***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)
Raspunsuri - Pagina 30
eimotto spune:
Madi -
nastere usoara! Cum adik doar crezi ca s-a rupt apa? Curge sau nu?![]()
DidiAlex - in cate saptamani esti? Si eu la ultima eco (cu 4 zile inainte de a naste ) m-am speriat putin ca cica bb era in urma cu 1 saptamana... desi am nascut prematur totul a fost bine. Si la greutate mi-a spus 2,6kg+/-200 gr si a avut 2,9 kg. Sper ca o fi o eroare la eco ...
Elteka - bb cica ia in greutate in medie 30 g/zi deci mai putin de 1 kg in prima luna. Eu cred ca nu o sa ramai cu pampersi. Parca tu spuneai de un regim de tin ut inainte de cezariana...daca nu l-ai postat fa-ti un pustiu de bine si pune-l pentru viitoarele "cezariene"... ca la noi in spitale numai indicatii aiurea primesti. Eventual si un regim de dupa (stiu ca in ziua operatiei nu te lasa sa mananci nici inainte si nici dupa, a doua zi ceva ff usor+ceai neindulcit, a treia zi supe strecurate fara cartofi si ceapa...)
Lauraa - felicitari si asteptam poze
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
piticasigogosica spune:
MADI,fugi la spital.Azi e ziua ta cea mare:VINE BEBE !!!
Nastere usoara!

Didi,adica bebe e mai mic decat s-a presupus initial sau nu a mai crescut(a ramas in urma).Doamne ajuta!
poze
Iri 36+ -37+ si Iris
piticasigogosica spune:
Didiii ce-i?Ce s-a mai intamplat?...Poate mai gresesc si ecografurile astea...
poze
Iri 36+ -37+ si Iris
alynta27 spune:
Fetelor cand vad ca lumea a inceput cu nasterile ma apuca nostalgia, emotiile si frica!
Voi sunteti mai curajoase?!
Alina-Mirela
32+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
addinel spune:
neatza burtici
madi in saptamana 37 e ok sa nasti din cate stiu eu... tinem pumnii si asteptam vesti de la tine. 
didialex, dr ce a spus despre faptul ca e mai mititel piticul? mai faci ceva analize? cat despre faptul ca te face lumea malitioasa ... nu pune la suflet, nu e asa. mie una postarile tale mi-au placut mereu si mi-au fost de mare ajutor. ma bazez si de-acum incolo pe tine. si daca vreodata merit sa ma scuturi ca o mai iau razna, fa-o cu incredere. 
eu astazi merg la dr, de-abia astept sa vad ce spune,. m-a speriat un medic de familie, cunostinta de-a mea, ca mi-a spus dupa ce mi-a ascultat burtica cu stetoscopul si m-a palpat ca ea crede ca mai mult de 2 sapt nu mai sta. azi am 33 de sapt, 35 ar fi prea putin... sper sa fie bine si sa ma linisteasca medicul meu.
dideip
fata... si eu vin maine la kidex, dar nu stiu la ce ora ajung. poate te sun cand sunt in zona sa ne vedem si noi macar putinel... ce zici?
pupici la toate burticile
33+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
diana spune:
HAI MADI

Totul o sa fie bine!!
DidiAlex, nu fii suparata!!! Finei mele ii spunea tot timpul la eco ca fetita are retard de crestere 25%. Plus ca nici triplu test nu iesise prea bine...si nu a vrut sa faca amniocenteza. Intradevar fetita s-a nascut micuta 2,7Kg la aproape 39 sapt. Dar a recuperat intr-un ritm alert. Acum la 2 ani este chiar grasuta...si de desteapta nu pot sa-ti zic...vorbeste, stie culorile (baiatul meu nu le stia nici la 3 ani), canta, spune poezii...si e frumoasa foc!! Asa ca eu zic sa nu te stresezi degeaba si sa alungi gandurile negre care iti fac mai mult rau.
Felicitari Laura!! Oau ce fetita mare!!! Sa-ti traiasca si te asteptam pe forum!!
Kay, ai facut bine ca te-ai dus la doctor...ca stateai stresata degeaba...asa mai bine stresam doctorii
. Si nu mai fii suparata...ca toate suntem stresate pe ultima suta de metrii. Mie mi-e dor de postarile tale pe care le vad din ce in ce mai rar. Un pupic de la mine
Va pup
Diana 34+
mica0307 spune:
lauraa felicitari pentru bebelina. Te asteptam sa ne povestesti.
ileana_marius 

bafta multa azi.
androix LA MULTI ANI!!!

gina arthurana ne-a spus ca s-ar putea sa treaca ceva timp pana intra sa ne anunte. Poate afli tu ceva si ne anunti si pe noi
.
madi 

bafta multa!
Mica
37+
Maya Alexandra
Poze
poohy spune:
Of sa imi fie rusine! 
Androix - La Multi Ani!!! Sarcina usoara in continuare, nastere usoara, si sa fiti fericiti alaturi de Filipu' si Georgia
Bebel sanatos, frumos si grasut ;)

Am colindat si eu forumul si am dat de un mesaj de la msemcu (din 24 aprilie) (la gemeni si tripleti):
"Dau si eu raportul: am intrat de sambata in saptamana 32. Deocamdata suntem bine! Contractiile nu ne fac chiar probleme serioase, desi tot isi arata coltii din cand in cand! Dar trec cu NoSpa si Sulfat de magneziu. La 30 de saptamani piculetzele mele aveau 1,5 kg, 1,3 kg si 1,1 kg. Sper ca saptamana viitoare sa ajungem din nou la eco! Ca abia astept sa le mai vad! "
Ma bucur ca e bine ;)
Anca
35+ 
poze
bebelusa
ManuC1010 spune:
buna fetelor
bafta Madi! Sa fie totul bine!
Noi am fost ieri la control si suntem bine, dar trebuie sa stam linistite. Miercuri dimineata 2 Mai ne prezentam cu bagajul la spital. Deci pe 3 Mai va fi marea intalnire. Vom avea fix 39 de saptamani
Daca nu erau zile libere ne chema luni pe 30 aprilie. Sincera sa fiu am fost putin dezamagita, dar important e sa fie printesa bine
va pup si sa auzim doar vesti bune 
38+
mica0307 spune:
elteka super pozele. Da tu chiar nu vrei sa te arati deloc???
andrada faci capitol nou?
Mica
37+
Maya Alexandra
Poze