Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33
Raspunsuri - Pagina 17
lucialu spune:
Maria08 stiu cum e,dar nu trebuie...nu foloseste nimanui si mai ales tie.mai bine sa ne focusam pe ce am mai avea de facut sa fim la standarde cu sanatatea si sa ne bucuram de ce avem deja,de fiecare zi pe care ne-o da DD si va veni si ziua pe care atat de mult o asteptam.Exista multe povesti de succes.iar daca doriti sa va distrati otzarica, mergeti la poznasii spun...chestii trasnite si destepte cu minuni de copii.Eu am ras cu lacrimi.e mai tonifiant decat 15 comedii bune la un loc.Incercati
nu mor caii cand vor cainii...
Madutz spune:
Machus, Gabitoni foarte multumesc pentru PM!
Nicole !
Amely - nastere usoara si un bebe sanatos si frumos ca tine! Abia astept sa ne povestesti cum a fost! Iar camaruta e minunata! Ce a trecut timpul - parca ieri te pregateai pentru laparo si acum mai ai un pic si-ti tii nazdavanul in brate!
Break_fast - sigur ne vedem! Nu am apucat sa citesc PM -ul de la tine (se pare ca in 28.04 au fost sterse automat de administratorii forumului toate mesajele private - atat Inbox, cat si Outbox pe toate conturile de utilizatori!)! Curatenie de primavara, ce sa-i faci !
break_fast9 spune:
da Madutz ...cred ca au fost sterse...dar mai vorbim noi la Bucucresti...drum bun si tie!
machus spune:
Break_fast,
acum am intrat pe contul de e-mail si am vazut un mesaj ca mi-ai fi trimis un PM pe 29 apr. Probabil ca au fost sterse. Mai trimite-l inca o data! Daca te pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere!
Va multumesc tuturor pentru incurajari!
break_fast9 spune:
Mersi....asta era mai important sa stiu daca medicul de familie trebuie sa scrie pe bilet ca la Ellias mi se va face laparo si histero....vreau sa stiu in caz ca medicul de familie ma intreaba
marinar spune:
madutz, amely, clau, zenobia, mamitzu, nicole, lucialu, ana alexia, alexia 28, maria multumi mmult pt urari. i le-am transmis si emmei asa ca ea a tinut ff mult sa va multumeasca www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070430&ctime=094122" target="_blank">aici
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marinar spune:
amely mai ai putin, sa dea DD sa fie totul bine si sa ajunga bb sanatos in camera pe care i-ati pregatit-o cu mult drag...e ff frumoasa. si caruciorul e ff dragut dar ai idee cat cantareste? nu vreau sa te dezamagesc dar sfatuiesc toate viitoarele mamici sa aleaga carutul dupa greutate in primul rand. cu cat mai usor cu atat mai bine.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
claudinna spune:
marinar, am intrat din intamplare aici si am vazut filmuletul
e superba fetita
sa-ti traiasca!!
http://tt.lilypie.com/QUOMp3.png ianuarie 2007
http://new.photos.yahoo.com/cmstroie/album/576460762339891706