***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)
Raspunsuri - Pagina 29
piticasigogosica spune:
Neata' burtici
Ce somnoroase sunteti,azi,adevarul e ca in Bucuresti e innorat.
Lauraa SA-TI TRAIASCA GRASUNICA.
Te asteptam cu vesti si poze.E cea mai mare de pana acum.
Numai Mica mai "coace" asa o fetitza.![]()
Moko sa stii ca nu am renuntat la ideea ce a depune totusi o cerele si aici la cea de langa casa.Am aflat de unde atitudinea d-nei directoare de aici,se pare ca e pe "pozitii" e sotia unui sus-pus...oricum rusine mare !!!!!!!!!
Elteka ,merci pt Iris
.Eu acum am vazut in albumultau poza cu bebe in burtica,ce dulce eeee,e un mic japonez?!
Monitza,hai mai ca ne-ai rascolit amintiri si invidii.Bravo tie ca ai un barbat "netamator".Eu si in stare normala nu aveam parte de atat sex ![]()
Kay stai cumintica acolo sa stea si sosonica sa se faca mare.
Andrada tu mergi azi la Kidex?Merge cineva azi?
poze
Iri 36+ -37+ si Iris
Gina M spune:
Fetelor, nu ati primit nici o veste de la Arhturana?!
Am tare mari emotii pentru ea!Abia astept sa-i vad puisorul luptator!
POZE
+ 
DidiAlex spune:
Neatza [grav] si proaspete mamici,
nu aveam de gand sa scriu asa de dimineatza ca tot caut pe net niste info...de altfel unde sa caut decat pe net, am citit dar am uitat sa raspund. Elteka scriai parca de nemtii si japonezi ca si-ar fi dat seama..dar daca nu si-au dat?... Am venit aseara intr-o stare proasta rau de la eco: nu stiu ce a vazut si nu a vazut, bb e in urma cu vreo 3 saptamni si are doar 2 kg. Am sucit-o si pe fatza si pe dos. Nu ma crizez dar tot terminata sunt. dar de ce e mai mik la masuratori?
Cat despre faptul ca isi dadeau ei seama, nu stiu ce sa zic decat ca ei se bazeza pe cat mai natural dar am un ghimpe in inima. de la o fetita nascuta anu trecut in grupa de cirese in canada. Tot de ziua ta.
Edit:
am vazut ca ma intrebai cat de repede cresc. Nu e regula, cei mici au tendinta sa puna mai mult si mai repede si cei nascuti mai maricei mai greu. Pe mine ma stresau cei din jur, Vai, nu ia copilul in greutate, da-i formula. Of. De asta am si insistat in legatura cu achizitia /sau nu a cantarului ca produce stres inutil mamei.
Ideea este ca in jurul varstei de 1 an discrepantele de la nastere nu mai sunt evidente.
Asa ca iti termini sigur baxul pana la 5 kg. Da, cand scris ieri referitor la pachet de 24 eram ferm convinsa ca e mai scup decat 98.
Madi spune:
Fetelor mie cred ca mi s-a rupt apa....
Madi 37+ si 
Asa creste bebe
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by Madi
Madi 37+ si
Asa creste bebe
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
E ceva necontrolabil, Da?
EDit: esti in saptamana 38, plamanii, ultima frontiera sunt ajunsi la maturitate asa ca nu trebuie sa te alarmezi.
Suna Dr si incearca sa stai nitel calma pana iti vine un ajutor care sa te ajute sa ajungi la spital.
Doar un singur gand sa primeze: o sa iti intalnesti minunea, DA?
Madi spune:
quote:
Originally posted by DidiAlexquote:
Madi 37+ si
Asa creste bebe
E ceva necontrolabil, Da?
EDit: esti in saptamana 38, plamanii, ultima frontiera sunt ajunsi la maturitate asa ca nu trebuie sa te alarmezi.
Suna Dr si incearca sa stai nitel calma pana iti vine un ajutor care sa te ajute sa ajungi la spital.
Doar un singur gand sa primeze: o sa iti intalnesti minunea, DA?
Da, e foarte necontrolabil si e in valuri ...il astept pe sotul meu si o sa o sun pe doctorita. sa imi tineti pumnii va rog
Madi 37+ si

Asa creste bebe
Gina M spune:
quote:Madi -Fugi la spital nu mai sta.Iti doresc o nastere cat mai usoara si un puisor, plin de sanatate. Sa fii tare.
Madi 37+ si
Asa creste bebe

POZE
+
poohy spune:
Neatza burtici 
Madi, mi-a sarit inima cand am citit!!! Punem majoretele? Vine bebe azi? Du-te repede la spital!!!! Noi punem majoretele la treaba! O sa ne gandim la tine toata ziua
Curaj! Nastere usoara!

Arthurana, probabil iti tii bebelusul in brate azi! A zis ea ca nu poate sa ne anunte, asa ca mai avem rabdare ;) M-am uitat si la mamicile din state, nici ele nu au nici o veste
IleanaMarius, azi e randul tau!

Lilky, pastrez majoretele pentru duminica
Mai e un pic!!
Lauraa, felicitari, sa iti traiasca fetita, sa fie cumintica, mancacioasa si vesela si sa va umple viata de bucurie. Toate cele bune si pentru surioara ei (m-am uitat la poze si e o frumusica!)
Elteka,
, merci!
DidiAlex,
Din cate am citit sunt multe cazuri bebei mai micuti - si nu au nimic
Mai ai un pic si o sa ai micutzul in brate si o sa te linistesti
Eu nu stiu cat a crescut bebe in ultimele 3 saptamani :'( si mai am 1 saptamana si 1/2 pana cand a zis doctorul ca se mai uita la fetita 
Si pe mine ma sperie SD... Ca fetita mea a avut pliul nucal 2.3, si doctorul a zis ca e super ok, dar am mai citit pe net si mai ziceau unii ca nu e bine - si ca nu conteaza ca nu sunt antecedente sau ecografiile. Dar totusi sunt optimista si nu vreau sa ma gandesc
Eu stau cu ghimpele pe inima ca am fost racita pana exact cu o zi sau doua inainte de momentul conceptiei. Doctorul iar a zis ca nu conteaza ce a fost inainte (chiar si dupa conceptie, inainte de implantare), dar totusi, in perioada aia am luat coldrex
Ce stiu sigur este ca fetita nu putea fi conceputa decat dupa ce m-am facut bine si nu am mai luat medicamente.
Anca
35+ 
poze
bebelusa
DidiAlex spune:
Madi, azi imi dau DECRET ( pt mine ca iar cica as fi malitioasa
): numai la tine ma gandesc!!!!
,

alynta27 spune:

Madi nastere usoara! Curaj!
Alyna24 ma bucur ca sunteti bine amandoi si v-ati intors acasa!
Lauraa felicitari! Sa-ti traiasca fetita!
Alina-Mirela
32+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele