Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Multumesc mult, fete dragi!

Marinusa, este ff usor, se pliaza extrem de facil si se transforma in carut sport, de fapt sincer asta a fost si criteriul pt. care l-am achizitionat. Mai, tu ne innebunesti cu filmuletele astea cu Emma, e o superba si imi vine sa musc din ecran cand o vad Si se face tot mai frumoasa pe zi ce trece!

Tutunici, sa aveti grija de voi pana cand ne vom revedea, sa auzim de cele doua liniute, vorba dr-ului nostru cel simpatic!
fetele!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

Camera bebe

37+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

claudinna multumesc mult.

amely atunci e ok daca e usor, asta in ideea ca o sa iesi afara si singurica si pe langa greutatea carutului mai e si bebe, mai ai si o cumparatura, etc.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna dimineata tutunici!

N-am apucat sa va mai urez o mini-vacanta placuta de 1 mai, am plecat val-vartej, dar vreau sa va spun ca in drumul meu spre Bucovina am vazut cate o barza pentru fiecare dintre voi . Si va mai aduc de acolo multa relaxare, un stil de viata asezat, in acord cu anotimpurile, multa liniste sufleteasca, de care sint sigura ca fiecare dintre noi avem nevoie acum.

Ralu_t, te inteleg, stiu despre ce vorbesti, dar stai linistita, dupa a doua injectie starile astea se vor estompa. Crede-ma, eu innebunisem de tot, plangeam din orice, ba mai mult, am facut doua crize nasoale, pana n-am luat Extraveral nu m-am linistit deloc.

Gabi_toni si Machus, recuperare rapida si multa bafta in continuare!

Break_fast, presupun ca te pregatesti si tu de interventii, iti tin pumnii!

Madelen si Kora, sa stati cumintele ca sa se prinda bb

Zeno, mie abia mi s-a deschis pofta de vacante, ce ne mai propui exotic?

Lucialu, Ioana, Iyoana, pup fetele si pe toate tutunicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Marina, super filmuletele! Pupaceste-o pe emma si din partea mea!
Amely, m-am indragostit de camera lui bb! Mai ai putin si il vei tine in brate! Nastere usoara si fara probleme!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Buna dimineata! Desi e cam urat afara...
Mi-au disparut PM-uri din Inbox . Ioanatugs, te rog sa imi mai trimiti nr tau de tel inca o data pe PM pentru ca nu apucasem sa il notez si acum nu il mai am. Am inteles unde e restaurantul, dar sa il am pentru orice eventualitate. Tks.

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Salutare tutunici

Am profitat un pic de mini-vacanta de 1 mai si am ajuns la mama,apoi la Manastirea Ciolanu si din aceasta cauza nu am mai reusit sa intru.

Machus, Gabitoni, refacere usoara, eu am 2 saptamani de la laparo, si dupa cum ziceau si fetele, fiecare reactionam altfel, avem interventi diferite, eu nu am decat 2 taieturi buric si stanga, nu am avut dren, nu am reusit sa vorbesc cu dr T decat inainte de operatie, nu a avut importanta ziua (CM), nu am avut nici un fel de scurgeri dupa.

Am o pb. zona de sub buric este tare ca si cand as avea ceva acolo si taietura din stanga e cam tare, o fi normal, a patit cineva asa.

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Buna, fetelor! Astazi este prima zi de serviciu, la o saptamana dupa ET. La mine simptomele aproape lipsesc cu desavarsire. Sunt destul de calma, nu zic ca nu sper din toata inima sa fie bine puiutii, dar daca daca e sa nu se intample, trebuie sa fiu pregatita.
Mii de multumiri pentru sustinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Buna fetele,
Stiu ca nu am mai intrat de mult pe forum dar am vrut sa ma mai detasez o vreme de problema ca incepuse sa ma afezteze prea mult.
Acum insa mai am o raza de speranta.
Am facut luni histeroscopie cu T. si mi-a spus ca am ambele trompe permeabile. Deci nu mi-a gasit nimic care sa impiedice o sarcina. Mai ramane sa inving endometrioza, caci vreau sa urmez si un tratament homeopat.
Va pup pe toate si sa auzim de bine.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Madlen te si aici si stii ca iti tin pumnii stransi!
Eu in comparatie cu tine am toate simptomele de CM,dar dupa cate m-am interesat atat timp cat iau progesteron injectabil acesta nu are cum sa apara,rezist si eu eroic in asteptarea asta cu o farama de speranta...
Ariana ma bucur pt tine ca totul e bine dupa histeroscopie,ai sa vezi ca vei reusi!
Iyoana e minunat ca aveti o sansa,sa mergeti cu ea pana la capat,numai cine incearca poate reusi!Bafta maxima!
Va pe toate si sunt alaturi de voi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Pup toate tutunicile mele dragi!!!
Fetelor, a trecut cxeva timp de cand nu am mai scris aici, pe forum. Printre picaturi am mai reusit sa va citesc, dar de fiecare data cand incepeam sa scriu ceva, aparea o problema de rezolvat la serviciu... Iar acasa nu mai ajung decat ca la hotel, sa mananc si sa dorm...
E adevarat, prea mari noutati eu nu am... Merg in continuare la monitorizari, deja am vreo 3 saptamani de cand tot merg, dar nu chiar din 2 in 2 zile, ci cam din 4 in 4, adica un pic mai rar. Eu am vrut sa renunt luna asta, ca deja acum vreo 10 zile eram la a 7 monitorizare, dar Tutu mi-a zis ca daca tot am fost atatea zile, ce mai am de pierdut daca mai merg inca de cateva ori?!?! E adevarat ca de atunci am mai mers de vreo 5-6 ori, si mi-a zis sa ma mai duc in continuare. Sunt in Z34... Pana cand, ma intreb eu?!?!??! Mi-a spus ca pana prin Z45 tot se mai poate vedea ceva, ceva... Ideea e ca pana acum nu a aparut nici macar un fpolicul, ce sa zic sa mai si creasca, iar de spart nici nu se pune problema......
Merg in continuare, ce sa fac?!??!?!
Intre timp, sotul a mers la androlog-urolog, e totul in regula, i-a zis ca nu are absolut nici o problema, asa ca din punctul asta de vedere e ok, inseamna ca rezultatul de la spermograma e doar din bibilica, vorba lui Tutu, si sper sa se rezolve...
Am lasat-o mai moale zilele astea, pentru ca simteam ca trebuie cumva sa ne linistim.... Acum nu stim ce sa facem, ca sotul a terminat a doua luna de tratament homeopat, si ar trebui sa repetam spermograma, ca asa ne-a zis homeopata, ca sa stie ce ii da in continuare... Tutu, pe de alta parte, ne-a certat data trecuta, ca de ce am repetat-o asa devreme?!?!? Pai daca trebuia sa ii schimbe tratamentul in functie de rezultat, ce era sa facem?!?! Suntem intr-o dilema...
Voi ce mai faceti?!??!
Kora si Madlen, va tin pumnii stransi de tot, si ma gandesc la voi, chiar daca nu v-am scris asa de des. Sa va ajute DD sa fie cu ochisori!!!
Acum va pupik pe toate, absolut pe toate, sa aveti o zi buna si sa auzim de bine!!!
Aaaahhh, era sa uit: daca vreau si histeroscopie atunci cand imi face laparo, trebuie sa ii spun eu, sau face el oricum?!?!?!? Multumesc!
Va pupicesc pe toate!

Alexela

Mergi la inceput