Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Anne, pana akuma tot timpul spuneam ca eu voi naste prin cezariana, si toate mamicile care au nascut prin cezariana imi spuneau sa nasc normal (cand o veni momentul) iar akuma am ajuns la concluzia ca voi naste prin modul cel mai bun pt bebe si pt mine, ceea ce voi afla la momentul respectiv.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eu as vrea nastere naturala cu anestezie epidurala ... dar vom vedea pana atunci ... ce ma va sfatui si medicul si daca totul va fi bine. Sper sa nu fie probleme.

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

noi am venit acasa, dupa perfuzii, am probleme cu venele si nu mai suport flexurele din mana...asa ca am decis sa-l scot si de maine sa-mi puna o verisoara acasa oerfuziile..ca astea de spital..mi-au spart ambele maini, daca aveam 3, o rezolvau si pe a 3-a

am dat si examenul de urina....sunt mai bine, dar tot nu mi-e foame, si n-am mancat nimic

sheridace vrei fetita..cu fundita

bbvreau poze cu hainele noi!

cu nasterea la mine sigur va fi cezariana

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Buna fetele! Harnicute ca de obicei , numa' io mai inceata pe DC.
Petronela sau fetele care au pass-ul de la noul user, dati-mi si mie un PM cu el, ca sa postez si eu.

Despre jena de doctorii barbati nu stiu ce sa zic, cred ca am avut si eu la inceput, cand eram mai "frageda", dar pana sa-l gasesc pe dr. actual am fost cred ca pe la 6-7 doctori si niciunul nu mi-a inspirat atata incredere ca cel pe care il am acum. In consecinta, la momentul actual nu ma prea intereseaza cine "este intre picioarele mele" atata timp cat am incredere ca face bine ceea ce face acolo

Iar despre asistarea sotului la nastere, nu stiu daca as avea o problema, numa' ca nu stiu cum s-ar comporta si nu prea vreau sa ma opresc din impins ca sa-mi culeg sotul de pe jos

11+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi cand ajung aks fac poze si le postez!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

anne-mafelicitari pt. eco! astept poze!!
darleenaai dreptate cu sotul la nastere

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Voi pune si eu poze de la echo!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

helo fetele
ce faceti mai dragutelor
eu tb sa merg la serviciu si nu am nici un chef
eu sunt ok am o pofta de mancare si m-am ingrasat cam 1,5 kg
in rest greturi doar dim dar f rar
va pup pe toate

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Roxana, eu stiu ca se face eco pe burtica la morfo, nu trebuie sa te quafezi.
Pussic, mi-e tot una ce va fi, la cat de asteptat este...

Eu voi naste cu cezariana, ca e sarcina prin FIV, asa ca nu-mi mai bat capul deloc.
Iar sotul ce sa vada, cum ma despica cu cutitul ca pe-un peste, cred ca lesina instantaneu, asa ca mai bine sta pe hol cu banii in mana si da de pomana la toti trecatorii de asistente.

Shery 12+

my precious

eco-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

SHERITA mi-a placut faza cu "pomana"....
FETELOR PENTRU ORICE EVNTUALITATE M-AM HOTARAT SA MA "COAFEZ" TOTUSI CA NU SE STIE......si vreti sa stiti cum am coafat-o pe micutza"????..ca eu una am ras cu lacrimi......imaginativa va rog mana dreapta...instrumentul si anume lama de ras...mana stanga instrumentul de vedere a micutzei si anume oglinda...INSTRMENTUL MEU DE VAZUT "PASA"..ca nu mi-o mai vad

ROXANA 14+

Mergi la inceput