***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Dupa ce mi-a cerut parola imi spune ca numai administratorul poate sa-l stearga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Liviana, pe mine ma socheaza preturile astea, cresc enorm de mult de parca ar creste si salariile.
Si eu si sotul pot spune ca avem salarii bune, dar nu prea poti sa te atingi...
Eu imi felicit sotul ca a insistat sa ne luam teren in ferbuarie, ca imediat la o saptamana au sarit preturile si nu ne mai permiteam. Acum e mai greu cu creditul, dar macar simt ca am facut ceva, ca apartamentul il am mostenire de la bunica, nu l-am luat noi.

Anca 35+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ma bag si eu in seama...ca stiu raspunsul: eu am luat Melkfett de la sensiblue. se mai da impreuna (ca oferta?) cu o crema tot nemteasca, QUARTETT ("regleaza continutul de substante hidratante din piele, o face fina si catifelata indicata si pt copii").

Ana, 35+

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Paula- Dideip ai dreptate. Io is aia . Dar am ras pe bune cand am vazut ca ne confunda. Sa stii ca si mie mi se intampla sa incep un mesaj care iti este adresat doar dupa conotatia nick-urilor.
Dar sincer, n-am nik cu fata, numai ca saraca a intrat in priza..

Liviana, la tine a mers glicerina asta cu nistatin? ca pe mine ma usturau sinii rau de tot dupa aplicare. Asta pp si pt ca aveam rani, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

SCUZEEE!
IAU O PAUZA CA M-AM TAMPIT DE TOT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Dideip Felicitari, ai un bebe grasunel!
lbelciug Iti tin pumnii sa rezolvi cu casa…
poohy Incerc Anca, dar nu e dupa mine:e dupa piticutza…
Carstea Crema nemteasca de galbenele o gasesti la plafar:MELKFETT(250 ml) se numeste..
Eu sunt suparata.Daca nasc Duminica, eu nu pot depune actele pt. certificatul de nastere pana miercuri si am inteles ca ti-l dau de abia joi...pai innebunesc in spital 5 zile...Ce ma fac?Ca stiu ca astia nu-ti dau drumul din spital daca nu aduci certific. de nastere...

Liliana +39 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Incerc sa va raspund la intrebarea cu pampersi. La Alin eu foloseam cam 8 pampersi pe zi. Il schimbam de vreo 2 ori si noaptea ca ma innebunea cu plansul(din diferite cauze). Cat timp a stat la salonul de prematuri duceam cam 4,5 pampersi pe zi. Nu ii duceam pe toti odata ci cate unul. Odata am uitat si mi-a spus asistenta ca a luat de la alt bebe si ca trebuie sa-l puna la loc(puneai pampersii in patut). Apoi a stat cu mine in salon si foloseam mult mai multi (8-10).
In legatura cu tampoanele...mie nu mi-au dat voie sa-mi pun nici chiloti 2 zile. Doar vata, pe care o controla medicul si asistentele cand iti faceau toaleta. Precizez ca eu am avut cezariana si ma puneau sa ma plimb toata ziua...va inchipuiti ce placere e sa te plimbi fara chiloti si cu vata. Eu am avut sangerari in primele 3 zile...apoi din ce in ce mai putin iar in 2 sapt nu mai aveam deloc. Pt fetele care nasc normal...neaparat vata sa fie invelita in tifon ca sa nu se lipeasca firicele de taietura...pt cele cu cezariana conteaza mai putin...
A...am nascut acum 5 ani la Municipal. Atunci nu aveai voie sa aduci lucrusoare pt bebe, iti dadeau ei. Camasa de noapte de acasa puteai folosi doar dupa nastere. Nici vorba in Municipal de biberoane sau lapte praf.
Daca imi mai amintesc ceva...va mai scriu
Va pup
Diana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Didi, cred ca la mine te refereai... cu link-urile de groaza dar si CU "mamik nerabdatoare".. .Ei bine... MI-AU FACUT MAI MULT decat BINE... si stii de ce!!!

Liviana, imi pare rau ca are probleme Matei... Eu stiu ce s-a mai chinuit mama cu sora mea (ca doar ea a avut cand eram mici...). Oricum iti dai seama ca preventiv ne-am "tratat" cu totii

Apropos... de Am incercat si eu sapt. trecuta... cand am fost la un chef... si mi-am imbatat efectiv sotul si apoi tot mie mi-era mila de el... ca ii era rau!!!

Ioana29, eu am avut contractii nedureroase incepand cu luna a 5-a... Si uite ca sambata fac 38 de sapt. si tot nimik... Si eu nici nu am mai luat NO-SPA incepand cu 7 luni (ca tare imi doream sa nasc!!! :D) Asa ca eu zic sa stai linistita sa nu te ingrijorezi ca o sa vezi peste vreo 2 luni cum o sa te "plangi" ca NU mai vrea sa iasa Eu cand aveam asa... ma puneam in pat pe partea stg... Dar in ultimul timp... nu ma-m mai sinchisit!!! Si tot nu s-a intamplat nimik

Pitica... sper ca SI BAIETETII sunt la fel de spontani!!! Si de haiosi!!!

Lilky, eu nu cred ca e vorba de dop... dar... sa vedem

HAINUTZE Antonio
Andrada 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ancamari, habar nu am cat costa. Sa vad si unde o gasesc. De regula creme din astea mai sunt si pe la drogherii gen DM. Bine ca am denumirea.

Imi pare rau ca tot nu m-am lamurit cu perna aia de alaptat. Nici pe tine de altfel.
Acu incercam sa imi dau seama ce inseamna Melkfett-ul asta. Fett e gras, grasime, Melken e vb a mulge sau Merker, mulgator...
Dar azi am programare la gine si imi intreb moasa.

Ah, vedeti, mi-am adus aminte, ca scria Florina-Paflo si ei i s-a facut cardiocatograficul sau testul nonstres.

An@, esti in aceesi saptamana precum io si Anca-poohy ca deh, Iri ne-a tradat si e mai avansata acu

Doamnelor, plec, mi-am facut normal ffuuuull pe ziua de azi, ne auzim maine...bucuroase si voioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Diana, multumim pt detalii. Eu tot nu inteleg cum poti merge cu tampon de vata si fara chiloti. Nici nu concep. Sa ma dea afara din spital, ca abia astept, decat sa ma chinui in asa hal! O sa-mi trag niste chiloti (am un fel de sort din lycra- se largeste mult de tot, cu un pic de piciorus) cand o iau la vale pe holuri. Asta imi aduce aminte cand eram in scoala generala si ne punea sa dam "rezistenta" la sport si la sfarsit ma trezeam ca nu mai gaseam tamponul de vata la locul lui, ce dezastru era!
Eimotto, ajuta-ne si zi-ne ca nu mai e chiar asa de drastic regimul!
Andrada, eu nu inteleg cum iti mai arde tie de , eu nici sa-mi recolteze secretie n-am suportat prea bine.
An@ - multumim pt precizare, dar tu de ce nu esti pe listuta noastra?
Noi te primim cu mare placere.

Anca, 36s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput