***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)
Raspunsuri - Pagina 5
Androix spune:
Paracetamol simplu, Andreea. Eu cu asta ma tratez cand ma doare capul.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by Sobi
fetelor, va rog mult recomandati-mi ceva pentru febra. Ard ca un cuptor si am o stare de rau generala, abia m-am tarat cu masina pana acasa. Am baut 7 - 8 ceaiuri deja. pot sa iau vreun medicament?
multumesc.
draga de monytza ce zi ai avut si tu!
Andreea 31+Vladut
POZE
Algocalmin daca faci febra mare!
Altfel,tot ceiul e la putere...mai ales sunatoare si tei.
monet spune:
dragelor,
Felicitari tuturor proaspetelor mamici!
Nasteri usoare si bebelusi minunati celor ce-si asteapta puisorii sa vina pe lume!
intru sa intreb de Lauraa. stiti daca a nascut? era programata la cezariana in 20.
de coincidenta, azi ii ziua fetei mele celei mari - 3 ani ![]()
numai bine.
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
APRILIE 2007
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
dianalaura spune:
monytza draga....chiar ca ai trecut prin multe azi!
Si eu am avut aceeasi experienta cu picaturi de sange pe chilot acum vreo 2 sapt, si m-am speriat ingrozitor...insa am avut inspiratia sa ma uit cu oglinda la dansa...si am vazut ca aveam buza crapata, si sangera un pic...m-am mai linistit, dar am fost totusi la control la dr, ca apucasem sa o sun si ma chemase la cabinet. Asa ca te inteleg perfect!
diana
35+
IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
piticasigogosica spune:
Mai chiar asa,lipseste omul un pic..
FELICITARI VALI,BEBETA,ELLI,SA VA TRAIASCA BEBEII FRUMOSI SI REFACERE RAPIDA!!!!!!!

Elteka,sa stii ca am sanse sa nasc in masina.Azi am umblat cu un logan,ca masina mea era la sot sa-i puna oglinda sparta si a fost crunt,nu avea servodirectie
.Sa va mai zic ca azi am semnat asa un alt contract inainte de nastere ![]()
,bine urmeaza sa-l onorez dupa.
Acum m-am lnistit si stau in pat si ma mai vait ca nu doarme bebe
cu asa o mama.
M-am amuzat rau cu puzulicile de bebei,dar citesc cu atentie ca sunt ffff interesata.Parca vad ca am si eu discutii cu sotul;in sus sau in jos cu putza baiatului ![]()
![]()
![]()
Florina ,nu e mai greu cu fetele,din contra mie m-i se pare fff usor,pentru ca ne vine natural sa le ingijim doar sunt ca noi ![]()
[red]Androix eu astept poze cu putza mare si dreapta,nu de alta dar sa am probe la contestatii ![]()
![]()
![]()
Maine mergem la o gradinita,poate avem noroc,sa ne tineti pumnii.
poze
Iri 35-36 si Iris
ancamari spune:
Ella si sot de Ella - Felicitari pt Davidut cel dragut!
Mi se pare si normal ca baieteii sa semene cu mamele lor! Si foarte ascultator a fost David care s-a grabit la mami in brate. El era gata si dr il tot amana, asa a fost mai bine pt toata lumea.
Diana - mie mi-a prevalat fara valve, doar cu niste betisoare speciale, dar tot m-a durut. Si apoi mi-a controlat colul care fiind sensibil, m-a durut si el, pt prima oara, ca pana acum nu simteam nimic. Stiu ca si tu esti sensibila pe acolo si iti recomand sa te duci la dr tau sa-ti prevaleze. Dr meu a crut sa fac analiza asta la 36 sapt implinite, nici mai devreme, nici mai tarziu. Si eu stiam ca e o analiza care se face numai pt nastere naturala, dar nu pot sa-ti spun sigur ca asa e. Da un search pe net, poate gasesti exact.
Monet - nu s-a auzit nimic de Lauraa aici, si noi suntem curioase.
Sobi - Sanatate multa! Nu stiu de nimic in plus fata de ce au scris deja fetele.
DidiAlex - tu te simti mai bine?
Monytza - ce de peripetii azi!
Nici eu nu vreau sa va fac vreo surpriza! Pe 2 mai ma duc la eco si apoi pe 4 mai iar la dr sa vedem cand planificam cezariana. Intre timp trebuie sa stau foarte cuminte sa mai creasca bebe. Sunt curioasa sa-l vad cat a mai crescut, mai ales ca si dr a zis ca am burta cam mare, dar poate fi si lichid mult. Asa ca pana miercuri fierb in suc propriu, curioasa foc.
Anca, 36s+
Andrei Cristian
burtica
florina spune:
Andreea, cat de mare e febra? Eu stiu ca doar paracetamol poti lua...
Stii de la ce ai facut febra?... Sanatate multa si hidrateaza-te in continuare!
Felicitari mamicilor care au nascut si nasteri usoare celor ce urmeaza!
Noi mai avem ceva...
Pupici tuturor
,
Florina
+30 (Teodora) si Tudor ( 5 ani )
piticasigogosica spune:
Sobi eu am luat ampicilina pana la urma,fiindca aveam o infectie in gat.Tre sa afli cauza febrei.Important e sa nu stai cu febra mai mare de 38.Ia ceva antitermic,fa frectie sa transpiri,sosete cu otet.
poze
Iri 35-36 si Iris
musete spune:
hello burtcici,
Felicitari tuturor proaspetelor mamici!
In ritmul asta, nu cred ca voi mai avea cu cine sa impartasesc si eu bucuriile nasterii bebelinei mele ....
Spuneti-mi si mie va rog, cum as putea sa vizionez si eu nasterea epidurala in direct, afisata la inceputul capitolului?????
tare m-ar interesa , dar nu merge fir-ar sa fie...
Pupici, Musete
31+

!