Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33
Raspunsuri - Pagina 20
machus spune:
Inuta12, eu nu ma pricep; imi pare rau.
Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva? Aveti vreun grafic/tabel cu evolutia standard ale foliculilor/endometrului pe parcursul CM-ului? Orientativ.
Multumesc.
mmc_nd spune:
Fetelor, ne vedem azi, da? Abia astept - cum ne recomandam, cu nick-urile?
KoraPop, Madlen, DOAMNE AJUTA!
Amely, mi-a mers la suflet mesajul tau, multumim mult de tot pentru incurajari. Iar felul in care ai decorat camera celui mic mi-a luminat ziua, parca ma intorsesem si eu la copilarie - si ce poate fi mai frumos?
ysa26 spune:
Buna fetelor!
Kora, Madlen va tin pumnii si sunt alaturi de voi.
Ariana
Iyoana frantuzoaica frumoasa mi-e dor de tine si de maximile tale zilnice
Alexela imi pare rau k nu apare nici un folicul. T ce-a zis, nu-ti va indica niste analize hormonale? Bine k sotul e ok. Ma gandesc k aceasta dereglare sa nu fie si de la oboseala si stresul de la servici.
Succes fetelor care urmeaza sa faca laparo!!!!
Distractie placuta la intalnirea de azi, astept poze...
Alexela spune:
Pup toate tutunicile!
Ysa, am facut analizele hormonale, au iesit relativ ok, un pic crescute, dar Tutu a zis ca sunt crescute din cauza ca pana acum nu am ovulat si s-au strans prea multi hormoni, deci nu e nimic grav. Sper ca o sa fie bine pana la urma!
La fel si pt toate celelalte!!!
Va pup! O zi buna!
Alexela
ysa26 spune:
Stiu k s-a mai pus intrebarea aceasta, in ce consta scrisoarea de la serviciu pt internare, iar pe trimiterea de la doctorul de familie ce ar trebui sa scrie: catre spitalul elias si vreun diagnostic ceva?
mmc_nd spune:
ysa26, scrisoarea de la serviciu ti-o dau cei de la HR si trebuie sa scrie sunt la zi cu platile la asigurarile de sanatate in conturile aferente. La mine au mai specificat ca se elibereaza pentru a servi la spital.
Pe biletul de trimitere de la doctorul de familie in general se scrie "sterilitate primara" daca n-ai avut nici o sarcina pana acum, sau secundara altfel. Nu se specifica nici un spital.
SUCCES!
ladyxe spune:
ysa26, eu nu am avut decat adeverinta de la serviciu, din care rezulta ca se platesc asigurarile de sanatate, cat despre trimitere de la med fam nu am avut, totusi fi pregatita daca poti. bafta multa
nuchi spune:
Salut toate fetele!
La mine se apropie ziua a cincea(CM) si luna asta ar trebui sa merg la o monitorizare pe ciclu stimulat, dar dr. nu-mi raspunde la tel. Eu mai incerc, dar nu stiu ce ar trebui sa iau. Anul trecut am luat clostibegyt 2 pe zi, am ramas insarcinata dar am pierdut sarcina. Ce recomanda dr. T pentru o stimulare mai usoara?