Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anne la multi ani!!!!La cat mai multe saptamani!!!!!

Eu parca mi-am mai revenit putin,dar nu de tot.Poate ma duc acasa,sa vad cum ma mai simt.

poze
vine bebe

Ramonel12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!!!!

ioana - LA MULTI ANIIII !!!!!!!!
Te-am trecut pe lista ... si bine ai venit la noi, sarcina usorara si bb sanatos !!!!!!!

adalia - eu nu am nici o jena sa ma duc la dr. barbat ... asta la care ma duc acum este ff amabil, adica nu te face sa te simti prost si unde mai pui ca arata si bine ... hahhahhaaa ... desi are vreo 50 ani. Nu stiu, eu cred ca vine natural ... adica sa iti dispara jena. am fost si la dr. femeie nu pot sa zic ca s-a comportat urat ... Nici nu ma gandesc la chestia asta cand ma urc pe masa la gineco. Si ultima data a asistat si sotul la control .... ca sa-si vada "odrasla" si era mai jenat el decat mine ... hahahhaa ...

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pussic, cu mobilierul de fetita sau baietel, eu nu suport (cel putin deocamdata) prea multa culoare de albastru, sau masinute pictate si avioane si alte lucruri de baietei, trebuie s-o iau incet daca va fi, in famelie sor'mea - fata, si majoritatea verisoarelor tot fete, nu prea sunt obisnuita cu lucruei "barbatesti" gen culori, jucarii, imi va fi greu.
Asa ca prima mobila de bebe chiar daca va fi baiat tot floricele va avea, Alba ca Zapada cu Piticii pe pereti, perdelute galben cu rosu si mobila alba, neaparat. Singura concesie vor fi Bebe Strumphii de pe pereti, pt ca-s albastrii !
Apoi ma voi obisnui incet incet, ce sa-i faci la mine in familie rari cuculetii, habar n-are fata cum e cu ei, cum se spala, ce jucarii le plac!

Shery 12+

my precious

eco-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Unde sunteti fetelor???

poze
vine bebe

Ramonel12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

RAMONELLA, , sa stii a am obs si eu ca prea multa apa da o stare de rau. incerca sa bei lichide separat de mese. adica sa lasi cel putin juma de ora intre ultima inghititura de lichid si masa propriuzisa.

mie cel mai groaza mi-e de control vaginal...haida ca un eco intravaginal mai merge cumva, dar controlul e ceva de groaza...daca l-ar lasa pe sotul meu cu mine, cred ca m-as simti un pic mai ok.
cred ca imi fac curaj si il aleg pe medic. sa vedem.

adalia

happy

Mergi la inceput

adalia - bafta si sa ne spui cum a descurs vizita. De ce sa nu il lase pe sot cu tine???? Aici nu e nici o problema .... era mai greu de convins sotul, dar acum abia asteapta sa mearga cu mine ca sa vada si el samburelul .... Deh, ce sa-i faci ... asa e el mai rusinos.

ramonella - sunt pe-aici ... pe-acasa. Azi e sarbatoare in Italia (ziua nationala a Italiei) si eo liniste prin jur .... ori lumea se odihneste, ori sunt plecati la plimbare, gratar ... desi vremea e asa si-asa ... putin innorat ...

10+
Petronela

Mergi la inceput

Ca tot veni vorba de prezenta sotului la vizta ... in Ro poate asista si taticul la nastere???? Aici da, dar eu nu vreau. Nici el ... da, va fi cu mine, dar chiar in momentul nasterii, nu. Mi se pare o prostie ca nu are ce vedea mare lucru decat pe mine ca ma screm acolo si vai de capul meu cum oi fi ... iar despre filmatul momentului ... nici sa n-aud. Oricum si el gandeste asa ca va spuneam ca e mai rusinos, dar nici mie nu mi-ar placea.
Voi cum veti face in momentul ala ... ce preferati sa asiste sau nu la nastere si taticul ...???

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Neata fetelor. Adica ma rog, ziua buna. Eu abia acum am ajuns de la control. Mi-a masurat pliul nucal si se pare ca e ok. am avut dreptate ca doctorita mea e aeriana. Mi-a zis sa fac triplul test si azi cand am fost la doctorul Hadi mi-a zis clar ca e prea devreme, numai dublu test pot face, iar triplul peste 2 saptamani. A vazut piramida nazala, cavitatea abdominala si toracica deja formate si normale si mai sunt niste chestii notate pe fisa dar nu prea inteleg eu ce scrie. Peste 9 zile avem rezultatele la analize.

Crisstiana, eu zic sa nu iti faci griji, si eu am avut niste scurgeri maronii cate doua zile la rand de doua ori de la inceputul sarcinii. Nici doctorita mea nu mi-a dat nimic si uite ca suntem bine. Cu DD inainte.

Cata 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna, fetele.
Nu prea reusesc sa tin pasul cu voi, din mai multe motive...nici nu prea am timp sa scriu, nici nu ma simt bine deloc, m-am imprietenit cu baia, cred ca o sa dorm in curand cu wc-ul in brate.Deja nu mai pot manca nimic si oracai mai ceva ca broastele pe lac!
Ioana, "La multi ani!". Sa fii fericita si sanatoasa si sa ai un bb scumpic, sanatos si mancacios!
Mai am de urat "La multi ani!" unei fete dragi, chiar daca ziua ei e maine, nu stiu daca o sa pot scrie, asa ca: ana_id,sanatate maxima si tot ce-ti doresti tu!Pupici si tie si burticii!
Si pt.MaraD aceleasi urari si scuze pt. intarziere, dar eu fac parte din grupul "prietenele ratelor", asa ca o perioada nu voi fi prea activa. Dar lasa, ca o sa-mi treaca si atunci nu mai scapati de mine!
As vrea si eu un PM cu parola de la contul comun si, in cazul in care majoritatea hotaraste sa se treaca si dr.+ spitalul, la mine sa-l treceti pe dr.Tutunaru, spit. Elias.
Dintre fetele tutunici, vine cineva la cabinet luni, pe 30, pe la 12?
Adalia, cred ca ar trebui sa-ti depasesti temerile si jena de a merge la un dr. barbat....din experienta mea (si crede-ma, am destula), dr. barbati sunt de departe mai buni si mai rabdatori cu gravidutele.
Un bun venit tuturor gravidutelor noi!
Acum va pupic pe toate si va doresc sa va fie bine!

Valentina 6+
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Ca tot veni vorba de prezenta sotului la vizta ... in Ro poate asista si taticul la nastere???? Aici da, dar eu nu vreau. Nici el ... da, va fi cu mine, dar chiar in momentul nasterii, nu. Mi se pare o prostie ca nu are ce vedea mare lucru decat pe mine ca ma screm acolo si vai de capul meu cum oi fi ... iar despre filmatul momentului ... nici sa n-aud. Oricum si el gandeste asa ca va spuneam ca e mai rusinos, dar nici mie nu mi-ar placea.
Voi cum veti face in momentul ala ... ce preferati sa asiste sau nu la nastere si taticul ...???

10+
Petronela

Petro, aici depinde de medic si de spital si dc e noaptea sau ziua si etc. Eu, spre exemplu, nici nu m-am gandit dc as vrea sa asiste sotul la nastere, dar eu oricum cred ca voi face cezariana (sa vedem ce zice si medicul) din cauza unor probleme la oasele bazinului.

Anca 12+

Mergi la inceput