Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33
Raspunsuri - Pagina 15
Amely spune:
Doamne, Marinusa, m-am topit toata... Ce repede creste Emma, e o dragalasa si o dulce, imi imaginez ce frumos trebuie sa fie sa o urmaresti cum face zi de zi progrese si sa te bucuri de ea. Mai avem si noi putin... Deocamdata, emotii cat cuprinde!
Va pup fetelor si va urmaresc mereu, chiar daca nu prea intru, va tin pumnii la toate si sunt alaturi de voi atat la reusite cat si la tristete, dar sper sa nu mai aveti de acum decat motive de bucurie!
Sa petreceti un 1 mai cat mai relaxant alaturi de cei dragi!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
37+ si David Cristian
claucia spune:
Amely, draga mea, ce putin mai ai si iti tii puiul mic in brate! Bravo, 37 saptamani mi se par un vis frumos pe cale sa devina realitate si la noi.
Cum te simti, esti bine? Eu in weekend am fost la mare, a fost foarte frumos, ca de, dupa ce vine fetitza mea nu mai e cale pana la anul. Cand se face si ea mai marisoara...vine iarna.
Eu am fost la eco si bebelusha mea a luat-o inainte, aveam 27 s si ea avea masuratori de 28. Asta e, stiam ca va fi un bebe mare (ca maica-sa ) In rest, toate bune.
Fetelor, sa stiti ca citesc mereu povetile voastre, din pacate in ultimul timp nu foarte vesele desi tin pumnii cu infrigurare fetelor cu embrionasi mici si draguti (Kora nu-ti pierde speranta!). In rest, povestile mai putin vesele...ce sa zic, of, asa e, se intampla sa fie urcusuri si coborasuri, sper sa vina numai vreme buna dupa plans di suparare.
Marinusha, ce papusica frumoasa si mare aveti voi! Si ce trece timpul...of, cand vine si Alessia te invit la o "invatatura" ca de la o experimentata la o novice.
Va pup pe toate!
Clau
27+ Alessia Maria
bb mic
Zenobia spune:
Fetelor, va doresc vacanta placuta, cat a mai ramas. Eu nu am timp sa mai stau pe forum zilele astea, insa afisez in fuga listuta si astept cu nerabdare ziua de joi sa va intalnesc:
INVITATIE
Invitam toate tutunicile si toate prietenele de tutunici sa participe la Intalnirea cu nr. 8 a clubului de Tutunarese si foste tutunarese! Data si locul ales este 3 mai, la ora 18, restaurantul Ioanei.
Tutunarese care si-au anuntat cu surle si trambite participarea:
Marina
Kitty
Mamidevladut
Zenobia
Felicia
Ioana
Ralu_t
Alexia
Alfa_Anca
Nicole
Madutz
Sim Stoian
Mmc_nd
... si lista continua!
Marina, s-a topit sotul meu tot cand ti-a vazut scumpetea, ca sa nu mai zic cat m-am topit si m-am induiosat eu.
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
ysa26 spune:
Pup toate fetele.Eu nu am noutati, dar va citesc zilnic, astept laparo.
Iyoana ma bucur k restul analizelor au fost ok, sfatuieste-te cu sotul si sunt sigura k veti lua cea mai buna decizie.
Kora, Madlen va tin pumnii
Pt toate fetele care urmeaza sa faca laparo inainte de 27 iunie si raman intre timp, anuntati-ma va rog sa o fac eu in locul vostru.
mamitzuD2 spune:
Buna seara dragele mele si bine v-am regasit!!
N-am mai intrat tare de mult pt ca am ramas fara net acasa o luuunga perioada de timp, dar mai pandeam pe furis din cand in cand de la serviciu ce mai faceti.De sambata am net again si v-am citit din urma sa fiu la curent cu toate vestile.
Marusea, tare-mi pare rau de ce s-a intamplat, sa dea Dumnezeu sa-ti fie bine si sa reusesti sa obtii ce ti-ai dorit.
Vali Delide, ti-am urmarit odiseea, felicitari pentru bebeul din burtica.
Kora, Madlen, tin si io pumnii sa fie bebei sanatosi la voi in burtika.
Marinar, sa-ti traiasca printesa, nu ma mai satur sa ma uit la ea cat e de dragalasha.
Felicia, te vad aproape in fiecare dimineata in statia tramvaiului, poate-mi fac curaj sa te abordez intr-o zi.Te-am recunoscut din pozele de la intalnirile pe care le-ati avut.
Lucialu, tu dragutza dovedesti inca o data ca tot banatu-i fruncea.
Mamidevladutz si Zenobia, va salut si pe voi fete frumoase si optimistice!
Ash scrie su cu picioarele daca ash putea,sa ma misc mai repede, scuze pe cele pe care nu le-am pomenit, dar am sentimentul ca am fost exilata!!!!
In perioada de exil am fost vreo 2 saptamani departe de Bucuresti si am venit un pic marcata de faptul ca in alte orase oamenii traiesc si se simt bine si nu au ca activitate de baza mersul intr-un "loc" si venitul spre casa.Aia e, ne facem noi mari!!!
Azi am fost la doctorashul cel vestit, aveam progarmare la 13.30, eramun pic minunata de faptul ca s-a schimabat ceva si poate se pastreaza ora, dar cand am ajuns acolo, erau vreo 12 persoane in fata mea, deci noway.Da asta n-a contat, ca dupa ce intri, uiti ca faci anticamera.L-am vazut pe bebe care se misca de mama focului, ne-a dat un prim plan dar s-a intors rapid cu spatele, nici vorba sa vedem si noi ce fel de putzulica are!!!Peste 2 saptamani mergem la Iosup, poate atunci sta cu fatza, ca un copil ascultator!!!
Va pup si va doresc un 1 mai activ, si ne mai vedem prin zona!
Mamitzu, 12+
Nicole31 spune:
Madutz, cum ti-a spus si Ralu, e bun orice VHS, poate fi si de 30 de min., ca oricum inregistrarea e doar de 5 min.
Marina, ce dulce e Emma! Imi inchipui ca in fiecare zi face ceva nou si voi sunteti topiti dupa ea, ca si noi, dealtfel! Sa va traiasca!
Kora si Madlen, ne gandim la voi!
lucialu spune:
Buna sia'ra!
Sa va ieu pi rand ca ametesc!
Iyoana am citit comunicatul tau di forum.Dac'nu poftesti mneatali la scris pi aicilea, cu maximuta zilnica(inlocuitoarea me di cafea di succies), am sa ma umflu si am sa suflu si am sa vin la tine in oras si am sa ti poftesc ieu!S-a'nteles? Daca consideri ca ai nevoie tu de o pauza, atunci fie!Orice sa te simti bine.Dar sa mai scrii din cand in cand macar ca esti bine si ne salutezi.
Ralu am uitat sa-ti scriu dincol.Inca nu fac analize ca n-am cu ce.Cand se deshchde robinetul si vine si la mine zilelede urati sa am ce numara,atunci pot sa merg si acolo.La Buc vin doar in caz de stare de necesitate, cand ma simt cu totul pierduta in TM ca Kevin in NY.Dar SIGURAT VREAU SI IO SA TE CUNOSC!
Maria08 daca te mai prind necajita si plansa vai di chielishic mneatali'O sa am grija sa dau motive,lasa butoaiele cu depresii si melancolii, ca nu-s de nasul tau.
Marinar pup pralina de Ema si mi-e tare draga.Mi-e drag si de tine cand te vad ca respiri prin toti porii pt odorul tau.Esti o mama taaarenu ca n-ar fi normal, da e frumos.
Amely mai un pic si vine barza cu coletul.Succes!
MamitzuD2 sper ca nu te referi la spitale ca acolo mi-e rusine sa spun de unde suntSarcina usoara si sanatoasa si salutam pe Fulgeras(ca tare rapid v-a facut sa va lingeti pe botic de raspuns,curiosilor!)
Pup toate fetele, tutunici, prietene de tutunici,gravidute,aspirante.
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Amely spune:
Lucialu, multumesc... sper sa vina curand la voi toate, stoluri de berze harnice cu frumosi in cioculete. La asa niste mamici frumoase si sufletiste nu cred ca vor intarzia sa apara!
Imi aduc aminte cand ne povestea Marinusa, cu putin timp inainte de nastere, cum calca lucrusoarele lui bebe...ei bine, azi am facut si eu acelasi lucru. Ca pana acum am fost tare lenesa si comoda...sau poate doar superstitioasa, nu stiu. Cert e ca m-a apucat inclusiv frenezia decoratului prin camera lui bebe, am pus si cateva pozici la link-uri.
Eeei, se pare ca nu prea am somn. Burtik a coborat mult si acum imi da voie sa respir mai bine, asa ca am impresia ca ma simt ca inainte, cand eram supla si usurica, dar e doar o iluzie, desigur! Offf, abia astept sa va vad pe toate burticoase si mergand ca niste ratuste, nu mai e mult, credeti-ma! anul trecut pe vremea asta nici nu visam la asa ceva. si totusi...minuni se intampla. Sper sa fie totul bine pana la capat si bebicii nostri actuali si viitori, sa fie sanatosi si sa ne faca mamici fericite, asa cum o face printesa Emma pe draga noastra Marinusa. Sper sa fie un exemplu pe care il vom urma toate, rand pe rand.
Va pup cu drag!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
Camera bebe
37+ si David Cristian
lucialu spune:
Amely nu se vede camera bbeeeee...Ma bucur ca esti voioasa si traiesti in tihna de dinaintea pezentarii BB-lului cele mai frumoase momente:pregatirea trusoului si camarutei de bb.Asta da activitate!
Si eu mai navighez pe net.Cred ca daca te prindeam mai repede pe forum, cand erai mai activa umpleam subiectele una doua.Asa am dedus eu.Ca si tie place sa scrii,sa vorbesticu fetele.
O noapte linistita!Somn usor BB de sau al lui Amely
nu mor caii cand vor cainii...
KoraPop spune:
Dragi tutunici,
Va pup msi va imbratisez pe toate si multumesc din suflet celor care va ganditi la mine,sunt in zi 6 de la ET ( considerand zi 0 ziua ET),pana acum am avut zi de zi presiune la ovare,fierbere in burtica,tot felul de senzatii de CM dar am fost asigurata si de dr. si de fete dragi de la FIV ca CM nu are cum sa vina deocamdata,toata lumea zice ca sunt senzatii de la incercarea embrionasului de a se prinde...eu nu stiu ce sa zic pt ca nu stiu ce senzatii are o graviduta in primele 5 zile...insa daca DD va vrea va fi bine,daca nu,poate va vrea alta data....Va pup si va doresc tuturor ca visul cel mare sa vi se implineasca!
Kora
CARPE DIEM!