***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

azi a fost zi de respiro?
nici un bebe, nici o nastere?
sau inca nu s-a incheiat ziua?
noi am reusit sa ne linistim pt ca aveam o problema de rezolvat
transferul de la o scoala la alta
si am fost asa de agitata in ultima vreme
si bebe la fel
se misca in continuu
dar azi ar trebui sa
pt ca am reusit transferul
nu mai fac naveta
o sa fiu mai aproape de puiut

be happy for me!

mihaela
33 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

ramasesem in urma si cu semnatura....
ce repede trec saptamanile acum!
parca mai ieri ma uitam disperata in oglinda sa vad daca se observa burtica....

mihaela
34 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici! Am venit si eu de la doctor si se pare ca bebelina mea se grabeste. Am colul scurtat si moale...partea mai rea e ca bebelina mea e micuta, are aproximativ 2600, si ar fi bine sa mai stea cuminte. Asa ca o sa ma pun in pat, macar o saptamana sa o mai pacalesc sa stea la caldurica.
Mi-am cumparat si epidurala sa nu am vreo surpriza.

Madi 37+ si
Asa creste bebe

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am venit sa salut si eu burticile. acum m-am trezit dupa o zi groaznica.de la 6jumate am avut contractii groaznice, dupa 2 nospa si cam 2h au mai cedat cat sa ma imbrac si sa maurc in taxi si sa ma duc la elias. oricum ma duceam, ca trebuia sa las aparatul de monitorizare a tensiunii. am lasat aparatul, mi-a dat graficul cu tensiunea (intre 13 si 17), mi-a mai dat o pasila si a zis ca o sa ajng la 6 dopegyt pe zi treptat... si m-am dus la tutu sim-a bagat la monitorizare si timp de20 min NU AM AVUT O CONTRACTIUNE ! NIMICUTA-NIMICUTA !!! deci a stat intre 20 si 30 intensitatea aparatului si tutu mi-a tras trei castane in cap si m-a trimis acasa. cum am plecat, cum m-a durut iar ! fantastica Sosonica si a ei casuta ! si am venit acasa napastuita,nemancata, indurerata si tristasiampapat niste puiut sim-a lasat durerile ! acum sunt extrem de obosita, parca am tras la jug, cu toate ca am dormit cam o ora...

am citi totce ati scris, da nu am putere sa scriu mai mult.

tot ce tin sa mai scriu e ca si eu am fost "victima" lui DidiAlex, care are uneori niste mesaje care suna extrem de malitios si daca esti mai down te termina. acum nu stiu daca asa e ea, rea, sau are un umor mai aparte. dar cert nu e tocmai placut sa le citesti. gata, am tacut. ma duc sa esuez in pat.

am facut si noi 31+ !!!

oana 30+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 26-36zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Liviana, noi am luat teren in afara orasului. O sa vedem cu facem, oricum, pentru 4-5 ani asa ramane, la stadiul de teren

Iri, frumoasa fetita, burtica si mamica Si eu ma gandesc cum o fi fetita mea cand o vad pe Iris

Michigan, felicitari pentru transfer!

Madi, multa sanatate in continuare sa creasca bebelina

Lulu, ma bucur ca e totul bine Deci tu si Andrada asteptati 8 mai ;)

Kay, ai grija de tine si de Sosonica Incearca sa te odihnesti mai mult

Alyna24, bine ai venit acasa! Multumim de mesaj Andrada
Vedeti, la noi pe langa faptul ca sunt nasteri usoare, sunt si bebei cumintei

Anca 35+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamibiutza spune:

Buna seara burtici, mamici, bebici!

Poohy , saru' mana... abia acum am vazut...

Kay, eu am avut contractii de la bun inceput... iar aseara au fost atat de multe incat parca nici pauza intre ele nu mai era... asa ca te inteleg... macar acum am 38 de sapt asa ca acum nu mai reprezinta un pericol asa mare...dar tu trebuie sa stai cumintica pt ca Sosonica vrea sa mai stea la caldurica...

Madi,si printesa mea avea tot 2.600 la eco de la 37 sapt... sper ca pana acum sa mai fi pus un pic de carnita pe ea... oricum, dr a zis sa nu-mi fac griji ca la varsta asa mare a sarcinii eco nu mai estimeaza chiar corect... in plus, din cate am observat, in general bebeii sunt in realitate mai maricei decat estimeaza aparatul si nu invers...

Alyna24, bine ati venit acasa!

Lulu si Andrada, eu am DPN 8 mai... nu cred ca mai sta printesa pana atunci... desi eu la inceput visam sa stea chiar pana pe 11... stim noi de ce

Sa va spunem si noi cate ceva... se pare ca am scapat de afurisitul ala de streptococ de grup B... rezultatul la 14 zile de la terminarea tratamentului a iesit negativ...
maine mergem la dr. pentru un control sa vedem cum stam... cam am emotii pt ca vin zilele astea libere si mi-e frica sa nu vrea printesa sa iasa la lumina tocmai acum... n-ar fi o problema, dar nu-mi surade sa nasc cu vreun medic de garda...

Mamibiutza 38+ cu Maria Eleonora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

Gata, pentru ca am reusit sa ajung si eu cu urarile „la zi”... imi pot permite sa citesc ce s-a mai scris in ultimele zile!
Cristalina , ai o frumusete de fetita! De cate ori va vad puiutii, ma apuca nerabdarea (sper totusi ca bebe sa fie ceva mai intelept decat maica-sa si sa stea acolo in burtica cat e nevoie).
monytza de ce crezi tu ca ti se va recomanda cezariana? Poate ai spus si nu am fost eu pe faza, daca e asa, imi cer scuze! Mie imi e tare frica de operatie (poate si pentru ca nici macar o mana rupta nu am avut pana acum-nu stiu la ce ar trebui sa ma astept, asa ca in lipsa de ‚experiente’ imi imaginez cele mai terifiante trairi) si unul din criteriile dupa care mi-am ales medicul cu care nasc a fost acesta.
Ma inscriu si eu in clubul mamicilor cu mare teama de bagaj..am cumparat camasi de noapte, hainute de bebe, cosmeticale, etc, dar mi-e o frica sa le strang in bagaj!!(promit ca in ziua in care ma mut in casuta noua, fac si bagajul- deci mai am de asteptat vreo 2 saptamani).
andradap si eu „patimesc” ca si tine din „cauza de sot”fricos....si sunt sigura ca nu reusesc sa-l „pacalesc” nici cu argumentul „vine bebe mai repede"..deja l-am anuntat ca in august imi trimit copilul la prieteni si organizez „maraton” !!! In alta ordine de idei, poate acum l-ai convins pe bebe sa vina mai repede...daca are si patut( sa le foloseasca sanatos!!!)
Alyna24 bine ati revenit acasa!
Eu, care pana zilele trecute eram foarte "viteaza" si spuneam ca o sa plec la maternitate direct de la serviciu, imi cam pierd hotararea.Am impresia ca, in loc sa fiu menajata (macar asa, ca intentie), mai rau mi se pun in carca diverse indeletniciri si in ritmul asta, cu siguranta nu mai rezist mai mult de 2 saptamani.
Ma grabesc sa trimit acum, cat inca imi merge net-ul!! va pup pe toate!!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
31+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

mokoDin cate stiu eu noi suntem la acelasi medic..si nu doar am crezut ca fac cezariana..din pacate ieri s`a si confirmat...si stii si tu prea bine ca d`na doctor nu e adepta cezarienei decat dak este neaparat nevoie.Pana ieri inca mai speram ca mai este o sansa...dar...doctorita a zis ca e totusi mai sigur sa fac cezariana!Motivul?Nu..nu l`am scris pe forum...dar...why not pana la urma...nenorocitul de HPV care statea cuibarit ascuns in mine..si din cauza sarcinii a inceput sa isi faca de cap...si acum spre sfarsit chiar si`a dat in petec asa ca mi`a rapit sansele de a naste natural fara sa o infectez pe bebitza
Abia astept sa nasc si sa scap de nenorocitzii de "monstruletzi" care s`au instalat nepoftitzi

Vad ca toate avetzi problema cu ..sau dak nu...cu sotzi foarte "tematori"...Eu sunt singura care NU am?Ca nu de alta...dar indata implinesc 37 de saptamani...cupilu` e cu capul jooosss si noi ink facem cat incape...2-3,chiar 4 ori pe sapt..si chiar nu ma deranjeaza cu absolut nimic...si pe sotzul meu nici atat...ba chiar mai mult...pare`se ca degusta din plin ultimile momente ale acestei experiente...cu care nu te intalnesti decat 9 luni Si`acum va intreb...este ceva in neregula cu mine?...sau nu e nimic rau din moment ce nu am neplaceri?...
la toate pe burtici!

Mone36+ Maria Antonia

Burtik Mone 33+
Burtik Mone 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Am ajuns si noi pe la 8 de la petrecere.Iris a fost in mare verva,de fapt starea ei naturala.Era asa de dulce,i-au vopsit o pisicuta pe fata .Merci fetelor pentru aprecieri si va doresc si voua copilasi reusiti!
Astazi dormim amandoua,tati e plecat si vine maine.
Si maine ma duc sa-i fac vaccinul anti varicela(varsat de vant)daca tot o duc la gradi,am emotii.
Apropos mamici,stiti cumva daca da vreo reactie?

poze
Iri 36+ -37+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Salutáre, am intrat si eu scurt sa va anunt ca pe 20 Aprilie la ora 9.20 a venit pe lume Louisa Marie, cu 3800g si 54 cm, doua sapt. inainte de termen!

Laura cu
LARA si
Surpriza

Mergi la inceput