Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Zeno,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ysa, Iyoana, Zeno, Bluel,Ioana, tuturor va multumesc din inima pentru vorbele bune si calde si incurajoatoare.Sunt binevenite si bine primite,pentru ca imi face mult mult bine,sa stiu ca exista fiinte care isi fac timp sa se gandeasca si la problemele mele si sa incerce sa imi deie un pic de curaj din curajul lor.
Mergem inainte si indiferent ce baiuri am avea,impreuna trecem peste.Pe forumul asta se intampla in fiecare zi cate un miracol, un nou vis implinit,incat nu poti sa ramai neimpresionat si sa nu doresti sa ajungi si tu acolo,sa nu admiri,sa nu speri, sa nu te atasezi.
Iyoana felicitari pentru rezultatul analizelor, incet incet se descalceste nodul probemelor si faceti pasi hotarati catre sufletelul care sigur va asteapta!
Ralu sunt oribile injectiile,dar sa nu uiti ce ti-am spus la inceput cand ai intrat sa vorbim pentru prima data.Chiar si raul asta era intoxicat cu bine si vesti bune.
Bluel nu sunt cu gura mare,sunt vorbareata doar cu cei cu care ma simt libera si a sentimentul de acasa.In rest sunt groaznic de tacuta si de inchistata langa cei pe care nu-i simt aproape.Vestea buna este ca daca tot va innebunesc cu vorbareala mea este pentru ca chiar mi-e drag de voi si va simt prietene de sufletIar de curajoasa, nu cred ca sunt cea mai cea, dar ceea ce sunt se datoreste tot voua si sotului.Multumesc!
De Kora si Madlen nik?Doamne ajuta sa fie bine si ele si embrionasii!
Marusea sper ca prinzi forte pe zi ce trece.Cand te simti pregatita, sa ne scrii iubita.Eu una te astept, cand esti pregatita.Multa sanatate in primul rand,restul, orice se poate rezolva.
Mult succes fetelor care se laparoscopiaza, sa venit umai cu vesti bune!
Va doresc o zi excelenta tuturor!
KISSES


nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Machus ai incredere in steluta ta!Fiecare avem momente in care ne-am arunca in butoiul cu lacrimi si disperare.E firesc suntem oameni.Dar cu iubire multa si incredere in DD, ai sa reusesti intr-o zi.Poate chiar mai repede decat speri acum sau decat ai putea crede.O sa fie bine, vei vedea.


nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Machus, imi pare rau de diagnostic dar jos palaria pentru atitudinea ta si a sotului tau! Sa va ajute Dumnezeu sa va vedeti visul implinit cat mai repede, pe cale naturala sau prin FIV!

Lucia si fata de tine no comment, stiam eu ca vei ramane optimista! Dar eu insist: alt tratament nu faci pentru ovarele polichistice, in afara de cel homeopat. Tutu este specialist si in asta sau mergi la alt dr?
Multumesc pentru felicitarile pentru analize! Cred ca duminica vom vorbi direct cu dr. Matei despre biopsie, ca alta cale nu mai este.

Laura Maria, FELICITARI pentru bebe! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si la termen! Cu siguranta tutunicile gravidute iti vor raspunde la intrebarea ta despre tratamentul dat de T. in astfel de cazuri. Dar parca nu te-am vazut pe listuta?!...Esti pacienta dr. T?
Zeno, cred ca vei avea o graviduta de trecut pe listuta!

Si eu astept vesti despre Marusea , Kora si Madlen

Si as mai vrea sa stiu cate ceva si despre Merdan: stiu ca nu mai faci monitorizare acum, dar poate ne mai zici cum esti. Sper ca esti mai optimista acum...

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Dragi Tutunarese cu burtici va rog sa-mi spuneti si mie tratamentul pe care vi-l da dr T. Adica biomarin plus, vit...cum, cat, cand? Va rog mult si va multumesc

4+
Poze Laura



In primul rand, felicitari!!!! Stiu prin ce ai trecut si imi pare bine cand vad ca DD te-a ajutat sa ramani din nou .
Mie mi-a dat sa iau in primele 12 saptamani urmatoarele: acid folic 1 pastila/zi, Magne B6 4 pastile/zi, Aspenter 1 pastila/zi, Utrogestan 4 ovule/zi, Pregnyl 1 injectie la 4 zile.
Dupa 12 saptamani am continuat doar cu Biomarin Plus.
Daca vrei mai multe detalii sau mai ai alte intrebari, da-mi PM.


Sim 21+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

Fetele...stie cineva daca dl dr. azi are program la cabinet? ca pe mobil nu raspunde...suna de parca ar fi inchis telefonul!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Ladyxe si SDany
Am si eu o ? pentru voi. Daca am facut laparo marti, trebuie sa ma duc luni la scos fierele? Voi pe la ce ora v-ati dus? Si unde la spital sau la cabinet? Va multumesc!

Mai am o intrebare mica. Voi cand ati scos pansamentul din buric. Eu am incercat sa il scot si este lipit ( stiti voi...) si imi este teama sa trag. nu stiu cam sa il scot. Ma ajutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Iyoana voi face in primul rand analizele hormonale, sa nu fie vorba despre PCOS.Si in functie de ce imi iese si peste ce doctori(endocrinologi, ca de ginecologi m-am lamurit)dau,voi vedea daca pot sa ma descurc aici sau trebuie sa vin din nou la Buc.p e capul domnului dr.T.Oricum stiu ca si in cele mai urate scenarii, dansul este luminita mea de la capatul tuneluluiMultumesc inca o data pentru toate gandurile voastre bune si vorbele frumoasa.Deja sunt o norocoasa, ca am dat peste forumul cu oamenii cei mai frumosi la suflet din tara asta!
KISSES


nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

buna fetelor,
MARUSEA s-a externat,este bine ,dar din cauza pozitiei la calculator nu poate sa va scrie,dar va multumeste pentru sustinere.
Azi a facut o saptamana de cand s-a operat.
La fel ca voi, astept si eu vesti despre cele doua fete.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Machus: Poti sa te ajuti cu apa calduta. Sigur se va desprinde!!
Mai fetelor, sa stiti ca a mai anuntat cineva ( de pe lista de Tutunici) ca are un test cu 2 linii.....dar nu-mi permit sa dau eu vestea..... las proaspata gravidutza s-o faca!!
Va doresc tuturor un veek end placut!

Mergi la inceput