Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buan!
astazi sunt atre bine.
ieri am iesit din casa, putin la aer.
Sangerarile s-au cam oprit,dar nu de tot.T mi-a zis ca este normal, deoarece mi-a pus un pansament pe col. Vineri am sa discut mai multe, sper sa-l prinD binedispus sau macar cu chef de vorba.
kORA, Madlen Stati cumintele si ganditi pozitiv. Dd este cu voi!
Ariana1 ti-a spus T ca ai endometrioza? Ti-a propus si vreun medicament? Am inteles ca mergi pe homeopate, i-ai spus si lui T? scuza-ma de atatea intrebari...
Marinaai o dulceata de fetita. sa fie sanatoasa!
Amely, zilele trecute am citit la Endometrioza, despre tine. Nu imi vine sa cred ca azi maine vei avea o mandrete de baiat!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Gabitoni, eu am facut laparo anul trecut si mi-a gasit endometrioza, am facut 3 luni dipherelin, dar la boala asta voi fi predispusa mereu, asa ca i-am spus lui T. ca vreau sa fac tratament homeopta si mi-a recomandat dansul pe cineva.
Vreau sa fac tratament homeopat pentru ca regim nu pot sa tin si macar sa fac cateva luni , poate voi obtine mai usor o sarcina.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

Multumesc Bluel...da ... sambata va fi interventia!
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Ariana tin pumnii sa-ti fie de mare ajutor tratamentul homeopat si sa vi cat mai repede cu vestea cea mare.
Pup toate fetele si astept numai vesti bune de la voi...

Mergi la inceput

Tutunici, nu sunteti prea active, inainte imediat umpleati paginile capitolelor. Lasati-i si pe barbati sa mai respire sau deja va faceti planuri pt intlnire. Ce mi-ar place sa vin si eu, sa puneti poze sa va vad cat sunteti de frumoase.
Distratie placuta si sa se lase cu chef mare !!!!
Ma duc sa fac putina gimnastica, un dus si ma intorc.
Va pup pe toate, imi sunteti foarte dragi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna, fetelor!
Astazi am fost la o noua monitorizare si am stabilit cu d-nul doctor ca de la urmatorul CM, sa incep AC timp de o luna si jumatate-doua. Asadar o sa incep cursa pentru FIV, in a doua jumatate a lui iulie voi face punctia si ET, asta daca totul merge bine.
Pentru fetele interesate: am aflat ca domnul doctor va fi plecat in perioada 30 iunie-5 iulie impreuna cu dr. Matei.

Kora, Madlen, eu tin pumnii in continuare pentru voi si pentru toate tutunicile aflate in tratamente, asteptare etc.
Numai bine tuturor!

Ana

Mergi la inceput

Ana_p succes si sa dea D-zeu k T si dr.Matei sa aibe mana buna...
Pupici tutunici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Madlen si Kora, dragutele de voi, numai sufletelul vostru stie prin ce trece, asteptam sa ne dati vestea cea buna, va tin pumni,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Buna dimineata..
am o intrebare, daca se poate sa ma ajutati va rog: in cazul in care raman insarcinata am voie sa iau lecitina? ca sunt in sesiune si nu ma mai duce capul vad..am nevoie de "ajutoare".se poate sau dauneaza?va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

ysa26 iti multumesc pentru urari.

Ariana1

Mergi la inceput