***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna fetelor!
Creste vertiginos numarul bebeilor in odiseea noastra. Felicitari proaspetelor mamici, refacere rapida si bebici sanatosi si mancaciosi.
Si nasteri usoare pentru cele care vor urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

MOTANNEL,AI INTELES FOARTE BINE!DUPA CELE 42 DE ZILE DUPA NASTERE EU INTRU IN CIG.Nu trebuie sa iau efectiv zilele de concediu .Voi lua o parte din salariul din vara.Daca am fi lucrat integral pana la sfarsitul anului am fi avut de luat banii pe aproximativ 65 de zile de concediu(6,5*10 luni)dar asa vom lua numai pe lunile lucrate efectiv.Nu are dreptul sa-ti spuna ca iti da concediu numai pe luna integrallucrata.trebuie sa-ti faca calculul si pentru 10 zile dintr-o luna!
Du-te la inspectorat la resurse umane sau la jurist!
Trebuie sa afle si ignoranta aia ca nu poate sa-si bata de joc de o viitoare mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Buna seara tuturor si felicitari fetelor care au nascut deja.

Cat despre mine tin sa va anunt ca astazi mi 's-a rupt dopul', cum se zice si m-am speriat un pic vazand sange pe tampon... Dar m-am linistit putin dupa ce l-am sunat pe doctor si mi-a explicat ca nu e nimic rau, doar sa ma pregatesc. Am fost duminica la consult si-mi spunea ca nu prea sunt sanse sa nasc pana la inceputul lui mai, iar daca nu vine pana pe 3, atunci provocam nasterea. Astazi insa mi-a spus ca nasc in 3-4 zile. Voi ce stiti? Asa e? Caci eu nu stiu ce sa mai cred. Nu prea am simptome sau contractii, dar cine stie...

Va pup si astept pareri.

Eu, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Lulu26, hai sa nastem pe 8 mai...ce zici??? De-abia asa... in week-end suntem si acasa

Poohy, pai daca o fi incapatant si iese acum cand trebuie sa mergem la KIDEX???

Iuliabraila... ma stii pe mine RABDATOARE??? Mai ales cand vine vorba de nascut??? NOROC cu KIDEX-ul ca altfel o luam razna la cate vesti bune au fost sapt. asta: BUNE si RAPIDE totodata

Sora de Vali5, iti multumim!!! Si sa-ti traiasca nepotzelul!!!

Monytza... pe camp sa nu te mai duci... dar in parcuri poti iesi

Pitica...iti tinem pumnii... mai ales ca ai scris cu rosu...

Sobi, ia paracetamol... in nici-un caz nu lua antibiotice fara sa stii despre ce este vorba! sa te afci bine.... Si bea multe lichide!!!

Sora de ALYNA24, multumim ca ne tii si tu la curent cu Alina... si Davidutz!!! De-abia astept sa se intoarca acasa sa vad si eu filmarea !!!

Cheburashka, e foarte posibil sa nasti si tu sapt.asta!!!

Va pup!!! NOAPTE BUNA!!!

Pe maine... Oare sa fie la fel de productiva ziua de maine ca cea de azi??? DOAMNE AJUTA... numai vesti bune de-acum incolo!!!

HAINUTZE Antonio
Andrada 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Carstea, am fost la jurist si mi-a spus ca cel mai avantajos este sa iau 126 de prenatal si postnatal (cu 85%) caci se considera vechime in invatamanat, nu afceteaza fidelitatea si imi da dreptul la concediul de odihna integral (banii respectivi). Eu intru in prenatal pe 1 mai, iar cele 126 de zile imi acopera toata perioada verii pana pe 3 septembrie ... apoi vad de CIC. Juristul a spus ca e importat sa nu mi se afecteze vechimea! Am uitat sa intreb in aceasta perioada iau 85 % din salariul meu + 200 RON pentru bebe? Sau bebe primeste 200 RON doar atunci cand eu iau cele 6 milioane? Poate ma lamuresti tu! Multumesc!
PS. Sper ca juristul a zis corect, caci a doua zi dupa ce l-am intrebat a aparut un articol in presa local cf caruia juristul de la ISJ nu e prea priceput! De aceea am insistat cu intrebarile, sper sa nu te superi!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 35+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Noapte buna!Va pup!

Liliana 37+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fug si eu la somn! Noapte buna tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 35+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Felicitari mamicilor care au nascut zilele astea, sa se intoarca repede acasa si bb sanatosi si mancaciosi

Cheburashka, e foarte posibil sa nasti repede dupa ce ti s-a rupt "dopul gelatinos", poate chiar sapt asta iti urez bafta multa si nastere usoara
Am si eu o intrebare la tine:
Stiu ca si tu nasti la Elias acolo voi naste si eu si nu stiu cum se va proceda: daca ma lasa cu toale pt bb si ce sa iau pt mine
Noapte buna si pe burticute
Monicoasa 36 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Buna seara dragelor!

Cristinamaria este sora mea; am vazut ca ati primit mesaj de la ea ca a nascut; si ea si bb sunt ok, bebita se simte cel mai bine cand e langa mami....normal,nu?!..... si este dragut foc!... miercuri sau joi ii asteptam acasa!

O sa va povesteasca Cristina mai multe cand o sa aiba o clipa libera!

Eu va doresc la toate bebei sanatosi si frumosi!

anca si matei(4 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Se inmultesc numarul bebelusilor! Refacere rapida pentru mamici si bebelusi sanatosi si mincaciosi!

si pentru urmatoarele mamici, asa preventiv, ca vad ca nu mai au rabdare bebelusii

multumesc pentru raspusuri legate de burtica mea care se intareste, intrebam pt ca acum la orice efort, chiar sa ma intorc de pe o parte pe alta se intareste. Oricum cu greu mai gasesc un loc unde sa fie burtica mai moale, nu prea mai are loc bb.

Cheburashka esti singura care nasti cu acelasi dr. ca si mine. vad ca te aproprii deja de DPN. si eu am senzatia ca nu mai am mult, dar vreau sa ajung macar pina la 38 sapt. poate apuc sa ne povestesti cum a decurs nasterea cu el. Te chema joia cind era de garda? as fi vrut sas te intreb mai multe pe pm, dar vad ca nu este activat.

Astazi dupa-amiaza am vorbit cu chowpersa, la sfirsitul saptaminii se duce din nou la eco, DPN este 15 mai, cine stie sa modifice si probabil va face cezariana cu o saptamina mai devreme, in jur de 7 mai

Tamara 36+

Mergi la inceput