***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)
Raspunsuri - Pagina 4

addinel spune:
quote:
Originally posted by andradap
[Addinel, mai deschid inca un capitol dupa asta: sa fie 3 consecutiv deschise de mine... si daca NICI asa nu merge... atunci stiu ca IMI FACE in CIUDA!!!!
mai, daca nici dupa 3 capitole consecutiv nu vrea, dupa al patrulea sigur va merge... ca vine termenul :P.

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

IULIABRAILA spune:
felicitari fetelor, pentru voi si bebeii vostri si multa sanatate va doresc !noi sintem bine, am venit pentru raport sapt pe aici. am fost la echo 33 sapt, bebe are 2,5 kg, 42 cm, s-a intors, prezentatie craniana, are deja gene, sprincene , par maricel si un profil super. deja m-am indragostit....eram eu dar acum m-am topit de tot !
Andrada, mai stai fetita, ce te grabesti asa?
va pupacesc pe toate si aveti grija de voi,
IULIA 33+
cu bebe FLORIN MARIO

Vali5 spune:
Buna seara tuturor ! Sunt sora Valentinei si am venit special sa va anunt ca astazi 24.aprilie ,Valentina a adus pe lume un baietel de 3,200 kg,prin nastere normala si destul de usoara. Este tare frumusel,seamana cu taticul lui ,si este cam plangacios si infometat. Vali5 va saluta pe toate si va doreste nastere usoara.
Eu plec acum sa beau si sa ma veselesc cu toti ai mei. Aveti grija de voi si va doresc o nastere fara probleme !
Cristiana
Valentina 38+
Andrei
Poze

lilky spune:
Ancamari Bafta la doctor!
ELLA 74
FELICITARI! SA VA TRAIASCA BEBELUSHUL DAVID, SA FIE SANATOS SI MANCACIOS SI TU SA TE REFACI REPEDE!Multumim tatic de David, sa-ti fie sanatos feciorasul, sa va bucurati de el si sa ne mai ti la curent te rugam!
Liliana 37+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

lulu26 spune:
E clar ca azi a fost o zi speciala!!!
Mamicilor care au nascut azi:
"SA VA TRAIASCA BEBEII SI SA VA BUCURATI DE EI!!!"

mica0307 spune:
ella si tati sa va traiasca david si sa va bucurati de el. Refacere grabnica si te asteptam sa ne povestesti.
sora de vali multumim pentru informatii.
Mica 36+
Maya Alexandra
Poze

carstea spune:
MAI FETELOR , NN MAI POATE OMUL SA SE ODIHNEASCA UN PIC DEPARTE DE CALCULATOR CA VOI MAI FACETI 1-2 BEBELUSI!
FELICITARI NOILOR MAMICI!
ELLA ,CE SURPRIZA NE-AI FACUT!BEBLUSII ASTIA VIN EXACT CAND VOR EI!
DACA PLEC DE LA CALCULATOR CATI O SA MAI GASESC?!
PUPICI!

Monytza spune:
Felicitari tuturor noilor mamici!!!
V`as fi scris numele tuturor doar ca nu mai retzin la cat de multe suntetzi...doua zile am lipsit si eu de la calculator...si s`a umplut lista de bebelusi
Va saluta pe toate burticile de pe dc Alyna24...ea e tare obosita..acum i`a dat tzitzi la davidutz al ei...si se pare ca de azi i`l va da in salon
Eu una am avut cea mai proasta zi azi Am plecat de dimineata la snagov...si acolo pe la tara..observ la un pipi de rutina sange
...O sun pe doctorita...era in operatie...vorbesc cu asistenta..care`mi spune ca doamna doctor m`a chemat la camera de garda..in maxim o ora!!Zic la sotzu`...ne grabim...luam pe nasu cu masina...nasu` opreste la benzinarie si pune in loc de motorina in rezervor benzina
...Masina bineinteles...nu mai marge...o tractam frumusel..si mergem incetisor spre bucuresti..Ajungem ..iau repede taxiu...ne blocam in trafic..ajung acasa..fac repede un dus..,chem alt taxiu..si plec la spital...Acolo..doctorita deja plecase...intarzaiasem vreo 40 de min
O sun...si`mi spune sa`i zic asistentei sa cheme unul din medicii de garda...sa ma consulte sa vada despre ce`i vorba...zis si facut...ma consulta...nimicutza..colu` inchis bebe bine...doar ca nu mai are prezentatzie craniana..Rasufulu usurata in sfarsit(va dati seama ca trecusem prin cele mai mari emotzii..abia azi implinesc 36 saptamani)
Acasa...urmeaza repriza a doua...sotzul meu sare cu gura pe mine ca`s zapacita si nu pot sa stau o clipa...ca intr`una tre` sa umblu..ca am sa nasc pe camp ..ca ce ne faceam dak nasteam azi?....ca masina stricata`n camp ..si eu pe cale sa nasc...
mi`a facut capu` avion
Urata zi...jur!!!Aaaa...plus ca si nepoata cea mai mare...a fost dusa de urgenta la spital la budimex si operata de apendicita...ce sa mai...nenorocite ghinioane`n lant!!
Va pup pe toate dduuullcceeeee!!!!Mone35+
Maria Antonia
Burtik Mone 33+
Burtik Mone 36+

Sobi spune:
fetelor, va rog mult recomandati-mi ceva pentru febra. Ard ca un cuptor si am o stare de rau generala, abia m-am tarat cu masina pana acasa. Am baut 7 - 8 ceaiuri deja. pot sa iau vreun medicament?
multumesc.
draga de monytza ce zi ai avut si tu!
Andreea 31+ Vladut
POZE

DidiAlex spune:
Andreea, paracetamol simplu, la 4 ore.....asta pt criza..
Esti racita de ce faci febra care-i cauza???
Poti sa faci si un dus mai rece, comprese cu otetz la picioare.
Monitza, Fruntea sus..a trecut nu?..ce sa ne mai alarmam pe ce a fost..de fapt e o experientza...