Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33
Raspunsuri - Pagina 14
Madutz spune:
Nicole 31 multumesc! Eu luna asta m-am protejat, ca sa fiu linistita! Ma rog, sa fiu linistita din punctul asta de vedere, ca altfel sunt destul de ! Ce caseta ai avut - poti sa-mi zici exact?
Zenobia - multumesc si aici pentru PM!
Lucialu acum am vazut mesajul - e horror ce povestesti tu! Iti doresc sa ai parte numai de experiente frumoase de acum incolo, sa fii sanatoasa si sa-l tii pe bb cat mai repede in brate! Hai, curaj, draga mea si .... tot inainte !!
http://tt.lilypie.com/bWZyp3.png
Marusea spune:
MADLEN, KORA va tin pumnii stransi. Sa dea DD sa fie totul bine.
LUCIALU ai dreptate in privinta spitalelor din provincie, dar imagineaza-ti daca in Timisoara e ceea ce ai descris ce poate fi in Tulcea? N-am vrut sa ajung la doctorii de aici, dar macar am avut noroc ca medicul de garda a fost de treaba.Eu ma simt binisor, ieri am iesit un pic din casa, mi-am dus catelusul in parc.Psihic e mai greu. Nu mai suport sa vad bebelusi sau sa discut deswpre copii cu prietenele mele.In momentul de fata chiar nu stiu ce urmeaza sa fac.
Va doresc o saptamana frumoasa.
gabitoni spune:
Buna
maduzt, ti-am trimis un PM
eu astazi ma simt mai bine. Am o sangerare tare abundenta, de ieri dimineata
Voi ati avut asa ceva? Sunt cam slabita din cauza asta
inca sunt acasa.
Kora, Madlen - va tin pumnii si ma rog pentru reusita voastra.
pupici
lilianaFi spune:
Maruseaiti doresc din tot sufletul sa depasesti aceasta stare sufleteasca...cu cit mai repede cu atit mai bine pt tine....ar fii atitea de spus...dar spatiul e oarecum limitat pe forum...ideea e ca chiar si cu cei mai buni dr.trebuie sa lasi cei 7 ani de acasa,acasa !!!...si sa insisti tu in a-ti face anumite controale pe care dansii(dr.)nu le mai considera necesare datorita anumitor circumstante(analize bune,multi pacienti...birocratia spitalelor)...multa sanatate...!!! NUMAI BINE !!!
ZENOBIA IYOANA NICOLE31 KORA MADLEN ANA P IOANATUGS FELICIA ANA_ ALEXIA ALEXIA28 GABITONI THEODORA ...
LUCIA
NUMAI BINE TUTUROR...!!!
lucialu spune:
Madutzaiti multumesc iubita si iti doresc si tie acelasi lucru:sa-ti implinesti toate visele cele mai de pret sufletului tau!
Marusea stiu cum este. Mie mi se strnge inima ca nu voi avea si eu BB-ic la sfarsitul anului, cum visam efectiv cu ochii deschisi.Si mi-s acra de tratamente.Cred ca multe fete de la aspirante au animalutze.Eu un motan bolnavior acum, ca se bate pentru pisoace si azi trebuie sa-l duc la dr. ca s-a busit iar.In privinta spitalelor, cred ca in afara de Buc. este o chestie generala.Acolo nu le da mana ca sunt in capitala, la Elias mai vin si presedinti(cand nu se trateaza prin alte zari)Oricum exista multe explicatii pentru ca acolo e bine(ai zis bine Nicole-lux), dar cred ca si omenia are un cuvant de zis si profesionalismul.Nici in o suta de ani nu se vor compara asistentele de acolo cu cle de la noi(parca vorbesc de strainatate).Bine erau siacolo una, doua de samantadar prea nesimnificativ.
Liliana are dreptate, trebuie facut scandal daca nu ne convine ceva.Indiferent unde.Si trebuie insistat daca simtim ca ceva nu este totusi in regula cu sanatatea noastra.Birocratia exista peste tot si se mentine al naibii de bine in spitale.Dar cand este vorba de sanatatea noatra, viata noastra, trebuie sa strigam pana ne facem auzite.De fapt asta si doream sa spun si cu povestea aceea:plecati voi-raspundeti/va lasa sa plecati-raspund ei.E amara lectia pentru multa lume,dar trebuie invatata de toti.
Gabitoni stiu ca poti sangera un timp de la interventie.Nu stiu daca abundend, cum spui ca e la tine.Eu n-am experimentat pentru ca eram oricum la CM.Daca simti cel mai mic semn de alarma mai bine fugi a dr., cu riscul de a parea paranoica.Asigurarile si explicatiile pertinente in mod normal numai de acolole poti primi.Ai grija de tine.Si daca simti ca esti slabita, nu esti singura care a simtit-e firesc.A fost totusi o interventie, care necesita recuperare.Nu te pune sa intorci casa pe dos sau mai stiu eu ce alte vitejii.Multa sanatate, ca restul mai peticim noi pe ici colo!
Va doresc o zi excelenta!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Iyoana spune:
Buna fetele!
In primul rand va doresc petrecere frumoasa de 1 mai si o mini-vacanta reusita!
Am intrat repejor sa va spun ca am fost la dr. Matei ieri, duminica, si am stat un pic de vorba. Inca o data, cele mai bune vorbe si ganduri pentru dna dr. Matei! Este un dr. si o persoana extraordinara, care ne-a dat de fiecare data, dovada de profesionalism si de omenie!
Singura noastra sansa ramane biopsia testiculara, sa vedem daca gasim ceva pe acolo. Ramane o singura problema, destul de mare, banutii. Interventia costa 1000 euro la Sabyc si nu stiu exact cand vom face rost de banii astia. Probabil ca vom lasa sa treaca vara.
Pana atunci eu nu o sa mai am vesti pentru voi, asa ca o sa intru mai rar, dar cu mare placere va voi urmari si voi interveni de cate ori va fi nevoie de mine.
Nu este vorba de renuntare, din contra...
Intre timp, recunosc, ma gandesc din ce in ce mai serios si mai cu bucurie la adoptie.
Va pup pe toate fara exceptie si astept sa citesc vesti bune de la voi toate!
iyoana
ralu_t spune:
salutare dragelor!
marusea, of doamne, imi imaginez cat iti e de greu, oricum, intrebarea "de ce mie?" nu te va ajuta , am simtit-o pe pielea mea de prea multe ori, nu va face decat sa te afunde in depresie. plange-ti durerea, scutura-te si mergi mai departe cu optiunile pe care le aveti. o sa gasiti o rezolvare pana la urma, nu uita ca atunci cand ti se inchide o usa se deschide o fereastra. sa fii puternica si sa ai parte in continuare de tot norocul din lume
lucia, asa cum ti-am zis si mai demult, dupa asemenea experiente, un drum pe la bucuresti pt a vorbi cu un doctor nu strica deloc. si daca tot vii, ne-am putea vedea si pe la o cafeluta nu?
gabitoniti-am scris si la endo, imi pare rau pt experienta neplacuta din spital. si eu am avut mare noroc ca am reusti sa vb cu tutu dupa interventie, m-a vizitat rapid dupa ce m-am trezit inainte sa se apuce sa opereze din nou. intr-adevar asta e marele incovenient al dr. nostru: timpul limitat. asta e motivul pentru care in toate discutiile pe care le-am avut pe forum, esti sfatuita sa-l rogi pe sot sa vb cu el imediat dupa ce iese din operatie. stiu cum e sa nu te lase sa iesi din spital si sa n-ai cu cine vorbi. eu am fost operata la 7 dimineata si externata la ora 21, nu ca nu m-as fi simtit bine(in limitele in care se poate dupa interventie) ci pt ca nu vroiau sa ma lase sa plec. oricum, vis-a-vis de reactiile fiecaruia, cred e ca rau e pt toata lumea, eu in ziua in care m-am operat ma intrebam: oare cum se simteau fetele de pe forum asa de bine, cand mie imi e asa de rau? asta e o interventie usoara? insa dupa 2zile, avand in vedere ca recuperarea e foarte rapida, iti dai seama ca se putea si mult mai rau. si mai bine te duci cu optimism la spital, decat mort de frica
madutz eu am dus caseta la operatie, una VHS normala, dar nu s-a inregistrat absolut nimic, si nu o doream ca amintire, ci mai degraba ca diagnostic, banuiam ca orice medic de specialitatea ar vizualiza-o pe viitor ar intelege ce se intampla acolo. dar n-a fost sa fie.
Kora si Madlence trebuie sa fie in sufletele voastre, va tin pumnii si sunt cu toata inima alaturi de voi, sa ne dati numai vesti bune despre o sarcina usoara si normala 9 luni de acum in colo.
Zeno ce mi-ai facut, la noi azi nu lucreaza firma de catering(doar noi suntem mai fraieri) si mor de foame pe la birou. abia astept sa ajung acasa sa pun in aplicare o reteta.
astept cu nerabdare intalnirea, cine s-a mai anuntat? zeno, nu mai afisezi listuta?
va pup cu drag
ralu
astept sa vina toamna...
maria08 spune:
Buna fetelor!
Kora, Madlen: Doamne Ajuta sa fie totul bine!!!
Ioanatugs: Cred ca te-ai lamurit, nu-i asa?!!
Iyoana: Sper ca nu ne vei uita......chiar si fara noutati, tot mai avem nevoie de tine!
[red]Marusea: Ma bucur ca esti bine! Tu sa fii sanatoasa, celelalte se rezolva intr-un fel sau altul.
La mine, azi = ZIUA 1... si pe masura ce trece timpul incep sa-mi pierd speranta.......iertati-ma , dar sunt suparata....
Pup toate fetele!!!!
marinar spune:
fetelor va doresc mini vacanta placuta.
eu nu mai stiu cand e we, sarbatoare, etc, dar merita. ia priviti:
www.youtube.com/watch?v=tmf2xC9JA4Y" target="_blank">asa ma intorc pe burta
si
sunt fotomodel
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Madutz spune:
Marina, ce papusa ai tu acoloooo !! E asa frumoasa Emma - sa-ti traiasca!
Ralu, iti dai seama ca nici eu nu ma dau in vant dupa filme de astea - o vreau din acelasi motiv ca si tine, e o dovada clara a ce e pe acolo, in caz ca schimb dr-ul (desi nu cred, prietenii stiu de ce)! Multumesc de info!
Gabitoni cum te simti? De ce nu-l suni pe T sa-i povestesti de simptome - te-ai mai linisti un pic! Nu stiu de ce dar nu mi-a intrat PM de la tine!
Petrecre frumoasa maine - cred ca o sa fie soare !
http://tt.lilypie.com/bWZyp3.png