Endometrioza...
dar mai scria ca este rezolvata chirurgical...
sunt in ceata...
vreau sa intreb fetele cu laparo : la ce interval ati prestat ?
daca vreti si nu sunteti rusinoasae, puteti sa imi dati PM
multumesc
cred ca v-ati distrat aseara!!!Poate data viitoare vin si eu...
Zenobia, esti bine? Nu ai mai activat pe aici....
mmc_nd spune:
Feli, multumim pentru poze, sunt excelente! Chiar ai talent!
Ma bucur mult ca v-am cunoscut, sunteti si in realitate simpatice si saritoare ca si pe forum . Abia astept sa ne revedem.
kristind spune:
Buna fetele!!
In sfarsit am revenit si eu, dar nu pt. mult timp...Mi s-a stricat calc. de acasa, iar e la serviciu am liber pt. ca sefa mea tocmai a nascut..deci vreo 2 sapt. stam pe acasa. Acum sint la parintii mei- v-am citit din urma -ce de mesaje!!
Eu am fost sambata la medicover-am facut analiza- m-am speriat putin pt. ca am ajuns acasa si imi cursese sange - probabil m-a atins pe rana...dar mi-a trecut!In rest abia astept sa ma duc la tutu pe 11 sa va ce mai face bebelina mea
Va pupic!!
kristin 25+
nuchi spune:
ysa26, am reusit si eu.
De dimineata intreb pe la toate farmaciile de clomifen 1000mg si nimeni nu a auzit de asa ceva.Clostibegyt am gasit dar mi-au spus ca nu e acelasi lucru. Eu stiam ca clomifenul e substanta iar clostibegytul e denumirea produsului. Cum e
lilianaFi spune:
Nuchi...e asa cum stii...clostilbegyt e denumirea produsului care contine clomifen(denumirea clomifen nu mai e demult pe piata)...numai bine...!!!
Iyoana