Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33
Raspunsuri - Pagina 21
MLaura spune:
Buna fetelor
nuchi, eu cand am facut monitorizare pe ciclu stimulat am luat din ziua a5a clomifen (clostibegyt) cate una pe zi timp de 5zile iar in ziua a10a mam dus la monitorizare. Fa-ti programare , vezi cand cade ziua 10 si suna sa te programezi.
Kora, Madlen va tin pumnii, cred ca am sa va urmez cat de curand pt nu mai am rabdare 1an ,am sa vorbesc cu dr. T sa vad ce spune si sa incep si eu pregatirile pt FIV
nuchi spune:
MLaura, iti multumesc.
Machus, spuneai ca vei face niste monitorizari in Galati, spune-mi te rog unde te duci, ca eu nu stiu pe nimeni aici la noi care sa te cheme din 2 in doua zile toata perioada ovulatiei. Parca as merge si eu luna asta ca tare greu imi vine cu drumul pana la Bucuresti.
Cand ar fi mai bine sa sun ca sa pot vb. cu doctorul ca mereu imi raspunde o femeie si-mi spune ca dr. nu pate vorbi.
ysa26 spune:
Nuchi si eu am incercat azi sa vorbesc cu dansul, dar nu mi-a raspuns. Poate reusesc maine, sincer imi e si jena sa tot insist.
nuchi spune:
Eu sunt la inceput de drum dar mi se pare tare aiurea ca sun de 2 zile si nu reusesc sa vorbesc. Nici nu stiu ce sa fac pentru ca luna asta dupa monitorizarea pe ciclu natural am ovulat ca la carte, am facut pregnylul dar mi-a venit CM la 26 de zile (pana acum era fix la 28), dar cu dureri de ovare ce n-am avut in viata mea. Mi se lasa durerea pe picior ca abia mai pot apasa pedala de la masina. Am sangerat doar 2 zile si de atunci numai durere de-mi vine . Oare sunt normale durerile astea fara sangerare, ca parca imi fierbe ceva in burta?
lucialu spune:
Nuchi ai fost operata de apendicita?Nu vreau deloc sa te sperii, departe de mine acest gand.Si ai facut test sarcina?Sa inteleg ca totusi nu ai avut CM normal-nu ma refer la a cata zi a venit, ci la felul cum a fost.Incearca sa-l suni direct pe dl.dr.T, pe numarul dansului, ala cu multi de 9 si de 3 si spune-i tot ce ai scris aici referitor la CM si dureri.
va salut pe toate tutunici si va pup
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
machus spune:
Nuchi,
eu merg la dr. Calin Alina(are cabinet in spate la Spicu). Am fost miercuri (z11)(folicul OD: 21/18 mmm, de endometru am uitat sa o intreb). Azi merg a 2a oara. Are program dupa amiaza (4-7). Daca vrei, iti trimit nr de tel pentru programare pe PM. (Nu m-am uitat daca il ai activat.) Un ciclu de monitorizari costa 120 Ron.
Breakfast si Madutz
Va doresc succes si sa suportati la fel de usor sum am suportat eu interventia. Va pup si cu DD inainte!
Kora si Madlen,
Va martusiresc ca ma gandesc zilnic la voi. Va voi urma si eu!
Amely si Claucia,
Nastere usoara si frumosi, sanatosi si mancaciosi. Amely- super camera.
Tutunicilor,
Cum a fost la intalnire?
ysa26 spune:
Vad k aseara s-a lasat cu chef, fetele se odihnesc...
Vrem si noi poze...
Mmc_nd multumesc pt PM.
felicia_ spune:
Hello!
eram sigura ca ma vor certa fetele ca inca n-am pus pozele... iar ele dorm!
Mi-a facut f mare placere sa ma intalnes cu prietene vechi, sa cunosc fete noi... mi-au invaselit putin urata zi 1...
Maria, am baut si pt tine, sa stii!
Le las pe ele sa va povesteasca, eu am muncit sa aranjez pozele... sper sa va placa!
pozici