***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)
Raspunsuri - Pagina 3

ralucami spune:
Waaaw dar ce miscari de trupe pe-aici!!! Mi-e si frica sa mai intru!
Eu tot ma bazez pe faptul ca sunt pe la sfarsitul listei si am timp muuult ( Poohy eu stiu ca-s dupa tine. Sper ca nu ai de gand "sa-mi faci" vreo surpriza cu data nasterii ! Oricum "the last frontier" e Elteka. Daca naste si ea, stiu clar ca urmez eu ca avem cam acelasi UM si DPN. )
In alta ordine de idei :
FELICITARI ELLA si sot de ELLA!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati in fiece clipa de bebe David! mamico refacere rapida!!
Sobi si eu remarcasem aceiasi chestie mai devreme: ca toata lumea de pana acum a nascut usor, chestie care nu poate decat sa ma bucure nespus. Avand in vedere ca si eu sunt tot din "grupa" asta, sper sa se aplice aceiasi situatie si la mine!
Andrada esti atat de comica! Atat de mult ti-ai dorit si ai sperat sa se nasca Antonio repede si uite si tu ce avalansa de bebelusi si proaspete mamici sunt inaintea ta! Mey si ma crezi ca radeam in barba cand intrase Alyna si zicea ceva de genul : " Andrada la cum mi s-a lasat burta cred ca nasc inaintea ta!".
Sadicuta o rugaminte-sugestie: sterge te rog cateva din emoticoanele mesajului tau, sau pune o pauza intre ele ca se lateste mult pagina, si la cat de greu merge DC imi ia o gramada ca sa se incarce si sa va pot citi!
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

lulu26 spune:
Andrada nu-mi da fiori! Ai termenul f aproape de al meu ( nu mai zic ca esti si la acelasi spital) ...
Deja sunt eu disperata ca simt eu ca printzesa mea agitata incepe sa se scurga la vale

diana spune:
FELICITARI ELLA!!!!!! BRAVO MAMICO! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL!!!!!!!!!!!! FETELOR, NU IMI VINE SA CRED CATI BEBELUSI AVEM!!!!!!!
Mamicilor, va asteptam pe forum pt a ne povesti si sa completati datele bebelusilor...cm, Apgar etc.
Docamdata baietii au luat avans ,,,ca si nasterile prin cezariana...sa vedem pana la sfarsit...
Multumesc pt raspunsuri poohy si ancamari. Poate reusesc sa le conving si eu sa recolteze fara valve ... Astept sa-mi spui cum a fost ancamari.
Fetelor...pot renunta la analiza asta streptococ B stiind ca eu fac cezariana? E asa importanta? Ca eu nu tin minte sa o fi facutla prima sarcina...
Va pup
Diana 33+

Florentina Roman spune:
Chiar ca sunt grabiti bebelusii nostri!
Ella si sot de Ella, sa va traiasca minunea mica!35+ si Tudor(5.07.2002)

addinel spune:
woooow, cati bebei pentru o singura zi! vali, bebeta si ella felicitari pentru micuti, sa va traiasca, sa fie sanatosi, mancaciosi si... neplangaciosi :). va asteptam cat mai repede cu vesti si povesti despre nastere si bebei.
remarcam si eu cat de usor au nascut fetele, sa dea DD asa sa fie la toate, fara nici o complicatie.
liviana si ancamari imi pare rau sa aud ca aveti si voi aceleasi dureri ca si mine.
andrada, mai deschie si capitolul urmator, poate asta il grabeste putin pe bb antonio
pupici la burtici 32+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Androix spune:
Da chiar ca se grabesc bebelacii Andrada, numai al tau nu se grabeste. Ce-oi fi vrand de la el nu stiu. E bine sa vina dupa 38+, mai ai rabdare cateva zile.
Ma vad eu si pe mine peste 2 saptamani cum fac ca o locomotiva in gara ca nu mai vreau burta ci copil in brate...
Bey, deci nu radeti de putza lu fi-miu. Ca e dreapta dar si vai de capu ei nedecalotata, ca noi am scapat si de infectii si de medici d-astia pusi pe treaba
Acu' o sa fie floare la ureche ca o sa am fetita.
Eimotto, eu la inceput nu m-am bagat sa-l decalotez, dupa varsta de 3 luni mi=a zis pedi sa incep sa trag usurel la fiecare baita ca sa reusim pana la un an sa-l desfacem de tot. Are aproape doi ani si e desfacuta doar pe jumatate, dar cum am zis nu a facut nici o infectie iar eu am decis sa nu megem inca la taiat. Mai e timp pana pe la 3-4 ani.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Georgia

pauly spune:
FELCITARI VALI, BEBETA , ELLA!!!SA VA TRAIASCA PUIUTII, SA FIE SANATOSI SI MANCACIOSI!!!
31+
Riana Alessya
bebelina mea

andradap spune:
Ralucami, sincer si eu credeam intr-un timp ca nasc inaintea ALYNEI24 dar dupa ce in aceeasi perioada, mergand la control, ei i-a zis ca are colul scurtat si mie ca il am in continuare luuuuuuung (cred ca cat o zi de post
) dar si RIGID
mi-am dat seama ca mi-o va lua inainte
Lulu26... pai las' ca mai bine nasc eu inainte... si iti zic cum a fost... Desi daca stau sa ma gandesc mai bine, mi-ar surade varianta unei intalniri pe la spital... amandoua fericite cu bebeii in brate Dar daca tu nu vrei...asta este
Addinel, mai deschid inca un capitol dupa asta: sa fie 3 consecutiv deschise de mine... si daca NICI asa nu merge... atunci stiu ca IMI FACE in CIUDA!!!!
Androix... pai... nu zic ca nu-i bine sa astepte 38 de sapt... dar uite altii ca nu au apucat 38 si sunt bine mersi! Si apropos... stii ce pretentii am eu de la al meu???
Sa vina sambata asta la fix 38 de sapt... dar dupa ce terminam de vazut KIDEX.... ce zici? Sunt prea cu pretentii???
In sfarsit au plecat muncitorii... si pot iesi si eu din casa Pe mai tarziu!!!
HAINUTZE Antonio
Andrada 37+ cu
Antonio

lulu26 spune:
quote:
Originally posted by andradap
Lulu26... pai las' ca mai bine nasc eu inainte... si iti zic cum a fost... Desi daca stau sa ma gandesc mai bine, mi-ar surade varianta unei intalniri pe la spital... amandoua fericite cu bebeii in brateDar daca tu nu vrei...asta este
Mi-ar placea sa ne vedem, numai ca eu as prefera sa ne prinda 2 in 1 pana sapt viitoare...mai pe la sf ei . La ultima eco (sapt trecuta) printzesa avea 2.750, inca bebitza mica. Ma gandesc ca ar fi bine sa iasa cu peste 3 kg...cel putin sa aiba kg pe masura loviturilor care mi le administreaza

poohy spune:
Ralucami, eu sper sa nu fac nici o surpriza
"Controlul" in care se decide cum nasc e abia peste 2 saptamani
Plus ca am doar 35 de saptamani! Sa stea si ea sa se coaca pana cel putin la 38!
PS: si mie imi place "Maria-Bucuria"
Andrada, eu cred ca Antonio e un mare incapatanat. Cu cat vrei tu sa vina mai repede, cu atat zice el - las' ca mai stau!
Anca 35+
poze
bebelusa