***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)
Raspunsuri - Pagina 25
Monytza spune:
Buna fetele,
N`a mai nascut nimeni azi?..Oricum..pun la antrenament

pentru cele ce urmeaza!!
Eu am fost ieri la control...pe capritza si eco..tot tacamul...S`a destramat visul meu de`a naste normal...deci..verdict finalCEZARIANA Deja m`am obisnuit cu gandul...mi`e tare urat ca trebuie sa mai trec odata printr`o operatzie dar pana la urma si`asa si`asa tot acelasi rezultat e asa ca n`are rost sa ma mai tangui aiurea!
Bebe este cu capul"chiar prea jos" ca sa o citez pe d`na doctor,nicidecum ca nu ar fi intoarsa cum imi zicea alaltaieri doctorita de garda de la municipal![]()
Daca nu se intampla nimic spontan pana pe 18 mai...inseamna ca atunci se va naste bebelina mea....pana atunci..pe 9 mai mai am o infatisare la doctor...ca sa stabilim ultimile detalii...
la toate
Mone36+
Maria Antonia
Burtik Mone 33+
Burtik Mone 35+
lbelciug spune:
Poohy, noi aveam ante-contractul pt apartam facut de pe 2 februarie cand preturile erau ok, insa vanzatorul e cerut timp pt ca pana la tranzactie sa-si gaseasca un ap de 3 cam in care sa se mute. Intre timp au sarit preturile dar nici nu au gasit ce vroiau (deh, aveau si pretentii mari), asa ca iata-ne acum intr-o situatie nasoala (no transaction!). Ne gandim si la achizitia unui teren, insa a locui in afara orasului cu 2 copii si fara nici un alt ajutor din partea fam, in conditiile in care noi parintii lipsim 12 ore de acasa, nu cred ca e o solutie chiar f buna... As vrea sa merg tot in week-end la Tg Imobiliar National sa vad ce oferte gasesc, dar nu stiu daca pot cu M. Poate duminica...
DidiAlex, la mine glicerina cu nistatin nu a usturat deloc si aveam niste ragade.... vai de sfarcurile mele! Se mai stramba Matei cand inhata sanul (e un pic amar) dar pe urma venea lapticul si ii placea. Pe M l-a ajutat pt ca numai asa ii dispareau petele de pe limba.
Merci pt suport, Andrada.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
34s cu baby-boy2
An@ spune:
DidiAlex, daca te ajuta cu ceva...pe cutie scrie: Melkfett mit Ringelblumenextrakt - dupa miros si aspect este crema de galbenele in varianta nemteasca.
Ana,
35+
An@
DidiAlex spune:
Ancamari, am citit de cateva ori mesajul tau si m-am prapadit de ras cu proba de rezistentza

Faza cu chilotii nici io nu o inteleg dar deduc ca ei cand te verifica nu vor sa isi piarda 2 secunda cu scosul lor.
Imi aduc aminte ca am folosit si nu mi-a luat nimeni gatu doar asistenta de la pansament mai acra ca ma astepta. Ete na! parca nu asta ii era meseria.
Chiar, An@ tu de ce nu esti pe lista noastra? Spune repede tot ca suntem curioase.
Io parca trebuia sa plec dar am dat un refresh!![]()
cioaca spune:
Vin si eu cu un raspuns pentru CARSTEA.
Trusa de epidurala se numeste cateter de peridurala si este sigilat,nu are nevoie de conditii speciale de depozitare.
Substanta cu care se face anestezia se numeste NAROPIN si este de doua concentratii :0.2% si 1% deobicei se foloseste de 0.2%.Aceasta substanta are indicatie de depozitare,adica se tine la frigider.
Sper ca te-am mai scos din negura si iti doresc nastere cat mai usoara si
sanatos.
35+
An@ spune:
Ancamari, nu m-am inscris pe listutza la inceput din superstitie si acum ...de lene, cred.
oricum sunt cu voi si alaturi de voi din prima zi a odiseei si vin dupa voi la scutece, ca mult m-ati mai ajutat in lunile astea!
oricum daca stiu raspunsul la vreo intrebare, voi mai interveni.
Ana,
35+
An@
andradap spune:
Ancamari... pai de 4 luni... te cred si eu ca VREAU!!! Si sigur ma tine sa fac!!!
Numai pe sot nu-l tine ca se teme pt. cel mic 
PS:... iar acum cand stiu ca poate ajuta la "NASTERE" iti dai seama ca si mai si IMI DORESC!!!
Si sincera sa fiu, sunt curioasa si cum se simte ![]()
An@ imi place ideea ta... de a-ti scrie nick-ul... si acum pe bune nu are sens sa fii superstitioasa... te asteptam cu datele tale pe listutza... Daca NU si NU, makr la scutece sa te inscrii!!!
Si eu iti spun acum: BINE-AI VENIT!!! 
HAINUTZE Antonio
Andrada
37+ cu
Antonio
An@ spune:
Andradap, multumesc pt primire
!
esti tare haioasa cu "metodele" tale pt a grabi marea intalnire. nu te lasi deloc!
UM 21.08
DPN 31.05
astept o
.
, 35+
An@
piticasigogosica spune:
Ne-am intors din parc,am culcat copilul si la 6 mergem la petrecere.Asta fiindca stau cuminte ![]()
Merci fetelor pt aprecierile cu Iris,e comoara mea si e un copil deosebit(asta spus si de altii).Vb intr-una,in parc ai intreaba pe toti cum ai cheama daca vor sa fie pritenii ei,le da explicatii...mori de ras daca o asculti.Sa vedeti cum vb cu baietii "hei baieti,uitati-va la mine cum sar"."baieti veniti sa ma salvati" ![]()
![]()
![]()
Am tot zis ca pun poze....
Apropos de intrebari:
-pempers eu am luat un bax de nou nascuti si la-m dar asistentelor.La Filantropia copilasii stau separat.Nu am avut pretentia sa iau nimic inapoi fiindca stiu ca erau mamici mai amarate si m-am bucurat sa le pot ajuta.Important era ca iris sa nu stea murdara ceea ce nu se intampla.
-mi-au zis de vata si tifon,nu mai stiu daca steril sau nu.Acum nu am gasit tifon sau fasa sterila,mai caut.Oricum curgea sange ca la balamuc,imi aduc aminte ca am vrut dupa 4 -6 ore de la nastere sa ma duc la Iris,nu am putut,cand m-am ridicat am murdarit patul iar eu pe picioare nu va spun cum eram.Cred ca in prima zi am consumat un pachet mare de vata;
-faza cu fara chiloti am trait-o si eu dar cat a stat la lauze dupa nastere, inainte de salon;
-epiziotomia ...brrr...e poveste trista la mine.V-am mai povestit ca,catgutul in perioada aceea era execrabil si ca atare a dat probleme.Am facut spalaturi cu ceai de musetel si pelin si tampoanre cu iod.De creme nu imi aduc aminte.De fapt nu eu ci mama mea care a stat cu mine acasa.Eu nu puteam nici sa merg,ma tineam de pereti sa ma duc la wc.Iar la primul kk dupa cateva zile am zis ca nasc a 2-a oara.Nu vreau sa va sperii,ma rog la DD sa nu fie la fel.Dar a trecut.
-vorbea cineva de ruperea membranelor,nu doare nu simti decat o piscatura.La mine contractiile au venit relativ repede si f dureroase.Practic la 9 mi-a rupt apa sila 14.30 a aparut Iris.Dar cel mai bine sa vine natural nasterea;
Dideip,felicictari pt baitel grasunel.Tot baietel a ramas,nu?As vrea si eu la Kidex,dar nu stiu cum voi fi maine.
Didi hai mai ca nu v-am tradat,la mine stii ca e cel mai aiurea cu Um,DPN-urile astea.Asa simt eu ca avem 37 acum,dar vom vedea ...
Nu maai stiu ce s-a mai discutat
am observat ca uit in ultimul timp.
poze
Iri 36+ -37+ si Iris
piticasigogosica spune:
Am pus poze in album:Iris cu pritenii si New de duminica din Gradina Botanica 
poze
Iri 36+ -37+ si Iris