Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

Dintre fetele tutunici, vine cineva la cabinet luni, pe 30, pe la 12?
Valentina 6+
noi doi

Buna Vali!

Ma bucur ca ne-ai mai dat vesti despre tine, chiar ma intrebam ce mai faci. Imi pare rau ca iti este asa rau.
Dc nu plec din bucuresti luni, vin la control, dar dc plec, o sa ma duc miercuri tot pe la 12. Eu in pricipiu nu as mai fi mers la control sapt viitoare ca peste 2 sapt ma duc la Iosup, dar am uitat sa il intreb cat mai iau utrogestanul, asa ca ma duc, ca sa nu stau la tel sa ii insir toata istoria ca sa decida cat il mai iau.
Te pup si bafta multa la control, sa vii cu vesti bune.

Anca 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Hai ca vad ca azi am multe de spun si nu mai termin .

Adalia si eu am fost inainte si la medic femeie si acuma e primul medic barbat (ma refer la ginecologi). Nu zic ca pana acuma am avut intamplari nasoale cu vreunul, dar una dintre doctorite m-a dezamagit complet, ca sa nu mai zic ca am prietene care au avut experiente nasoale si cu femei. Acuma depinde de medic, eu zic sa il alegi pe cel in care ai mai multa incredere, care consideri ca te poate ajuta cel mai mult in sarcina. Jena fata de dr barbat va dispare imediat. In plus control manual se face (cel putin dr meu) doar la sf sarcinii inainte de nastere pt a determina cum este colul, bazinul etc.

Gina ma bucur ca s-a reusit crearea userului comun, si vreau si eu parola acestuia. Si mai am o propunere, avand in vedere faptul ca e un user nou, mesajele acestuia primele 10 vor fi moderate, asa ca eu zic ca pana la terminarea acestui capitol sa mai scriem mesaje cu acel user pana la 10 astfel incat la deschiderea viitoarului capitol sa nu mai asteptam sa fie moderat si sa il putem folosi direct.

Anca 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Nici mie nu mi-ar placea sa asiste sotul la nastere! Din punctul meu de vedere nu este o "priveliste" tocmai placuta!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'Neata fetelor(ca noi de abia ne-am trezit suntem mai puturosi)..insfarsit o noapte in care am dormit bine....multumesc Domnului, se vad pete albe de la utrogestan ..s-au cam dus maronelile ..sa dea Dumnezeu sa fi disparut complet si bebe sa fie bine...cred ca e bun Duphastonul asta..mai puternic ca utrogestanul...astazi mergem la eco morfologica..sa dea Dumnezeu sa fie bine ca am niste emotii mama mama!!....spuneti-mi si mie va rog din suflet eco morfologica se mai face intravaginal??...ca sa stiu daca ma "coafez"
Apropo de haine...unde ati gasit toale misto de gravi ca eu am vazut numai porcarii...va pupic pe toate

ROXANA 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Anca, sper sa ne vedem luni, macar putem face asteptarea mai usoara.
Tu cu cat timp inainte te-ai programat la Iosup? Ti-a zis Tutu cand sa-ti faci programare?
Cred ca o sa devii principala mea sursa de informatii, daca nu te superi, ai vazut ca eu sunt zapacita si imprastiata, asa ca o sa ma ierti daca te stresez!
Te pup

Valentina 6+
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Roxana, bafta la eco morfologica, sa stai linistita, o sa fie totul bine.
Vezi la Cocor la et. 2, am gasit niste lucruri dragutele acolo, chiar mi-am luat blugi de gravi, dar aveau si fuste, bluze, rochii, frumusele...cam scumpe, dar macar sa te simti bine in ele.
Pupici

Valentina 6+
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Dragi burtici, tinand cont ca aveti un pic mai multa experienta vreau sa va intreb daca v-ati confruntat careva dintre voi cu o infectie urinara chiar la debutul sarcinii. Eu da si sunt ingrijorata, nu as vrea sa iau antibiotice.
Sunt pe aici si burtici din Iasi? Caut pe cineva care merge la Dr. Grigore sa Mihalceanu.

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am fost si mi-am luat si eu cateva hainutze mai "adaptate" burticii!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Buna ideea ancai cu epuizarea mesajelor moderate ... deci, fetelor, care aveti acces la cont (adica veti parola), scrieti si voi un mesaj de pe noul user ... pana se termina cap. asta. Eu deja am facut-o ... dar bineinteles ca va aparea mai tarziu.

anca - ti-am trimis PM.

anne - ma bucur sa vad ca nu sunt singura care gandeste asa in privinta asistarii la natere a tatalui ...

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Eu as vrea sa nasc prin cezariana, cu anestezie epidurala. Ma voi interesa cum este, dar din punctul meu de vedere, pana acum, este cea mai convenabila metoda. Voi ce spuneti?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+

Mergi la inceput