***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pitica ma inebunesti tu cu printesica asta a ta. Ca e tare frumoasa. Ca mami .

Am iesit putin pana pe Sebastian si am gasit aici la un magazin pe langa mine scutece de finet cu 40mii si eu m-am dus pana in Obor si am luat cu 75 mii .

Nu mai e nimeni pe aici?

Mica 37 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

quote:
Originally posted by piticasigogosica

Am pus poze in album:Iris cu pritenii si New de duminica din Gradina Botanica

poze
Iri 36+ -37+ si Iris

Frumoase poze, ce frumoasa e Iris,dar si tu burtica!

Liliana +39 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Mica,merci si fara sa fiu modesta,ai dreptate.Si inca in poze nu e chiar asa cum e ea de dulce
Ai sa vezi ca si papusica ta va fi pe masura ,eu ti-am spus ca sunt mama de fete si le iubesc mult...
Ma intreba Andrada daca si baieteii vor fi asa,tare sunt si eu curioasa,eu sper sa se ia dupa sorasa

poze
Iri 36+ -37+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Ne-am intors de la medic...nu am rezistat si m-am dus.
Suntem bine, mai avem de asteptat asa ca andradap se pare ca data de 8 mai poate fi inca valabila
Bebitza e in pozitie foarte buna pentru nastere si col inca inchis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Eu am cumparat tifon steril din farmacie cu latime de 20 cm si are 10 m lungime
M-am gandit ca il pun in 2 si infasor mai repede ...iar la lungime , cum s-a mai spus...tai la ce dimensiune vreau.
O bucata a costat 2.7 ron.
Sper ca va este de folos informatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pentru epiziotomie eu m-am dotat cu crema carpicon de la plafar, cica vindeca orice rana, si cu tinctura de galbenele.
Fese sterile peste tamponul de vata am pus doar in maternitate. Luam doua trei patru bucati de fese si le puneam de-a lungul tamponului numain in zona unde se atingea de piele. Picuram din belsug tinctura de galebenele.
Cand am ajuns acasa am inceput sa folosesc tifon la rola lata, si infasuram tot tamponul in tifon, repetam figura cu tinctura si asta a fost. Oricum eu am avut fire resorbabile si m-am vindecat relativ repede. In 4-5 zile stateam destul de binisor in fund.
Nu recomand tampoanele gen always.
Contractii eu am ca la balamuc. Nu ma mai stresez. Uneori cand mi se pare mie ca e prea graosa treaba mai iau cate doua pastile de no spa si-mi trec pentru cateva ore. In rest, odihna face minuni dar nu prea pot sa ma odihnesc: ba examene ba copil de doi ani
Carstea, stai linistita, nu trebuie sa-ti ceri scuze deloc Ti-am povestit mai cu seama ca mergem la acelasi medic si mie la prima nastere nu a vrut sa-mi primeasca banii. Asa ca acum sunt mult mai relaxata din puctul asta de vedere si in privinta celorlalti participanti la eveniment. Bafta pe 13! e ziua lu Filipu' meu pe 13 mai face 2 ani!
In legatura cu ce aveti nevoie pentru bb la spital eu voi fae in felul urmator: nu duc nimic cu cutia sau cu baxul imi iau la mine vreo 20 de pampersi si dau la sectie cate 6-7 maxim. Daca nu le ajung sa-mi ceara. Un pachet de servetele umede si atat. Oricum in elias am inteles ca nu se practica nimic ce implica ulei, crema de bebe, sampon sau alte alea. Va recomand sa nu duceti pachete intregi de pampersi ca ramaneti fara ele. Nici cutii de lapte, au acolo la nevoie din belsug, nu e cazul sa veniti cu laptele dupa voi. Eventual daca credeti ca e nevoie luat un biberon dupa voi, ca eu am avut probleme cu lactatia la inceput si nu am avut biberon si i-au dat formula din biberoane de spital urite si care numai sterilizate nu pareau.
Gata, ultimele pagini raman necitite ca nu mai pot sa stau. Sunt cu maimutzica in brate si urla sa-l scot afara!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

UAUUUUU!!CE COINCIDENTA!LA MULTI ANI IN AVANS LUI FILIP?Cum e un taurel nascut pe 13? e iubitor?
Siguranta ta imi da si si mie sperante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

pentru ca internetul meu nu merge decat din joi in pasti(abia astept sa ma mut si sa scap de reteaua asta) si pentru ca niciodata nu apuc sa transmit felicitarile mele proaspetelor mamici( pana ajung la zi cu cititul , se "duce" conexiunea):
Eseea,Cristalina,Alyna24,Cristinamaria,Vali5,Bebeta, Ella_74 - sa va traiasca comorile, sa fie sanatoase si sa va insenineze viata mereu!!!
ps: si mesajul asta a trebuit sa-l salvez in calculator si sa incerc de vreo 5 ori sa-l trimit, pana am reusit!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
31+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

Arthurana, sa ai parte de o nastere usoara si de un bebelus sanatos si mancacios!!!(asta daca pana la ora asta nu ai nascut deja!!)

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
31+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Am primit SMS de la ALYNA24:

"Azi am venit acasa cu pitik. Suntem bine. Bebe mananca si doarme. E supercumintel dar inca mi-e teama sa-l schimb. Pupici la fete si pitici!"

Arthurana... sa ai parte de o NASTERE USOARA... ca cele de pana acum, de-altfel!!!

AZI NOI AM LUAT PATUT SI SIFONIER PT. BEBE. Nu am mai avut rabdare sa iau de la BABY COMFORT deci... am luat de la BARZA... Acum ne apucam de montat...

Lilky... pe 8 sa fie!!! Daca nu cumva mai devreme... pt. mine ca eu imi doresc mult sa vina o data... Doar 2-3 zile sa mai stea sa aibe camera gata

HAINUTZE Antonio
Andrada 37+ cu Antonio

Mergi la inceput