***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)
Raspunsuri - Pagina 28
Motannel spune:
Am citit ce ati scris pana acum! Daca totul merge bine, maine e ultima zi in care mai merg la scoala! De pe 1 mai oricum voiam prenatal, dar cu vacanta asta de la guvern ... Cred ca imi va fi foarte greu. Totusi .... sper sa am timp suficient sa ma mai odihnesc pana sa nasc si sa ma pregatesc psihic. Parca simt cum imi fuge pamantul de sub picioare sau timpul printre degete! Am emotii!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
36+,
Teodora
moko spune:
monytza intradevar, avem acelasi medic, de-asta mi-a si atras atentia faptul ca ti-a recomandat cezariana. Sunt sigura ca daca asta a fost decizia d-nei Vasiliu, e cea mai sigura solutie.Pana la urma , cel mai mult conteaza ca puii nostri sa se nasca sanatosi si in siguranta! Cat despre
, te invidiez
- dar ma consolez cu ideea ca mult a fost, putin a ramas!!!!
piticasigogosica ma bucur ca ai reusit sa o inscrii pe Iris la gradinita. Eu, in locul tau, cred ca m-as infiinta pe data de 1 iunie cu bebe in brate si Iris de mana + plus cererea de insciere si la gradinita de langa casa. Si as face un scandaaaal!!!( scuza-ma, dar sunt sunt tare razvratita pe "sistem" azi!)
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
32+ cu bebel baietel!
poze
moko spune:
Laura sa-ti traiasca printesa Louisa Marie!!Abia asteptam detalii!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
32+ cu bebel baietel!
poze
ancamari spune:
Lauraa - Sa-ti traiasca Louisa Marie! Ce maricica a fost! Bravo tie! Te asteptam cu vesti cand ai timp!
Ileana 

Mai stau un pic cu voi ca sotu' m-a anuntat ca intarzie (adica peste ora 10 cum se cam obisnuieste) asa ca Monytza iti dai seama ca acum te invidiez chiar si pentru conditii normale.
Cred ca la vara il bag in somaj!
Si mancam din alocatia copilului!
Alyna - Bine ai venit acasa! Te asteptam si noi aici cu mare sete de cunoastere!
Michigan - Felicitari pt transfer!
Madi si Mamibiutza - mai ingrasati un pic la bebeluse! Ca noi mai avem rabdare cu "pamponetele" pt voi. Zic eu sperand sa mai pun inca multe
pentru burtici nerabdatoare.
Moko - Contam pe tine pt "pamponete"
inca multe saptamani pt ca vad ca mai ai ceva de asteptat. Mai taie-le macaroana alora de la serviciu, ameninta-i cu program de 6 ore, nu-i lasa asa! Mai ia-ti cate o sapt-doua de concediu medical, sa-si de seama ca nu mai poti si nici nu mai vrei sa iei si munca in plus. Am mai patit niste "fraiere" pe aici din astea.
Anca, 36s+
Andrei Cristian
burtica
michigan spune:
poohy
ancamari
laura sa-ti traiasca printesuca cu lungime de manechin
va pup pe toate
merg la nani
noapte linistita
mihaela
34 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
ancamari spune:
Revin cu multumiri tuturor celor care au postat azi informatii f. utile referitoare la creme, anestezie, pampersi si altele asemenea, printre care
Lulu, Piticasigogosica (Iris e o scumpa, asa fetita as fi vrut si eu!), Mica, Cioaca, Androix, DidiAlex, Liviana, Dideip, Diana, Lilky
Scuze celor pe care le-am uitat aici, mesajul de multumire ramane valabil pt toate cele care contribuie cu "informatii necesare in domeniu" in fiecare zi.
Lilky, tu stii sigur ca nu-ti da drumul acasa din spital daca nu ai certificatul de nastere al copilului? Poate ma uita barbatul in spital cu tot cu copil! Pai daca nasti vineri? Si unde trebuie sa mearga tatal cu actele? E cu program din ala cu "pauza de somn la pranz"? Dar daca eram mama singura ma tineau in spital? Eu stiam doar ca ai obligatia de cetatean ca in 14 zile de la nastere sa declari copilul si sa scoti certificatul de nastere.
Anca, 36s+
Andrei Cristian
burtica
mihamora spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI, SA VA TRAIASCA MINUNATII BEBELUSI!

SI PENTRU CELE CARE SE PREGATESC DE NASTERE

VA DORESC NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI

35+
Dominic
POZE
ursulet
ELTEKA spune:
'Neata! La mine e 5 dimineata si eu nu pot sa dorm...Ca mi-a crescut burta, asa, peste noapte...Am senzatia ca nu mai are loc bebe...
Pitica, si la mine se impinge, mi-e si jena sa spun - ca ce face al meu bebel scriu mamicile cu 3-4 saptamani mai mari...Acum miscarile s-au transformat intr-un fel de foiala, si avem un sold imens sunb sanul drept, si un genunchi rotofei in ficat...E clar ca suntem prea mari..
Dianalaura 
, pe bune ca am incercat cu Degetica, dar a fost protest, cica e despre fetite. Drept pentru care fiu-miu s-a "umflat in pene" si azi burtica mea arata imens (am pus-o la semnatura
). Eu cred ca nu mai tine mult...
Mica, asa merg si eu, cu avans de 3 saptamani (numai piciorul il avea de +5 saptamani
, nu-sh ce-i cu baiatul asta, jur ca-i al meu
, da' nu seamana cu mine...)
Daca la 34s avem 2,750...la 35s=3kg, la 36=3,250, la 37s=3,500, la 38s=3,750
. Mai departe nu mai numar ca mi se face rau...Si aici stiu ca nu te induce inainte de 40s.
Amely, nu te mai stresa, o sa fie bine
. Aici mie nu vor sa-mi zica nici de IR-uri, nici de circulare...asa ca habar n-am. Cu toate astea si eu fac fel de fel de scenarii negative, asa ca m-am lasat de citit aiureli si mi-e mai bine. Dar verificare si eu fac (desi si al meu e activ).
Poohy, cred ca tu ziceai la un moment dat ca bebelina ta nu e asa activa, si se punea intrebarea daca sa-l "deranjezi" sau nu pe bebe ca sa verifici. Mie mi-a zis doctorul sa verific, mereu ma intreaba daca e diferenta intre miscari... Cica are vreo 4 faze (de somn adanc, de R.E.M, de trezie activa si de trezie "meditativa") si trece dintr-una intr-alta in 20-30 minute. Asadar numai in timpul celor 20 minute de somn adanc l-ai putea "deranja", insa doctorul mi-a zis ca momentan e la faza de instinct primar: aude o lovitura, reproduce una automat, nu exista nici un proces intelectual in spate. Asta vine prin socializare, asa ca numai in afara uterului va zice: bai, ce ma enerveaza cand ma ciocane maica-mea!
Asa ca eu in general astept juma' de ora - si in majoritatea cazurilor misca el oricum. Daca ma intorc pe spate misca neaparat, ca se lungeste uterul si nu mai are loc
. Ieri ne-am plimbat intr-una, asa ca azi-noapte a dormit tun, de m-am si trezit de grija...L-am mangaiat si imediat si-a impins funduletul...Nu-l fac deci sa loveasca intr-una.
Ma tot stresa sa-ti povestesc ce mi-a zis doctorul, dar tot am uitat. Mai bine mai tarziu, nu? ![]()

(Gata pagina 1, trimit sa nu pierd).
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
ELTEKA spune:
Lauraa 
felicitari pentru fetita! S-a nascut de 20.04 care e si ziua mea...parca vad ce nazdravana o sa fie ![]()
Kay-Sosonica iti seamana!
Lasa, bine ca e totul OK, chiar daca ai facut un drum in plus.
DidiAlex, cred ca si tu ai sarit un raspuns, ca-ti scrisesem relativ la obsesia cu SD (mai vin "piticii" aferenti si pe la mine
): crezi ca nu-l depistau nemtii pana acum? Ce rezultat ai avut la TT? (sau ai vrut sa ma menajezi si nu mi-ai dat linkuri la povesti in care se dovedeste contrariul?
)
Lilky, Doamne, ce aproape esti
... Pune in google "dop gelatinos" si cauta cu imagini, ca si eu m-am uitat. Am senzatia ca e mai transparent decat scurgerea si uneori are firisoare de sange ![]()
Eimotto- nu e foarte concludent...Precis mai poti stoarce niste "detalii" de la el ![]()
![]()
In afara de Constantin si Elena...ce mai era??? ![]()
![]()

Poohy, japonezii au niste tampoane gen chiloti de sumo, merg pana la 50 cm!!! Imi pare rau ca tre' sa va chinuiti, dar chiar controleaza pe coridor??? Dupa ce va plimbati ii dati voi repede jos...Zic si eu, ca mereu am fost mai rebela si n-am prea ascultat in spital
La apendicita mi-au zis sa nu mananc pana nu se reinstaureaza "circulatia", dar cunoscandu-ma am stiut ca fara mancare nu se reinstaureaza nimic. Asa ca am mancat un grepfruit si seara eram functionala
(la coada la singura toaleta curata
).
Vad ca la mine in lista scrie ca ne dau 36 pampersi (pt 6 zile). Si 2 perechi de chiloti (deci aici e voie, asa ca nu cred c-o fi chiar daunator...)
DidiAlex, cat de repede pune bebe un kilogram? Ca eu am un pachet de pampers newborn cu vreo 120, cica e pana la 5kg, ce ma fac cu atatea??? Dar erau mai ieftine decat daca as fi cumparat 48...economie de piata 
Nici macar nu pot sa sterg intrerupatoarele, cum zice Eimotto de vata care prisoseste 
Gata, sa va zic de mine: ieri am fost in vizita la Yokohama, ca nu mai aveam stare. E doar la vreo 30 de minute de Tokyo cu expresul, al doilea oras ca marime din JP si foarte modern dpdv arhitectural. V-am pus niste poze
AICI
Sigur ca m-am dat cu roata aia mare, dar nu cu rollercoaster-ul ca era interzis si mai si intra in apa si continua in pamant, iar mie mi-e frica
. Si am mai pozat si niste copilutzi, ca ma innebunesc dupa japonei. Fetitele sunt in general imbracate foarte sexy (ca mamicile lor), au cizme inalte si fustite scurte
.
Apropo, Pitica, Iris a ta e o dulceata! Stiu ca am mai zis asta, dar e grozava. Si tu arati superb! 
Gata, ma duc sa ma pun in pat. O zi buna cand va treziti! 
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare