***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

va multumesc din inima pentru sfaturi - sunteti atat de dragute toate!

cauza febrei e (zic eu) raceala, pentru ca ieri am baut ca o lacoma un suc intreg din frigider rece de m-au durut dintii . nu stiu ce a fost in capul meu, nu m-am putut abtine! acum am venit de la farmacie de unde mi-am luat paracetamol simplu, si din piata am luat miere si lamai, am mai baut un ceai si ma duc sa fac impachetari cu otet in baie.

Andreea 31+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamibiutza spune:

burtici, mamici, bebici!
mai ales bebicii ca vad ca e avalansa...
Felicitari tuturor fetelor care isi tin deja puii in brate! Sa fie sanatosi, frumosi, cumintei si sa va bucurati de ei...

Noi am fost azi la control si se pare ca printesa vrea sa mai stea un pic la caldurica... desi era sa ne contrazica imediat ce am ajuns acasa... ca am avut niste secretii maronii/rozalii, dar se pare ca doar din cauza controlului...
Eu m-as bucura sa mai stea un pic, sa mai puna ceva carnita pe ea pt ca la ultima eco, la 37 sapt, avea doar 2.600 gr. Ieri am fost sa repet analiza pt streptococ si daca e ok am rezultatul maine...
Diana, parca nu intrebai... nu doare deloc... mie prima data mi-a recoltat doc mea, iar acum am fost la instit. cantacuzino... acu' nu stiu in ce masura a recoltat chiar din col...
cam asta e...
sper sa scriu si eu mai des... macar acum pana apare printesa ca pe urma slabe sanse...
ca mi-am adus aminte... puteti sa-mi dati si mie pe pm parola de la mailul comun... saru' mana
sa nu uit... galeria pt fetele care urmeaza sa nasca...

Mamibiutza 38+ cu Maria Eleonora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Imi pare rau ca aveti probleme fetelor :(

Sobi, mie doctorul tot de paracetamol mi-a zis - cand am intrebat preventiv ce pot lua. Pana la 4 pe zi. Sper ca te simti mai bine
Ne-am hotarat pana la urma sa scoatem biblioteca din camera si o ingramadim noi undeva...

Monytza, ce probleme ai avut azi Merci pentru vestile de la Alyna24

Sora lui Vali, multumim pentru vesti Sa va bucurati de bebel frumusel ;)

Mamibiutza, unde ai facut tu analizele? Mie mi-au recoltat azi si o sa fie gata vineri pe 4 mai la 19:30

Anca 35+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara! Nu am avut internet ieri si astazi nu mai reusesc sa tin pasul cu surprizele!!!

Liviana, am fost in Kidex la Iasi si am platit intrarea 2 ron de persoana!

Cristinamaria, sa fii sanatoasa si sa-ti traiasca Rares!

Vali, sa fii sanatoasa si sa-ti traiasca Andrei!

Bebeta, sa fii sanatoasa si sa-ti traiasca Aurora!

Ella, FELICITARI! Sa fii sanatoasa! Sa traiasca David

Felicitari tuturor mamicilor noi!!!

Liliana, te rog sa-mi trimiti si mie contractul de munca 2007-2010 caci secretara mea a zis ca nu e oficial! Ca ea merge dupa legea din 1996 si pana nu vede cu ochii ei nu ma crede ... ca daca era adevarat i se cerea si ei sa reactualizeze contractele de munca .... dar nu a facut-o asa ca de ce m-ar crede pe mine?

Vai de mine! Vreau si eu sa merg la analiza pentru streptococ B, dar medicul nu mi-a recomandat asa ceva cand am fost la control luna trecuta! Doar de la voi am aflat ca e o analiza de 36 de saptamani si de aceea ma bucur ca existati! Cine imi da trimitere dr de fam sau ginecoloaga? Si nu e doar o simpla lama cum credeam eu? Am vazut explicatia Ancai si m-am cam speriat!

De coco bacili ce stiti? Ca nici de aia nu am auzit decat de la o colega careia i-au iesit si ia augmentin pt ei! Cu ce analiza se remarca? (in colega nu prea am mare baza!)

O seara placuta tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 35+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamibiutza spune:

Poohy, prima data mi-a recoltat dr. mea, iar analiza am dus-o la Sanador... asta s-a intamplat intr-o marti, iar rezultatul l-am avut in lunea urmatoare (cu tot cu antibiograma pt ca din pacate a iesit pozitiv)... am facut tratament cu amplicilina...
acum, la doua saptamani de cand am terminat tratamentul, am fost la Institutul Cantacuzino (nu la spital)... daca iese ok imi da rez maine (sper)... daca nu e in regula si trebuie sa faca si antibiograma mi-l da abia vineri... eu sper sa fie ok ca azi am facut 38 de sapt si printesa nu mai are mult de stat...
dar tu unde ai facut analiza asta de dureaza asa mult?... ca eu cred ca pana pe 4 mai nasc...

Mamibiutza 38+ cu Maria Eleonora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Revin cu intrebarile care ma framanta ...

Carstea, multumesc de raspuns! Chiar nu stiam modalitatea de calcul pentru concediul de odihna! Totusi ... ca sa inteleg mai bine ... tu esti acum in prenatal, dupa care ceri CIC si in acelasi timp iei si banii de odihna corespunzatori perioadei lucrate, asa cum mi-ai explicat? Sau ... dupa cum zice Florentina Roman, dupa prenatal iti iei concediul de odihna si, deci si banii pe el, apoi faci cerere de cic? In acest caz mie mi se pare ca tot in pierdere iesim, caci daca iau bani pe odihna (o parte caci nu-i primim pe toti), si abia apoi CIC pana la 2 ani e cam tot aia! Eu consider ca dupa nastere si cele 43 de zile postnatal obligatorii sa pot intra in cic si banii lui, iar in plus sa beneficiez si de banii de odihna chiar daca zilele nu le iau! E asa o brambureala ... si mi se pare asa de complicat.... mai ales ca nu vrea nimeni sa te ajute, parca iti da din buzunarul propriu! Ma enerveaza sa "cersesc" banii care mi se cuvin si sa mai si aduc legi ca sa dovedesc!
Sa speram ca totul va fi bine ... dupa ce ca sunt bani asa de putini ...

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 35+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna fetelor, sunt sora Alinei, m-ati imbolnavit si pe mine cu site-ul vostru, aam intrat ca sa otin pe Alina la curent cu stirile.
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI TATICILOR SA VA BUCURATI DE COPII SANATOSI !
Alinei se pare ca maine i-l va aduce pe pitic dar sunt ok amandoi, el un mancacios si ea gusta pe zi ce trece mai bine din noile indeletniciri.
Va doresc din suflet sa aveti parte de nasteri fara probleme si SUPERBEBEI.
DANA

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

FELICITARI BEBETA, VALI si ELLA!!!! Sa fie sanatosi micutii iar voi sa va bucurati de ei!

Alina-Mirela 31+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Tot eu, Dana adica, ma grabeam si nu am verificat ce am scris, scuze de balbe ........
Nu stiu daca v-a spus Alina la telefon dar a filmat nasterea lui pitic si sper sa posteze filmuletul cand vine.
.........si paziti-va fetelor caci vad ca vin ceva baietei din urma........!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Tot eu, Dana adica, ma grabeam si nu am verificat ce am scris, scuze de balbe ........
Nu stiu daca v-a spus Alina la telefon dar a filmat nasterea lui pitic si sper sa posteze filmuletul cand vine.
.........si paziti-va fetelor caci vad ca vin ceva baietei din urma........!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput