Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33
Raspunsuri - Pagina 11
sdany spune:
quote:
Originally posted by machus
Ladyxe si SDany
Am si eu o ? pentru voi. Daca am facut laparo marti, trebuie sa ma duc luni la scos fierele? Voi pe la ce ora v-ati dus? Si unde la spital sau la cabinet? Va multumesc!
Mai am o intrebare mica. Voi cand ati scos pansamentul din buric. Eu am incercat sa il scot si este lipit ( stiti voi...) si imi este teama sa trag. nu stiu cam sa il scot. Ma ajutati?
eu am facut laparo sambata si mi-a spus T.sa vin vineri pt. fire, dar in spital am cunoscut o alta tutunica, s-a operat luni si T. a chemat-o tot vineri. in general cam dupa 7 zile trebuie scoase firele. am fost la spital unde mergem de obicei la monitorizari (la colposcopie langa biroul de externari) la ora 8.00.
si eu am avut aceeasi problema, am picurat betadina si s-a dezlipit pansamentul imediat, apa nu cred ca este chiar buna, betadina dezinfecteaza. dupa ce am tamponat toate cele 3 incizii cu betadina am aplicat pansament steril, mi-a fost frica sa nu se agate firele de imbracaminte.
daniela
Laura Ioana spune:
Iyoana cred ca la mine te refereai, nu? Tre' sa-mi dai un miel la Pastele urmator Nu sunt pacienta lui Tutu, dar stiu ca da un tratament fain pt mentinere si voiam sa-l stiu. Multumesc pt felicitari
Sim multumesc mult, esti o draguta Si nu iei si elevit sau materna? Pt ce e aspenterul? Te intreb tot aici ptc eu mi-am scos PM-ul (mi se bloca computerul cand aveam mesaje). Multumesc
4+
Poze Laura
machus spune:
Maria08 si SDany
Multumesc !!!!
Repet: Ce m-as face fara voi !?
SDany , tot atunci cand ti-ai scos firele ai discutat cu el si despre planul de bataie? Scuza-ma daca ai scris despre asta deja.
Mai merge cineva luni (30 apr) la spital la dr T?
Multumesc Lucialu si Iyoana pentru cuvintele de incurajare. Va intorc aceleasi ganduri de bine sincere!!!
sdany spune:
machus da am discutat si ce voi face pe viitor, desi era f. grabit cred ca avea o laparo. am uitat, cand am ajuns dimineata la spital (la colposcopie) T. a iesit din cabinet si a disparut, am urcat la et.2 la matenitate si acolo mi-a scos firele. vezi ca infirmierul de la maternitate m-a bombanit ca nu am venit de acasa cu halat ( m-a amenintat ca ma trimite jos la vestiar sa ma schimb....eh era si el important pe acolo) si ca nu am voie sa intru in maternitate asa.
daniela
break_fast9 spune:
Machus, e primavara... apoi vara...eu zic ca o sa vina copilasul cu sau fara trompe "plimbarete"
Va doresc din suflet!
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Sim multumesc mult, esti o draguta Si nu iei si elevit sau materna? Pt ce e aspenterul? Te intreb tot aici ptc eu mi-am scos PM-ul (mi se bloca computerul cand aveam mesaje). Multumesc[/green]
4+
Poze Laura
Nu iau decat Biomarin. Elevit sau Materna nu. L-am intrebat si a zis ca el nu le recomanda, sa iau doar daca vreau eu neaparat; vitaminele pot sa le iau si din mancare. Pana acum nu am avut nici o pb, ba chiar bebe e mai mare cu o sapt si o zi.
Aspenterul il da din cauza Pregnylului care poate da un risc de tromboza - combatut de Aspenter. Sper ca m-ai inteles pt ca in ultima vreme imi cam intra in vacanta neuronul
Sim 21+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Fetelor, mai stiti ceva de Mihailescu Teodora? Ii iesise nasol triplu testul si nu mai stiu nimic de ea de ceva vreme. Sper sa fie totul bine.
Sim 21+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
ana-alexia spune:
Machus, imi pare rau de rezultatul de la laparo!
Dar priveste partea plina a paharului: ai 6 luni perioada de gratzie pe cale naturala, si asta inseamna ceva... Si exista si sansa de FIV...Deci, ai sanse...si asta e tot ce conteaza!
Ma bucur ca deja v-ati facut planuri de actiune!
Pana una-alta, sa ai grija de tine si sa te refaci rapid!
marinar spune:
iyoana multumesc. ma bucur ca aveti analizele bune.
laura ioana eu am luat toata sarcina biomarin plus/1 pe zi si magneb6 -4/zi ar fi trebuit dar eu uitam mai mereu asa ca luam numai 2.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
gabitoni spune:
Buna!
Multumesc pentru gandurile voastre bune si pentru intelegere!
Inca nu sunt bine, am suportat tare rau anestezia, m-am externat pe la ora 20.00, mi-a fost grozav de rau...
sunt slabita, ametita, ma dor "gauricile", dar fac eforturi sa-mi revin cat mai repede
sunt suparata pe rezident (alexandru bogdan) si pe T pentru noncomunicare, pentru ca nu m-au vizitat,.....sunt niste muti ....
fara suparare
despre diagnostic: trompa desfundara si endometrioza secundara(daca zic bine), asa am citit de pe foaie..
mi-a zis un asistent ca a curatat ceva, ca trompa stg este OK, dar precum am scris si mai sus, cu T nu s-a putut vorbi
am sunat ieri, disperata, voiam sa ies din spital, dar nu puteam sa dau de el, sa ii spuna asistentei ca este de acord...pana la urma cu dr de garda, care era alt rezidentul lui T, am putut sa plec
nu stiu cum ati reusit voi, dar mie nici drena nu mi-o scosese T sau Alexandru Bogdan....
am plecat putin mai mult dezamagita de relatia dr-pacient..
multumesc
am sa mai intru mai tarziu, acum ma duc in patut
Sa nu va suparati pe mine...dar acum asta simt