***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Androix - La Multi Ani!!!

Alina-Mirela 32+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Andoix LA MULTI ANI si nastere usoara cu bebe perfect!!
Eu ma pregatesc sa plec sa-i fac lui Iris vaccinul de varicela ,am emotii pentru ea...dupa care ma duc sa o tund un pic la Ciufolici.Daca ne mai tin puterile poate mergem la Kidex.Deci azi nu mai merge nimeni?!

poze
Iri 36+ -37+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Bafta la doctor,Madi!Sper sa-ti vezi bebelusul cat mai repede!
La mlti ani!AndroixSper sa ne vedem maine la kidex.Cum te recunosc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Androix, LA MULTI ANI! si tot ce iti doresti!

Maaaaaaaaaaadi, iti tinem pumnii!

DidiAlex, NU MAI CITI nimic din alte experiente, n-are sens. Ah, ca nu sunt eu acolo... Te-as "repara" imediat . Eu am dat un search pe internet, dar site-ul nu zice ca e 100% semn de probleme. Plus ca nu-sh de ce, dar experientele astea canadiene si americane de pe internet ma intriga. Si inca un plus, ca ecograful se inseala. Si plus 3, ca bebe2 nu trebuie sa evolueze identic bebe1!!! Si apoi, dupa ce ai fost si racita si pe antibiotice...Vad aici ca tine si de nutritia mamei si fac pariu ca nu ai avut pofta in ultimul timp. Pune manutza si mananca mult (chiar in exces, as zice)si sanatos, ca se drege treaba. Pana la 40s poti sa pui un kg linistit.

Am vazut ca ai citit cu SD - fac mea culpa pentru "acuze" nejustificate . Sincer, sper ca nu se inseala! Desi - uite, pana si Pitica zice ca al meu bebel e japonez...Si poate ca japonezii sunt asa obisnuiti cu trasaturile lor asiatice ca nici nu-si dau seama de SD...As putea s-o iau razna daca ma gandesc la asta, dar nu e bine si de asta nu vreau sa te "las" nici pe tine. Si nu ma las, sa stii

Pitico, nu e mama japonez, e european 100%. Nu stiu de ce arata asa in poza, ca pe astea printate nu arata a japonez. Poate e - cum a zis Dianalaura - o asociatie a subconstientului vostru, datorita faptului ca eu sunt acum in Japonia. Da' e dulce, recunosc Are niste falci, de treceau prin ecranul ecografului

Cred ca ramanem fara capitol nou...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

La multi ani ! Androix
Andrada unde esti??? Noua cine ne deschide un nou capitol??!!!
Pitica, eu nu am avut nicio problema cand i-am facut lui Alin VARLIXUL. Se poate sa faca febra sau sa apara o usoara eruptie cam la 21 zile de la vaccinare. Asa scrie in prospect...dar eu am vorbit cu multe mamici si niciun copil vaccinat nu a avut aceste simptome.
Si noi mergem la Ciufolici de obicei sa ne tundem dar alegem ziua de luni(ca e oferta speciala).
Va pup
Diana34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Androix - La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, fericita si mandra de copiii tai toata viata! Nastere usoara caci e aproape momentul!
Androix, stii cumva ce lapte praf se da la BBei in Elias?
Pitica, am vazut si eu pozele tale. Iris e o mica printesa, dragalasa foc, dar nici mami a ei nu e mai prejos. Mi-am aruncat o privire si in pozele de la mare si m-a distrat copios cea in care se vede o tzatzica de-a ta. Hihi! Cat priveste afectivitatea baietilor, ea vine ceva mai tarziu (la M s-a manifestat acum la 2 ani), dar si baieteii sunt fff dulci, ai sa vezi. Apropo, ce zice Iris de apropiata aparitie a fratiorului? Eu merg maine dimineata la Kidex.
Alyna24, bine ai venit acasa! Ce bine ca e cumintel BBicul tau! Sa ne mai scrii pe forum cand vei putea!
Poohy, sa stapaniti sanatosi terenul! De curiozitate cat a fost metrul patrat? Ramane sa ne vedem maine in fata intrarii la Cafeneaua parintilor in jur de ora 13?
Monytza, wow! De 4 ori pe saptamana! Cred ca sunteti campionii din grupul nostru, dar atata vreme cat totul e ok, why not? Apropo de hormoni (caci sigur o iau razna in per asta), eu azi noapte am visat ca ma sarutam cu Basescu! Va puteti inchipui ca mi-a mai si placut??!! Saracu' sotzul meu daca ar sti ca-mi fac de cap noaptea cand el e in delegatie!
Lauraa, felicitari pt fetita! Mama, da' ce voinicutza a iesit ! Aveai 36 de saptamani cand ai nascut? Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea. Tu cum te simti?
Elteka, multumim pt pozele din Yokohama, dar eu sunt trista ca nu ne te arati si tu prin ele....(cu CAP, nu numai cu burta)
Madi, iti tinem pumnii! Nastere usoara si asteptam vesti!
Msemcu, te-ai hotarat cum o sa le cheme pe fetele tale?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 34s cu baby-boy2

Mergi la inceput
Mergi la inceput